Fetele din America (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori306 spune:

salutare fetelor!

am si eu o intrebare pentru fetele din New York. stau in Ithaca pentru 3 luni de zile si as vrea sa vizitez impreuna cu sotul si fetita de 1 an orasul New York. ati putea sa imi recomandati un hotel, care sa fie mai bun, intr-o zona buna si care sa nu fie prea scump ?
am vrea sa stam un week-end, de vineri pana duminica. ce as putea vedea intr-un timp atat de scurt? ce propuneri aveti?

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi-ana...baietii mei au inceput pianul dupa 4 ani. Profesoara lor de obicei nu ia pe nimeni sub 5 ani dar le-a facut proba si au trecut. In general profesorii se uita sa stie bine mina stinga de cea dreapta, sa stie sa numere pina la 10 (lucruri relativ usoare) DAR cel mai important lucru este sa fie capabil sa stea concentrati 30 de minute. Altfel, nu retin mai nimic...

Cu privire la alfabet, aici ii ia de mici cu alfabetul, dar in fiecare an se repeta (cu mici variatiuni si adaugiri) pina ajung la kindergarten unde se ia mai in serios. Eu nu i-am presat pe ai mei deloc si nu avem probleme.

Flori306...sint enorm de multe hoteluri in NYC si rate variaza fantastic de mult depinzind de ceea ce se petrece in oras. Un hotel care azi este $199/noapte de obicei, acum de curind cu adunarea de la ONU mergea la $700/noapte. Uite-te pe sidestep.com si baga datele tentative sa iti faci o idee. Cind te-ai hotarit la citeva convenabile, da-mi de stire si te ghidez la cel mai bun dintre ele.

De vizitat vrei ceva care sa includa si copilul? Recomand www.cmom.org/index.html" target="_blank">Children's Museum. Puteti merge in Central Park (au si un mic zoo).
Pentru adulti www.guggenheim.org/" target="_blank">Guggenheim Museum. Nu stiu daca veti avea timp pentru Metropolitan Museum of Art (si daca va lasa prichindelul). Mergeti pe la www.southstreetseaport.com/html/" target="_blank">South Street Seaport, www.nyctourist.com/chinatown1.htm" target="_blank">Chinatown, www.littleitalynyc.com/" target="_blank">Little Italy sa va plimbati. SoHo, Greenwich Village iar sint frumoase de batut cu piciorul (in SoHo lucrez eu asa ca stiu toate restaurantele bune)

Nu stiu daca vreti sa vedeti Empire State Building dar eu as recomanda tare mult Rockefeller Center...eu recomand foarte mult www.topoftherocknyc.com/ODTStatic/site.htm" target="_blank">Top of the Rock (aveti grija ca trebuie rezervari de bilete)...Este tare mult de cuprins, daca mai vrei idei, da-mi o directie: cam ce va place, ce ati fi interesati...

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianaG spune:

Buna seara!
In drum spre Cleveland as vrea si eu sa ma opresc la New York, sa vizitez cate ceva. Am gasit un hotel in Parsipanny (au stat acolo niste priteni de-ai mei anul trecut) cu 62 USD/noapte.Sunt un pic ingrijorata in privinta transportului de la JFK. Eu mi-au spus ca de la Parsipanny au luat un autobuz catre NY si de acolo au luat un autocar care face turul orasului. O sa le cer mai multe detalii.
Sper sa ne descurcam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Parsippany e cam departe...in New Jersey. Mie una mi-ar fi tare incomod sa tot trec Hudson River (dureaza cam 45min-1 ora si muuuult mai mult in timpul orelor de virf).
Si daca vii la JFK este total peste mina...faci 2 crossinguri care iti va lua 2 ore pe putin. Nu conteaza distanta ci traficul de masini...este extraordinar de inconvenient. Mai ales daca stati putin nu stiu daca va convine sa petreceti 4 ore doar pe drumuri...Mai bine uite-te in Queens si luati metroul.

Jucati-va cu datele sa vedeti cit de mult fluctueaza. Eu una nu recomand statul la hotel in New Jersey daca vreti sa vizitati Manhattan, veti fi legate de transportul in comun si veti pierde o GRAMADA de timp.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Are dreptate Anamaria. In apropiere de JFK gasesti hotel sub $100. Cu banii pe care-i dai pe taxi pina in New Jersey... poti sta si in Manhattan!
Cauta in Jamaica, Queens: Days Inn, Quality Inn, Howard Johnson, Super 8, Comfort Inn. Mai este Metro Motel pe Queens Boulevard. Nu stiu cum e inauntru, dar am vazut ca a fost renovat nu cu mult timp in urma. Nu poate fi scump.
Din Queens ajungi usor si ieftin in Manhattan si ramii aproape de aeroport.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Michelle,

shop around for the insurance, however

mie pe internet mi-au scos-o la 320/360 pe 6 luni iar la agent linga mine mi-a scos-o la 160/6 luni, mi-a dat rata de "good driver" in loc de aia de pe internet
[/quote]

cred ca o sa-ti urmez sfatul. am luat masina, un saturn din 96. nu-i rau , e in stare bun mi-au stabilit asigurarea la 440/ 6 luni. mi- s-a parut cam mult. oare is " good driver" cu doar un an de cand am asigurare la masina? eu am facut la Geico ca asa am avut si la masina cealalta . stiti vreo firma mai ieftina? dar care sa fie si serioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

incearca All States

eu am vb cu agentul la tel - cred ca depinde si de credit history score

dar si ceilalti de la State Farm din oras imi facusera o oferta nu foarte rea

vezi ca iti trimit un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nema tu stii ca io n-am credit history ca is pe H4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Michelle, iti cam place cu stick bag de seama
Daca e a doua voastra masina, o rata buna vei primi de la cei la care o ai pe prima.
Noi am avut cel mai bun pret de la Metlife, dar nu stiu daca sunt peste tot in US...eniuei, nr e 1 888 466 8670.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, ma bate gandul sa cumpar o masina de paine. Eric e innebunit dupa paine si eu as manca niste cozonac. Dar nu stiu daca masinile de aici fac si cozonac. Are vreuna dintre voi masina de paine? Sunteti multumita de ea?
Multumesc anticipat pt orice parere.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput