Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 16
salomea spune:
Ramona, merci de mesajul de intampinare! Si multumesc pt PM-uri si lui Michelle si Patriciei.
Deocamdata nu prea ma incadrez la "fete din America", nici n-am inceput inca pregatirile cu bagajele prea bine. Dar pe 13 octombrie ajungem in Redmond si sper sa ne conectam la intrent cat mai curand. Dupa aia ma astept ca o sa va bombardez cu intrebari ca o sa fiu ca picata din nori probabil in primele saptamani (sau mai mult... )
philip spune:
simina, welcome back!
daca vreti sa vedeti ce se intampla la noi in week-end:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762313907613#page1
philip&andreea
philip spune:
ana irina, ii puteti face invitatie, asta insa nu garanteaza primirea vizei, mai ales daca zici ca e tanar si nelinistit...
simina, eu iti scrisesem si pm, dar n-ai vrut sa-mi raspunzi. oricum, ma bucur ca ai revenit printre noi.
philip&andreea
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by philip
ana irina, ii puteti face invitatie, asta insa nu garanteaza primirea vizei, mai ales daca zici ca e tanar si nelinistit...
simina, eu iti scrisesem si pm, dar n-ai vrut sa-mi raspunzi. oricum, ma bucur ca ai revenit printre noi.
philip&andreea
Andreea, nu am primit nici un PM in ultima vreme! Pe cuvint! Cind mi l-ai trimis? Ca parca astea ti le anunta pe email, nu?!
Multumesc mult de gindurile bune!
pisik 4ever spune:
nu a fost frig deloc, philip. eram in tricou si nu cred ca am folosit niciodata haine mai groase.
ma bucur ca v-au placut pozele. e f frumos de vizitat si nu ne-a parut rau ca am inceput cu asta. am inchiriat un mobil home si a fost f comod ptr puiuta, ca ne intorceam la ora de masa si de somnic si totul a fost ok ptr asta mica. asa am putut sa vizitam toata ziua, cu pauzele de rigoare de bebe.
... si albastricile lui mami 08.05.05
philip spune:
pisik, noi am fost in iulie si noaptea era rece, drept noi am dormit in cort...hehehe, pozele noastre seamana tare bine, noroc ca ale tale au si explicatii....
simina, imediat dupa ce ti-i anuntat retragerea...nu stiu daca n-am trimis chiar email, nu-mi mai amintesc. te intrebam de ce...care-i ym tau? daca vrei, trimite-mi pe pm si poate ne mai intalnim virtual
philip&andreea
renah spune:
Fetelor, am de cateva zile o nedumerire si m-am gandit sa va cer si voua parerea. In cazul in care ai tije( in deget in cazul nostru-mai bine zis niste "cuisoare") ai nevoie de ceva hartiuta de la chirurg in cazul in care vrem sa zburam cu avionul intern. Ma gandesc ca va incepe sa piuie la trecerea prin filtru...sau ii explici ce ai si te lasa sa treci. Ma gandesc, totusi,ca sunt multi oameni cu bucati de metal in membre si nu am auzit de nici o cerinta oficiala..dar am zis sa va intreb si pe voi, poate v-ati confruntat cu aceasta situatie.
Gabbriela spune:
un prieten are tija la picior si are o hartie de la medic cu ma are acea operatie si acea tija... el e in germania.. cand a zburat in usa a fost nevoit sa arate aia, in nici un alt aeroport nu a fost nevoie.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato