Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona J spune:
Ma gindeam sa vezi cit te costa term insurance si cit iti cer pentru alt gen de asigurare. Daca Universal sau cum o zice e mai scumpa si tu ai vrea sa beneficiezi de banii aia poate faci Universa minus Term si diferenta o investesti. Ca altfel tot ar trebui sa platesti la asigurare. Nu stiu daca m-am exprimat clar, sper...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Ramona nu am cam inteles. Daca esti tu atat de draguta sa mi mai explici o data. Multumesc!!!!!
Eu de aia n o vreau pe life term ca daca nu se intampla nimic nu mai am nici un ban. Si pe 15 ani ar fi cam 38,000. Si zic eu, e pacat de ei!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
kim222 spune:
Iuliana si eu am fost acum 1 an, o victima a furtului de identitate(SSN, data de nastere si adresa)
Am facut raport ls politie (care apropo ,nu a ajutat la nimic...desi aveau nueme..telefoane chiar si o adresa din multele folosite de cei care au beneficiat de informatiile mele)...dar oricum trebuie facut!
Apoi trebuie anuntate toate cele 3 instituii specializate in verificarea creditului. Toate 3 iti vor trimite acasa rapoarte.
Apoi tu ii vei anunta ce anume din lista lor..nu-ti apratine...daca exista asa ceva. Impreuna cu raportul iti vor trimite si un fel de declaratie pe care trebuie s-o returnezi ,in care povestesti de ce si cum ai aflat de frauda respectiva.Fiecare astfel de declaratie a trebuit legalizata la notar.
Aceste institutii anunta SSN-ul care pun un flag , valabil 7 ani..Din acel moment nimeni nu mai poate face nimic in numele tau fara ca tu sa fi intrebata..Eu inca mai primesc telefoane...de verificare..tot se incerca deschiderea de conturi in numele meu...cumparaturi online...etc...
Daca mai ai intrebari...
si nervi de otel!
nematics spune:
quote:
Originally posted by kim222
Iuliana si eu am fost acum 1 an, o victima a furtului de identitate(SSN, data de nastere si adresa)
Am facut raport ls politie (care apropo ,nu a ajutat la nimic...desi aveau nueme..telefoane chiar si o adresa din multele folosite de cei care au beneficiat de informatiile mele)...dar oricum trebuie facut!
Apoi trebuie anuntate toate cele 3 instituii specializate in verificarea creditului. Toate 3 iti vor trimite acasa rapoarte.
Apoi tu ii vei anunta ce anume din lista lor..nu-ti apratine...daca exista asa ceva. Impreuna cu raportul iti vor trimite si un fel de declaratie pe care trebuie s-o returnezi ,in care povestesti de ce si cum ai aflat de frauda respectiva.Fiecare astfel de declaratie a trebuit legalizata la notar.
Aceste institutii anunta SSN-ul care pun un flag , valabil 7 ani..Din acel moment nimeni nu mai poate face nimic in numele tau fara ca tu sa fi intrebata..Eu inca mai primesc telefoane...de verificare..tot se incerca deschiderea de conturi in numele meu...cumparaturi online...etc...
Daca mai ai intrebari...
si nervi de otel!
Kim
mie mi se pare cussuta cu atza alba de cei de la T-Mobile treaba, si ca incearca sa-si acopere incompetenta - eu tot mai cred ca au tiparit gresit ssn-ul altcuiva si au dat peste al meu
ca i-am luat la bani marunti si au spus ca -mda, poa' sa fie doua persoane diferite cu acelasi SSN si credit history diferit
asta fiindca am scos un credit report online urgent si n-am vazut nimic suspicious in el - si tipul "cica nici n-o sa vad ca cealalta persoana il primeste pe al ei si eu pe al meu sub acelasi SSN si nume diferite" - basme!
practic e o persoana in AZ (deci adrese diferite) care are telefon din iunie anul trecut cu adresa fizica cu tot, isi mai si plateste din billuri, acasa nu online, dar sub SSN-ul meu; deci intr-un an de zile nu am observat nimic suspicios din ce zici tu
oricum am anuntat la politie si o sa pun si flagul...
kim222 spune:
Da..daca de 1 an de zile doar acest cont a fost deschis...este cusut cu atat alba:))). Daca ar fi fost un furt adevarat..chelutuiau pina acum ceva bani.... Oricum flagul nu strica!
patriciaR spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca se vorbeste de SSN si fraude.
Bag si eu capul cu cateva nelamuriri.
Suntem, pe taram american de 5 saptamani si avem deja SSN-urile cred de aprox. 2 saptamani.
De 3 zile tot mergem la Verizon sa facem contract cu ei pentru un abonamnet.
Problema este ca ei verificand SSN-ul cei de la birouri ii zic ca nu a fost eliberat cardul, desi noi il avem..si eu si sotul.
Am sunat la Social Security Administration si ne-au zis ca totul e in regula, doar ca una e eliberarea si alta pina se vede in sistem ca a fost eliberat( asta ar dura de la 4-6 saptamani).
E posibil asa de mult?
In cazul asta vom avea probleme la orice avem nevoie de SSN?
Asa este?
Ciudat mi se pare.
patriciaR spune:
Ce e un flag?
Cred ca stiu ceva, ceva dar nu sunt sigura. Ti se cere autorizarea la orice tranzactie?
Cum iti pui acest flag?
sinzi_ana spune:
Anamaria, multumesc...acum am cumparat aparatul sa vedem cum functioneaza in seara asta...
Nu am gasit scris pe nicaieri ce anume face... ...doar din ce sunt compuse pastilele...
Si oscilam in magazin intr-un umidificator cu apa pe care scria ca ajuta si la calmarea tusei...si cu asta e la fel????
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, Da-le lui David
philip spune:
sanzi, sa-ti zic ce avem noi: umidificator cu warm mist pt iarna, unul cu cool mist, mai pt vara, la ala cu abur cald e un locsor unde pun ulei de eucalipt si se raspandeste aroma. eu cred ca la voi e destul de umed aerul, la noi e mai problematic. cred ca ce ti-a recomandat ana maria ar trebui sa ajute. mai sunt si niste patchuri cu mentol care se aplica pe piept sau cap(?), nu-mi mai amintesc exact. in rest, lichide multe, mai putin laptic ca nu ajuta la muci si multa sanatate
philip&andreea
copilasi dragalasi
nematics spune:
quote:
Originally posted by patriciaR
Ce e un flag?
Cred ca stiu ceva, ceva dar nu sunt sigura. Ti se cere autorizarea la orice tranzactie?
Cum iti pui acest flag?
Salisa si puiuta mica Anastasia!
Patricia,
du-te la Verizon la magazin si arata-le cardul SSN - asta m-au pus pe mine azi - sa ma duc la ei cu cardul original cu numarul pe el
problema e alta la tine, ca ei vor scoate un credit report cu nr tau de SSN si cum nu ai credit history pe nr de SSN va trebui probabil sa platesti un depozit de citeva sute de dolari ca sa-ti deschizi cont de telefon
flag este o atentionare care se face catre Credit Report Bureau ca e cineva care iti foloseste fraudulos datele de identitate - inca n-am facut raportul ca si-asa am batut destule drumuri pe ziua de azi si pierdut destul cu lamuritul problemei dar o voi face miine
- din cite am vazut pe saitul lor trebuie sa faci o declaratie si sa explici ce s-a-ntimplat ca sa puna flagul