Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 30
danutza_c spune:
Da, ai dreptate Nematics. Scuze, nu am citit cu atentie ce ai scris.
Nu stiam ca s-a inregistrat seismografic. Cu nbunii astia cine stie ce ne mai asteapta in viitor in legatura cu poluarea si alimentele "sanatoase".
Nu vreau sa ma mai gindesc ca fac atac de panica!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Bic spune:
Fetelor, zilele astea tocmai cu certificatul de nastere romanesc sint in focuri. Eu stiam ca trebuie neaparat facut pina implineste copilul 1 an. Altfel nu se mai poate face decit in Romania, prin hotarire judecatoreasca, ceea ce e un proces indelungat. De aceea sint cam dispearata, ca trebuia sa vina consulul pe la noi saptamina trecuta si nu a venit, iar fata mea face 1 an pe 3 noiembrie. Daca nu vine pina atunci cam nasol.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Tocmai am sunat la consulatul din L.A. Mare minune mi-a raspuns o persoana, si nu un robot.
Mi-a spus ca mai nou se poate elibera certificatul romanesc de nastere si dupa ce implineste copilul 1 an.
DAR: trebuie sa aveti si certificatul de nastere american cu apostila secretarului de stat. . Toata lumea stie ca acel certificat de nastere eliberat de city este valabil. Ei bine, nu... autoritatile romane sint mai crestine decit papa. Asa ca trebuie sa sun la secretary of state si sa-mi elibereze un "apostil process" pentru certificatul de nastere. IN-CRE-DI-BIL.
Asta-ai ca faza in care am inteles ca PHd-ul din SUA nu este recunoascut de universitatile romanesti.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
ciuf spune:
Vazurati ce se intampla in NY? Se pare ca ar fi un accident, nimic terorist. Primul gand m-a dus la Ocebine.
Doamne fereste!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo