Fetele din America (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monika@USA spune:

Tatal meu are suruburi in bazin si femur, si poarta cu el un document de la medicul chirurg care l-a operat in care se specifica operatia efectuata, unde, ce si cit metal are (cite suruburi). Nu i l-a cerut nimeni, dar in felul acesta nu trece prin toate "fazele" de "cercetare si pipaire" la Security check ori de cite ori calatoreste cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

sotul meu este operat de curand la coloana si are suruburi si cateva "tablite" la coloana...sa calatoreasca cu avionul are nevoie de hartie de la dr sa descrie cate suruburi si cate tablite are.

Elena29+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pisik superbe poze!!
Casa aia fantastica e a voastra??
Minunata!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor io-s usor . cum se procedeaza cand cumperi o masina de la persoana fizica? mergi vehicle registratiuon office cu vanzatorul si cu titlul? cand se face plata? merg cu cecul si il dau acolo sau cum? si ce trebuie sa platesc in afara de state tax daca numerele sunt valabile?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Michelle, ar trebui sa scrie pe saitul primariei cum sa procedezi!!!

eu tin minte ca i-am dat banii inainte sa mergem la registration, si el mi-a dat titlul apoi m-a dus cu masina la registration, nu mai stiu daca trebuie si el sa fie acolo

stiu ca am pus o suma ceva mai mica la valoare, de comun acord, la registration

Mergi la inceput

Michelle - look for "Purchasing a vehicle from a private party"
la Motor Vehicle Division
ori Division of Motor Vehicle, care din ele o fi la tine

trebuie (cel putin aici in CO) a notarized bill of sale (am facut asa ceva, era pe sait un formular stass, pe care l-am completat cu vinzatorul si l-am autentificat la un notar), daca nu-l autentifici la notar trebuie a perjury statement (ce-o fi aia),
trebuie emission proof, sellerul e responsabil cu asta, o citire a kioometrajului (odometer reading daca are mai putin de 10 ani)

stiu ca am vorbit cu un agent de asigurari in prealabil (era cel al vinzatorului) si de acolo am mers cu el sa asiguram masina, ca nu ai voie sa umbli cu ea fara asigurare

repet, e pe sait in statul tau o lista cu ce trebuie

Mergi la inceput

am mai avut o tentativa de cumparare si nu a fost nevoie de notar. in final n-am mai luat masina. am mers cu persoana la oficiul unde se inregistreaza masini, ne-a cerut ID si dupa aia cealalta persoana a scapat putea sa plece. eu am ramas pe cap cu emission tests si new plates. n-am mai apucat sa vad cum sta treaba ca n-a mai vrut sa vanda masina asa ca am anulat vanzarea. eu is cu banii cam la limita si de aia tre sa vad exact ce alte costuri implicat tranzactia in afara de state tax
si mai am o nelamurire cand faci test drive-ul ce fac? ca doar n-o sa fac asigurare la toate masinile pe care le testez. offfff, afacerile astea

ps iuliana merci de info

Mergi la inceput

pai cind faci test drive-ul are respectivul asigurare pe masina; eu am mers cu el in masina pe highway sa vad cum merge motorul la viteze mari, m-a mai plimbat prin oras etc; in momentul in care o vinde poate cere la Insurance company sa-i dea banii pe cit i-a mai ramas din asigurare din ziua in care ti-o vinde tie; tu faci asigurarea DUPA ce cumperi masina

eventual faci un search mai inainte sa vezi care asigurare iti convine, iti trebuie VIN-ul pt asta, il ceri de la vinzator mai intii

si le zici: eu imi cumpar masina si vin la voi in ziua de... sa mi-o asigurati - si nu le dai banii inainte

de obicei e mai bine sa vorbesti tu cu agentul de asigurari, decit sa o faci pe internet, poate are reduceri speciale - ca de exemplu daca e prima oara cind asiguri o masina pe numele tau in statul respectiv etc etc

bafta

si tine minte vorba englezului: sunt prea sarac sa-mi cumpar un lucru ieftin!

Mergi la inceput

pai degeaba are ala asigurare ca aici asigurarea e individuala , nu pe masina. deci practic daca nu-s pe asigurarea omului daca ma opreste politia inseamna ca am condus fara asigurare

In ceea ce priveste asigurarea mea dupa ce am decis ca vreau masina nu e nici o problema. doar dau telefon la Geico si in 15 minute am mailul cu confirmarea asigurarii si pot sa o conduc. dar nu o sa asigur toate masinile pe care le test drive si de aici vine problema mea

Nu stie nimeni care sunt costurile de achizitie? mai platesc ceva in afara de state tax?

Mergi la inceput

Michelle, pai nu ti-am zis ca scrie pe net ce trebuie sa platesti?

Si cit despre test drive, masina o poate conduce si altcineva, pe politisti ii intereseaza sa fie masina asigurata in caz de accident, nu ii intereseaza asa rau cine o conduce, mai ales daca ai scuza ca vrei s-o cumperi - sau roaga pe vinzator sa te plimbe el cu ea

Mergi la inceput