Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 29
CamiM spune:
msl eu am nascut in New York( statul) si am aplicat pentru certificat de nastere american in spital si ni l-au trimis acasa prin posta la vreo 6 saptamani. De calatorit cu pasaportul american stiu ca nu e nici o problema ca am o prietena care are doi copii in situatia asta. Mai multe detalii insa nu stiu daca vrei o intreb si iti povestesc.
Danutza incercam sa evit plimbatul dupa acte cand ajungem in tara ca si asa de obicei abia avem timp sa respiram.. dar pana la urma..Alergam ca niste capiati intre Bucuresti unde sunt ai mei si Sf Gheorghe de unde este sotul, plus vizite la dentist ca de aici cu toata sigurarea e extrem de scump asa ca daca se poate rezolva aici ar fi mai bine. oricum merci frumos de oferta.. esti tare draguta.
Tot ce am putut afla pana acum este ca imi trebuie apostila pe certificatul american asa ca acum lucram sa obtinem apostila..
Cami & Sofia
poze Sofia
danutza_c spune:
Cami, alergatura e cind nu ai toate actele si te tot plimbi dintr-o parte in alta de te zapacesti. Daca ai toate actele atunci doar le depui si gata. Mai poti face ceva: daca ai tai sunt in Bucuresti atunci poti sa fcai procura la consulat aici pentru mama sau tata si ei se ocupa de tot in tara. Tu doar trebuie sa le trimiti actele de aici. Costa procura e adevarat, dar e mai putin decit chestia cu certif de nastere. Noi am dat cam 75$ la consulat in LA pentru o procura ca sa-i scoata sotului meu noul pasaport cineva care pleca in tara. Deci se poate.
Daca vrei imi poti trimite mie certificatul cu apostila si il duc eu in tara si procura, sau le poti trimite cu expres mail (care e sigura, cam ca si fedex sau ups) si ajunge acasa la ai tai. Gindeste-te, mai e inca timp, eu plec abia la sfirsitul lui noimebrie.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Oanacn spune:
msl iti pot raspunde cum a fost in Florida. In spital mi-au dat o cerere pe care a trebuit sa o completez si sa o trimit la o luna dupa nastere cu un cec de 14 dolari si un plic timbrat. La o saptamana dupa ce am trimis cererea am primit certificatul de nastere.
Nu stiu daca in fiecare stat e la fel dar poti suna la spital si sa intrebi.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
ciuf spune:
Salutare
Ce parere aveti de coreeni? Ca eu sunt speriata rau de tot. Nu mai pot sa ma gandesc la altceva. Am niste scenarii in cap de v-as ingrozi daca vi le-as spune.
Tot asteptai sa vad daca scrie cineva din USA despre asa ceva. Sa inteleg ca eu sunt singura paranoica?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
oana0204 spune:
Fetelor, scuzati ca intru asa..cu cizmele in discutia voastra despre certificate, pasapoarte.
Poate cineva sa-mi recomande o vopsea de par buna? Ultima data am luat un L'Oreal si m-a tinut de joi pana-napoi. As dori sa tina mai mult, sa nu deterioreze parul si sa fie lucios. Sunt modesta, nu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto si iaraFoto
ocebine spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Salutare
Ce parere aveti de coreeni? Ca eu sunt speriata rau de tot. Nu mai pot sa ma gandesc la altceva. Am niste scenarii in cap de v-as ingrozi daca vi le-as spune.
Tot asteptai sa vad daca scrie cineva din USA despre asa ceva. Sa inteleg ca eu sunt singura paranoica?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
NU esti singura paranoica...dar eu ma astept la caramizi in cap de cite ori discut politica (caramaizi si de provenienta romaneasca cit si americana ca deh, la caramizi nu se face discriminare).
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
nematics spune:
quote:
Originally posted by oana0204
Fetelor, scuzati ca intru asa..cu cizmele in discutia voastra despre certificate, pasapoarte.
Poate cineva sa-mi recomande o vopsea de par buna? Ultima data am luat un L'Oreal si m-a tinut de joi pana-napoi. As dori sa tina mai mult, sa nu deterioreze parul si sa fie lucios. Sunt modesta, nu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto si iaraFoto
eu am folosit L'Oreal Natural Match, de doua ori, a prins beton de fiecare data si mi-a placut si luciul culorii
a doua oara era imediat dupa un l'Oreal ceva Nice and Easy sau nu mai stiu cum, care n-a prins de loc - da' de loc! asa ca peste parul ud si proaspat spalat am tras a doua cutie, asta de mai sus, si chiar si asa a prins si tine
nematics spune:
Ciuf, am inteles ca "administratia" a zis ca poate a fost doar un bluf dar si asa trebuie sa se ia de coreeni ca-s obraznici;
asa bluf totusi, cind cei de la institutul de seismologie din Bucuresti au zis ca explozia s-a inregistrat sub forma de cutremur de gradul 4 la Bucuresti, greu de crezut, ceea ce ma face sa cred ca americanii n-au chef de razboi cu coreenii pe moment
si cum mai spunea careva, nici n-au interes ca petrol pe la coreeni nu e
danutza_c spune:
Nematics, tu ai timp sa-i crezi?! Sorry dar de atitea ori s-a dovedit ca "administratia" spune doar ce-i convine! Uite si acuma cu razboiul din Irac au iesit discutii, uite si ce s-a intimplat in sept 2001 si as putea sa continui cu exemple mai vechi.
Sigur ca acuma nu au chef sa discute de asta.
Si, Ciuf, nu esti deloc paranoica. Eu cel putin data trecuta cind a fost amenintarea ca o sa lanseze racheta am respirat adinc de citeva ori si mi-am spus ca pina acuma nu mi-a prezis nimeni ca am sa mor tinara deci trebuie sa ma calmez ca nu o sa se intimple nimic!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
nematics spune:
Danutza - daca citesti cu atentie tocmai asta am scris - ca nu cred ce-au zis - cum sa nege o explozie inregistrata pe seismografe??