Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 18
ocebine spune:
Cu privire la cumpararea unei masini de la particular iti spun experientele mele: am si cumparat si am si vindut masini.
Fiecare masina are un titlu de proprietate. Cind te-ai hotarit sa cumperi masina vinzatorul completeaza de mina dosul titlului si ti-l trece tie pe numele tau. Tot aici se scrie si kilometrajul masinii (odometer reading). Daca e cumsecade, te duce pina la DMV unde iti poti scoate placute (la rindul lui si el trebuie sa le dea inapoi) de inmatriculare. In NY iti trebuie dovada de asigurare ...deci te duci la DM cu foaia de asigurare temporara. Tot la DMV faci si transferul de titlu.
Nu este obigat nenea sa te duca la DMV asa ca singura problema pe care o vad eu asta e...transportul pina acolo (el nu iti poate lasa placutele lui pe masina).
Deci: Transfer de titlu (de mina), asigurare, placute si drum bun
Cu privire la costuri: platesti masina si taxele din zona (state si local), platesti asigurarea (un downpayment si apoi vine lunar si mai platesti registration (placutele) la DMV.
Nu trebuie notar si alte chestii...
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
michelle7 spune:
merci ocebine. gata m-am lamurit . nu-mi era in clar cum e treaba cu transferul de titlu. ma surprinde ca am nevoie de placute noi ( daca nu-s expirate ) ca noi am luat o masina de la dealer si nu am schimbat placutele. am pus doar un sticker trimis de ei pe ele. of. sper sa o iau azi , am gasit un Saturn din 1995 , numa' bun pt buzunarul meu.am gasit greu masina ca mai mult automatice gasesti si mie imi plac masinile cu schimbator. sper sa ca n-am facut afacere proasta.
Andrada spune:
Fetele ati inchiriat vreodata un RV?
Ma paste gindul la anul sa facem un road trip dar as vrea sa-l conving pe sotz ca nu-i asa dezastruos sa conduci juma de sufragerie pina la Yellowstone,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
renah spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri.Eu m-am gandit sa nu imi iau nici o hartie dar m-ati facut sa ma razgandesc, asa ca maine fuguta la chirurg.
pisik 4ever spune:
andrada, noi am inchiriat un rv la denver si am fost cu el sa vizitam yellowstone, cam 600 mile. am pus niste pozici un pic mai devreme, cred ca e si una cu rv-ul. f f confortabil.
... si albastricile lui mami 08.05.05
patriciaR spune:
Buna
Pisik 4ever, am vazut in pozele tale ca o carai pe fetita ta intr-un gen de rucsac, special ...e comod...?
Merita investit...
Noi am carat-o in baby-bjorn..dar acum nu mai incape.
Am vrea sa luam ceva de genul ala, dar nu stim dc merita.
pisik 4ever spune:
andrada, am uitat sa-ti spun ca si eu am condus la RV si sa-ti multumesc pentru complimentul de casuta. am sa fac mai multe poze sa pun pe internet.
patricia, merita daca faceti drumetii in locuri inaccesibile cu caruciorul. e comod ca a mea a facut nani in timp ce urca tati cu ea in spate.
... si albastricile lui mami 08.05.05
nematics spune:
quote:
Originally posted by michelle7
merci ocebine. gata m-am lamurit . nu-mi era in clar cum e treaba cu transferul de titlu. ma surprinde ca am nevoie de placute noi ( daca nu-s expirate ) ca noi am luat o masina de la dealer si nu am schimbat placutele. am pus doar un sticker trimis de ei pe ele. of. sper sa o iau azi , am gasit un Saturn din 1995 , numa' bun pt buzunarul meu.am gasit greu masina ca mai mult automatice gasesti si mie imi plac masinile cu schimbator. sper sa ca n-am facut afacere proasta.
Michelle
Michelle,
shop around for the insurance, however
mie pe internet mi-au scos-o la 320/360 pe 6 luni iar la agent linga mine mi-a scos-o la 160/6 luni, mi-a dat rata de "good driver" in loc de aia de pe internet
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by nematicsquote:
Originally posted by michelle7
Michelle
Michelle,
shop around for the insurance, however
mie pe internet mi-au scos-o la 320/360 pe 6 luni iar la agent linga mine mi-a scos-o la 160/6 luni, mi-a dat rata de "good driver" in loc de aia de pe internet
Asa scor mic din prima??? Noi platim 160/luna...
Ocebine, baietii tai fac pian, nu? Ma bate si pe mine gandul sa incerc ceva pian cu David...oare e prea mic la 3.6 ani??? Macar ceva note sa invete....
Educatoarea lui mi-a spus azi sa il inscriu la un curs pe care il face cu copii de la kindergarden de "reading" pt ca stie sunetele literelor...(adica alfabetul in Ro) si alfabetul in engleza...
Mi se pare asa absurd sa ii invete sa citeasca de la 3 ani, cand saracii o sa aiba toata viata sa tot citeasca...asa ca as vrea sa o refuz...oare o jignesc???
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David