Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 20
sinzi_ana spune:
Eu am masina de facut paine...
Sunt f multumita de ea ...face orice tip de paine (neagra sau alba sau cu seminte) si framant aluatul de cozonac la ea...nu am copt niciodata cozonacul in ea...
Si creste asa frumos!!!!!
Si orice aluat poti sa il framanti acolo (eu de obicei le coc la cuptor)...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Carmenbr spune:
Sanzi, ce masina ai? Da-mi si mie un link sa nu iau cine stie ce prostie, please!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
http://www.sunbeam.com/productdetail.aspx?PId=59
pe asta o am...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Ramona J spune:
Sinzi, cum faci piinea? Cumperi pachetele care contin tot ce trebuie sau din scratch? Parca ma bate si pe mine gindul...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Sanzi, masina din aia am si eu. Numai ca nu sunt deloc multumita de ea. Nu creste painea cum trebuie. Sa inteleg ca e din cauza altitudinii? Dar folosesc faina de altitudine.
pe mine ma bate gandul sa o donez la Goodwill ca mai mult imi fac draci cu ea. Niciodata nu mi s-a facut painea pana la marginea vasului. Si folosesc retetele din cartea cu care a venit masina.
Ai vreun pont? Poate gresesc undeva.
Numai bine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
danutza_c spune:
Fetelor, si eu fac paine la masina de paine dar cozonac ma incercat odata si a iesit un aluat bun de o ghiulea
SI nu am incercat sa il coc in masina ci separat.
Ciuf, eu doar framint aluatul in masina si pe urma il las la crescut in forma si il coc in cuptor si imi iese o paine grozava. Doar cu cozonacul am dat-o in bara.
Ramona eu o fac din scratch dupa reteta din cartea masinii pentru french bread. Cea mai buna faina pina acuma a fost cea de la "Bob's Red Mill" unbleached white flour, creste super. Drojdie eu iau de la Costco, drojdie uscata si e foarte buna.
Sinzi ai vre-o reteta speciala de cozonac? Ce program ai folosit pentru framintat aluatul de cozonac? As vrea sa mai incerc si eu odata dar nu vreau sa mai fac ghiulele. As vrea sa pot face cozonac de Craciun anul acesta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
lexi spune:
eu fac cozonac la masina de paine, e drept ca imi ia, in total, mai mult timp si vase decat in mod normal, dar rezultatul e bun si ma scuteste de dureri de maini. o sa caut reteta, cred ca e pescuita de pe la bucatarie si adaptata in decursul timpului.
ciuf, poate e cazul sa schimbi drojdia, sa pui apa mai calduta, sa nu deschizi cuva in timpul procesului, sa pui toate ingredientele uscate la aceeasi temperatura, sa folosesti alta reteta, sa executi un dans cu incantatii.... si, daca nimic din toate astea nu schimba calitatea painii, atunci la good will cu ea!
Ramona J spune:
Multumesc pentru informatii. In concluzie imi recomandati sa cumpar o asemenea masina sau mai bine pe metoda "clasica"?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Vrei sa ti-o dau pe-a mea?
Sta in pod pe stinga cum intri linga scara.
Tot la sfatul fetelor mi-am luat-o.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
danutza_c spune:
Ramona, depinde de tine daca vrei sa o si folosesti. Eu de exemplu, nu mai cumpar paine de 2 ani de cind am cumparat masina si sunt foarte multumita. Acuma am paine proaspata mereu si o paine buna, nu ce iau de la Safeway care noua nu ne place deloc si pe care o si arunci dupa 2 zile ca ori mucegaieste ori se face tare ca piatra.
Eu fac si aluatul de pizza la ea si iese foarte bine. Si daca o sa reusesc sa fac si cozonac o sa fie minunat. Oricum si-a scos banii cu prisosinta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!