Fetele din America (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am si eu o intrebare...

Ce folositi pt a desfunda nasul la copilasii? Dar nu vreau ceva agresiv...exista spray-uri pe baza de apa de mare? Sau ceva nemedicamentos???
Si pt tuse???

Noi ne-am procopsit cu prima boala de la gradi...si stam acasa de 2 zile...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi ana, exista la farmacii (CVS, Eckerd, etc) www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=11599&catid=16936&trx=PLST-0-CAT&trxp1=16936&trxp2=11599&trxp3=1&trxp4=0&btrx=BUY-PLST-0-CAT" target="_blank">Saline Moisturizing Mist(apa sarata). Noi mai punem seara humidifier si o chestiuta de la Vicks care imprastie ulei de eucalipt si camfor in camera si desfunda nasucul...stai sa caut. Este ceva in genul www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=149830&catid=91816&trx=PLST-0-CAT&trxp1=91816&trxp2=149830&trxp3=1&trxp4=0&btrx=BUY-PLST-0-CAT" target="_blank">astaacuma nu mai stiu ce e la magazin ca noi il avem de ceva vreme.

Eu ii tin mult in baie cu aburi multi inainte sa ii bag in pat (cam 20 de min)...

Vezi si tu ce functioneaza.

Pentru tuse pediatrul nostru recomanda de cel mai multe ori Robitussin DM.

PS...uite ca am gasit ce avem noi: www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=85432&catid=91816&trx=PLST-0-CAT&trxp1=91816&trxp2=85432&trxp3=1&trxp4=0&btrx=BUY-PLST-0-CAT" target="_blank">Vicks waterless vaporizer

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ana-Maria, multumesc mult!!!!

Vick-ul defunda si nasul, sau doar umidifica aerul din camera??? (David doarme cu usa deschisa , oare mai are efect?)

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Desfunda nasul. Eu zic sa-l pui chiar linga el (pe noptiera). Se va consuma mai repede (si la noi se doarme cu usa deschisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Corinadana, asigurarile astea se numesc whole life sau universal life. Aici insa sint mai populare cele term life, care nu sint cu acumulare de capital. Ratele sint mai mari la primele tipuri de asigurare si se considera ca exista posibilitati mai bune de a investi banii decit cumparind genul asta de asigurare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona iti multumesc! Eu tot de term life dadeam. Noi bani de investit nu cam avem dar daca se intampla ceva cu unul din noi am vrea sa fie celalalt si copilul asigurati. Daca nu se intampla, Doamne ajuta, sa avem acei banuti.

Te pup!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Nematics...ce numar de telefon au ei pe bill si cind a fost deschis contul? Si eu m-am avut in multe betze cu cei de la T-mobil (tot un bill vechi pe care eu l-am contestat) si iti pot spune ca trebuie sa te infigi tare in ei...nu prea stiu pe ce lume sint.

Ar trebui sa ai detaliu la bill...ce numere de telefon au fost sunate, ce numere v-au sunat...tot.

am vorbit cu ei si se pare ca mi-a furat cineva SSN-ul si de un an l-a folosit la T-Mobile la telefon!!!!

Telefonul nu e pe numele meu si cind i-am intrebat de ce nu au cerut si drivers licence la persoana respectiva au tacut milc

o sa fac o plingere la ei si ei o sa trimita la politia de aici raportul!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics
am vorbit cu ei si se pare ca mi-a furat cineva SSN-ul si de un an l-a folosit la T-Mobile la telefon!!!!

Telefonul nu e pe numele meu si cind i-am intrebat de ce nu au cerut si drivers licence la persoana respectiva au tacut milc

o sa fac o plingere la ei si ei o sa trimita la politia de aici raportul!!!

Oops!!! Nasolica rau de tot. Cred ca trebuie sa iti faci un credit report urgent, nu cumva sa fie si altele in afara de telefon. Imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sa ma bag si eu sa zic ce mi se pare ciudat. tmobile cere ssn ca sa verifice credit history, or orice credit report arata toate informatiile despre persoana respectiva, nume, adresa curenta si prec3edente, paymenturi, loanuri etc. cum de n-au vazut ca e numele altcuiva???? si nu al persoanei care are abonament la ei?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

corect!!!

se pare ca e cineva (mi-au dat numele dar evident habar nu am cine e) care are tel under my SSN since June last year

asta intreb si eu - la ce naiba mai imi cer SSN si drivers' number la Tmobile daca nu se sesizeaza ca numele nu corespunde cu persoana???

cum spun cei de aici ori nu le pasa (salesmanul vrea sa-si faca nr de clienti) ori ou gresit vreo cifra la ssn-ul tipei si a iesit al meu!!

mi-au trimis fax sa fac plingere si au spus ca il trimit la politia locala (de aici) sa investigheze...

oricum as face plingere ca T-Mobile nu a verificat atent dar astept police report

ca si cum nu aveam destule pe cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corinadana, la life term nu primesti nici un ban. Esti asigurat pe o perioada determinata. Daca dupa 15-20 de ani sau cit o fi esti tot in viata (hopefully) pierzi banii.
Avantajul e ca rata lunara e mult mai mica decit la celelalte tipuri de asigurare.
Eu m-am interesat de ele si apoi nu ne-am mai asigurat... Bine ca ai spus de asta ca ar fi cazul sa ma ocup sa ne facem asa ceva.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput