Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
OFFFF,doamne ce de probleme,fetelor.
Am citit patania KOKORINEI si am stat cu sufletul la gura pina la sfirsitul mesajului ,cind am inteles ca sint bine toti trei.Multa sanatate iti doresc si ai grija de bb-ei.
ADINUTA,noastra ...saracuta prin ce trece si ea...,as vrea sa-i dau putin optimism si putere sa treaca peste acest hop.Sint sigura ca totul va fi bine si sintem alaturi de ea.
ASIZA,ai grija de tine ,trebuie sa fii sanatoasa.
Din pacate si eu am o durere urita de burtica si este pentru prima data cind simt asta ...,stau in pat ,nu fac nimic,am luat un no-spa si incerc sa ma relaxez.Cind merg, ma tine tare jos,jos si ma inteapa.Bebe nu a prea miscat azi ...,dar sint sigura ca miine totul fa fi bine.
Din suflet va doresc multa sanatate
dandusa 31 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
Raluca_u spune:
am schimbat si noi semnatura ca eram cam in urma
Raluca 30 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
deny75 spune:
HELP!Ce sa fac sa nu mai fiu balonata?Sunt umflata ca un cimpoi si asta numai din vina mea pentru ca azi am mancat un amestec de:crema de zahar ars(doua portii),sarmale(doua)dupa care am mai"bagat"pepene si o portie mica de piure cu doua bucatele de carnaciori.Asta a fost mancarea mea pe toata ziua si acum stau cu brta in sus in pat si cu tastatura pe burta asteptand de la voi ceva remedii sa ies din starea aceasta.Va multumesc anticipat.
DENY30+
alexandra_25 spune:
Saraca Adinuta....nu imi vine sa cred.....o sa ma ...pentru ea sa fie bine si ea si bebe.....cate probleme fetelor....trebuie sa avem grija de noi...
Adinutza....poate iti transmite prietena ta....suntem alaturi de tine....si te asteptam sa intrii si sa ne dai vesti bune.........multi ca sa te faci bine...
alexandra 29 + cu
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
doradora spune:
mai fetelor, ce se intampla? prea sunt multe pataniile! sa speram ca totul o sa fie bine si ca adina se va reintoarce curand acasa, sa ne scrie ca e ok.
chris 25+ alexandra
ramsan spune:
Fetelor m-a bushit plansu' cand am vazut cu ce se confrunta dragele noastre KOKORINA si ADINA...
Adinutza sa ne auda DD rugaciunile pentru tine si bebelina ta, sa mai stea in burtik macar doua sapt, poate creste mai maricica si va rezista... si sunt alaturi de tine cu gandul...
Sa fii puternica orice ar fi!
Kokorina of... si tu ne dai emotii... bine ca tu, maimutica si ursuletul de munte sunteti cu totii bine. Imi imaginez prin ce criza teribila ati trecut, dar acumzic si eu ce e bine ca s-a intamplat in Canada si nu in Romania ca aici ai fi murit cu zile pana venea salvarea la tine. Stai linistita.. si transmite-ne vesti despre tine prin matusica din Romania, ok?
Vin si eu cu vestile mele, unele bune, altele mai putin bune: am primit rezultatele la analizele facute de mine sapt. trecuta si stau bine cu glicemia, la toxoplasma tot negativ pentru ambele valori (a trebuit sa repet analiza si trim. asta ca nu am anticorpi), sumarul de urina e ok (imi faceam griji ca atunci cand am dus proba asistenta mi-a spus ca este mai tulbure si ca s-ar putea sa am vreo infectie... slava Domnului ca nu este, ca un al doilea tratament cu antibiotic pentru infectie urinara nu cred ca mai faceam) si la hemoleucograma stau destul de prost... cu hemoglobina (este sub limita minima cu tot Ferrogradumetul si Elevitul si papa bun) si hematocrtiul care este tot sub limita
Eu abia astept sa treaca sapt. viitoare, ultima de munca, sa intru in prenatal si atunci voi avea mai mult timp de mine, de Rares si de voi bineinteles
Saptamana care a trecut a fost cam grea pentru mine, ca si cea anterioara, ca a trebuit sa fac training cu tipa care a venit in locul meu si a trebuit sa o iau de la zero cu explicatul, ca e incepatoare saracuta. Si ca sa nu se sparga oalele sefului in capul meu, am incercat sa o invat toate alea in amanunt - va dati seama ce consum nervos pentru mine dar ma scot eu.. nici o grija...
Am citi din urma si am vazut ca ne-a contactat ieseanca noastra Lorym... Lory bine ca ai scapat de hopul de la 27 de sapt. si acum esti bine... nu te mai stressa, stai si tu linistita, si va fi bine...Sa ne lasi un nr. de tel. ca sa luam legatura cu tine cand mai facem o iesire cu burtici bebeloase iesence..ok?
Miro maine ne vei spune ca este alta viata ta.. sunt sigura ca iti va sta bine si in concediu, sa tu stii sa bagi doar MIG-uri? mai baga si tu nani, papa... de astea mai lumesti
Asizule nu imi place cum stai cu sanatatea... ai vazut ca fetele ti-au dat leacul dar si tu trebuie sa ai multa grija... cu amigdalele nu prea este de glumit. Ele sunt prima noastra bariera imunitara in contactul cu aerul, asa ca este de preferat sa le salvezi si sa nu ajungi sa le scoti.
Alex...pot sa-mi numesc si eu palmele gogosele asa cum iti numesti tu picioarele? Am mainile umflate de vreo sapt. si doar ma straduiesc sa nu mananc sarat. Se pare ca nu ma straduiesc destul.
Dolores pe unde umbli, mamica?
Ati vazut voi cati bebelusi au venit pe lume la fetele de sept.- oct.? Sunt 15 pana acum...semn ca intram si noi in linie dreapta.
Colega mea de birou este acum in 38 de sapt. si asteapta o bebelina. Sunt tare curioasa sa vad cum va fi si la ea.
Intrebare pentru cine stie si nu are somn: ce inseamna sa fii coana moasa la un botez... ca am fost invitata sa am rolul asta maine si nu prea stiu ce trebuie sa fac, cu ce sa ma pregatesc... Voi stiti care ar fi rolul traditional al moasei la botez?
Veniti cu idei va rog
Ramona 30+ Rares
Ramona
Teutz spune:
Buna, tuturor burticilor!
Eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie 2006 si va rog mult sa-mi spuneti cum ma pot inscrie in grupul vostru. DPN 25.12.2006 la Spitalul Polizu.
Trebuie sa trimit vreun mail sau ce trebuie sa fac? Multumesc mult!!!
24+