Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)
Raspunsuri - Pagina 7
ramsan spune:
Ma duc si eu la nani atunci.. ma cam ajunge si pe mine oboseala saptamanii ce a trecut...
Kororina si Adina pentru voi.
Ramona
dolores spune:
eu am facut o supa de legume si am dat cu aspiratorul, dupa care am sters pe jos...as fi vrut sa sterg si praful dar nu cred ca mai rezist...era bine daca reuseam sa le termin pentru ca maine am programari peste programari..caci maine seara ma duc la o nunta
quote:
Originally posted by ramsan
Toate burticile sunt cuminti si dorm la ora asta?
Ramona
dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
dolores spune:
bine ai venit la noi..te rog sa ne mai dai data nasterii tale, ultima menstruatie si dr cu care vei naste ca sa te putem trece in listutza
quote:
Originally posted by Teutz
Buna, tuturor burticilor!
Eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie 2006 si va rog mult sa-mi spuneti cum ma pot inscrie in grupul vostru. DPN 25.12.2006 la Spitalul Polizu.
Trebuie sa trimit vreun mail sau ce trebuie sa fac? Multumesc mult!!!
24+
poze
poze dolores
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
Teutz spune:
DN 19.08.76, UM 20.03.06, DPN 25.12.06, Polizu, dr. Cornea
Am descoperit nu de mult acest forum si am aflat o multime de lucruri utile. Dupa ce am citit o parte din mesajele postate aici, m-am mai linistit putin in privinta nasterii. Imi pare tare rau ca unele burtici au probleme, dar sper din tot sufletul ca se vor rezolva! Eu am avut o sarcina usoara pana acum si sper sa fie asa si in continuare. Pupici si noapte buna!
24+
ramsan spune:
Dolores mama, stiam eu ca esti cu ochii pe noi.. harnicuta te pupacesc... Ai grija sa nu faci excese maine la nunta si sa te distrezi cum stii tu mai bine. Daca faci poze, ni le arati si noua nu?
Teutz...Dolores e mereu pe faza, nu ca mine, dar ti-am trimis si eu e-mail cu ce trebuie sa na spui..just in case
Mi-e cam nani si acuma chiar ca ma duc sa culc pe Rares care m-a bontonit toata noaptea trecuta si azi toata ziua.
Ramona
dolores spune:
teutz te-am trecut in listutza...
ramsan te pup
noapte buna la mamici cu bebici
poze
poze dolores
Raluca_u spune:
Adina ai mare grija de tine si de bebe mic. noi suntem langa tine cu gandul si ne rugam sa primim vesti bune de la voi.
Raluca 30 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dolores spune:
buna dimineatza....tocmai am luat un nos-pa....sper sa ma lase burtica..la ora 11 ma duc la epilat....abia astept intr-un fel nunta de diseara..nu am mai iesit de cam mult timp, atata treaba, servici, casa, oboseala...iar saptamana viitoare sunt in concediu de odihna.
kokorina ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine
adina ma rog pentru tine ca totul sa fie bine si va asteptam sa reveniti cu vesti foarte bune
poze
poze dolores
Mirona spune:
buna fetelor,
OF - am recitit ultimele pagini. Daca stai sa citesti ce scrie Adina - se pare ca se simtea deja in aer ca nu e in ordine - nedormitul bine, contractii, diazepam, incordare ... Of saracutza de ea.
Am gasit in lista din mail-ul comun nr. ei de tel. I-am scris un sms micutz de incurajare, sper a-i mai spuna si prietena ei - ii suntem alaturi si ne rugam pentru ea si bebelina.
Doamne ajuta sa fie bine. Sa fie amandoua niste luptatoare si sa le vedem in curand acasa bine si sanatoase amandoua.
Chiar mi-a si raspuns ... in timp ce scriam acest mesaj kilometric - si ne multumeste ca ne gandim la ea.
Merci - cpetrut pentru anuntz si mai treci pe la noi daca mai ai vesti despre ea.
quote:
Originally posted by Zina
Mirona, de ce nu intri odata in concediu? E chiar prea mult ce faci tu...
Zina nu ma mai certa - iaca de ieri de la ora 17 am intrat in CO. e ok? Nu puteam sa plec chiar asa ... nu mi-ar fi fost mie bine - eu tin neaparat ca munca mea sa fie OK, sa nu existe apoi posibilitatea sa fiu ponegrita -iote mai si la asta ce o facut aici. Asa ca mai aveam cateva lucruri de pus la punct inainte de a pleca. Oricum - l-am impresionat pe sef ca am terminat o lucrare ... i-am aratat inca o data ca am fost o doamna cu cel care a fost porc cu mine. In fine. De luni sper sa nu ma mai auzit vorbind de servici. si merci de grijile pt mine.
atudor faza cu socrosenia. m-am spart de ras.
cameluta.v ai descris exact cum trebuie contractiile BH. Sunt usoare si nedureroase. Sunt contractii normale pe perioada sarcinii. Doar cand sunt regulate si dureroase ... trebuie anuntat medicul.
desiree ai mare grija mami, sa nu te trimit cateva capitole mai in spate sa vezi cine era VITEAZA VITEZELOR si cum imi doream sa merg pana vineri la lucru si apoi duminica s-o nasc pe Karinutza.
Ita ca nu se poate. O saptamana de stres m-a doborat. Acum merg cam cocoshata, ma doare burtoku la orice pas ... plus multe altele. Ai mare grija - sa nu te stresezi ca esti foarte sensibila in aceste luni.
Eu ma consideram o femeie puternica si iata ce carpa am ajuns. Stau cuminte acasa si incerc sa ma intind cand mai mult.
Ralumat ma bucur pentru voi. Ai vazut ca DD e sus si vede? Incet cu renovarea, nu muncii pana la epuizare ... multe pauze si o sa fie bine.
Ai grija cu febra aceea, ai spus medicului la control? - eu stiu ca mi-a spus dr ... numai febra sa nu fac. Felicitari pentru limbutza scoasa lui tati - cred ca a fost tare fericit.
ralu.c bine ai venit in . Sper sa te simti bine cu noi. Merci pentru pontul cu Mg. O sa incerc si asta. Tu ne-ai scris si in mailul comun? Deci i-au de acolo datele tale pentru a te trece in listutza, da?
Te mai asteptam pe la noi. Aibe grija ca esti inca moderata ... asa ca mesajele tale vor aparea putin mai tarziu decat ale noastre ... dar trece si asta.
Madana contractiile BH si nu numai:
In trimestrul al doilea, femeia are unele mici contractii numite Braxton-Hicks. Sunt contractii nedureroase, nesistematizate, de intensitate scazuta, nereprezentand un semnal de alarma. Gravida nu are motive sa se sperie, deoarece aceste contractii sunt o adaptare a uterului la cresterea in volum.
Daca ele devin dureroase si ritmice, trebuie consultat medicul. De asemenea, in acest interval, tranzitul intestinal este incetinit, pot aparea hemoroizii, din cauza presiunii uterului asupra intestinelor si actiunii hormonale. In aceste situatii, femeia poate apela la laxative usoare, orale, pe baza de plante, la lichide si exercitii fizice.
Gravida simte unele arsuri (pirozis) din cauza refluxului gastro-esofagian. Aceste simptome pot fi atenuate prin antiacide, mese in cantitati mici. Dintre antiacide vor fi evitate cele care contin sodiu.
Pulsul gravidei creste acum cu 10 batai pe minut. Pulsul normal este intre 60 si 90 de batai pe minut.
Raluca ma bucur ca ti-am scris - ca de amenintat cu sms-ul o tot faceam dar nu o puneam si in practica. Ma bucur ca am vorbit si ma mai bucur ca sunteti ok. In rest ... cum am mai spus ... numai incet ca bebelina e cea mai importanta acum.
quote:
Din pacate si eu am o durere urita de burtica si este pentru prima data cind simt asta ...,stau in pat ,nu fac nimic,am luat un no-spa si incerc sa ma relaxez.Cind merg, ma tine tare jos,jos si ma inteapa.Bebe nu a prea miscat azi ...,dar sint sigura ca miine totul fa fi bine.
Din suflet va doresc multa sanatate
DANDUSA cum esti? cum te simti? s-a relaxat burtica? sper ca nu ai plecat iar la magazin ... trebuie sa stai mai mult la odihna. Scrie-ne!
deny75 pererea mea e ca ai mancat ieri prea multe "gretzosenii" cum le spun eu - prea multa prajeala. ai mare grija ... stomacul nostru a suferit o transformare acum si nu mai suporta ceea ce mancai inainte. Habar nu am ce ai fi putut lua ... cred ca ceva cu bicarbonat - dar nu stiu daca e permis in sarcina. Suna si tu med. de fam. Azi cum esti? mai bine?
ramsan sa stii ca am incercat sa bag dintr-astea mai lumesti ... si ieri am bagat un somn pana la 20.30
Deja ma doare spatele de atata stat intinsa ... ce-o sa mai fac pana in noiembrie ... crede-ma ca nu stiu ... dar sunt din nou viteaza.
dolores distractie azi la nunta. ca n-am mai facut-o de mult.
Teutz bine ai venit printre noi. Vad ca ai rezolvat cu lista, asa ca te mai asteptam pe la noi la taclale. Mai un pic si scapi si de moderare ... asa ca ... sper sa te simti bine cu noi.
gabitza_max ne-a contactat pe mail - ii uram si ei bine a venit in si o trecem in listutza.
Asteptam si postarile ei.
pupici la toate. As vrea sa ma ocup si de lista noastra care mi se pare si mie kilometrica ... voi face o alta si voi va dati cu presupusul care sa ramana, ok?
pana una alta va pupez ... si mai revin.
tre sa mai fac si niste cumparaturi - maine il serbam pe tati, marti implinim 12 ani impreuna si miercuri 3 ani de la casatorie - asa ca avem o saptamana de chefuit ... plus ca pe 10 e ziua nasei Karinei ... ... o tinem tot intr-un chef.
you all.
Miro30+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită