Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

ADINA,sa dea Domnul sa vii cu vesti bune,multa sanatate si sa te auzim cat de curand!

Kokorina, m-ai tinut cu sufletul la gura pana la sfarsitul povestii,bine ca a fost cu happy end.Ai grija de tine si de harbujei.Ia-ti un laptop ca sa ne scrii mai des direct din pat .

Am visat azi noapte ca aveam gemeni..uh..dar erau frumosi tare..

Dolores,distractie maxima,si sa ne arati foto cu rochitica.Nu te doare spatele de la aspirator?ca pt mine ziua de dat cu aspiratorul e crunta.

Lavinia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,cum naiba te-a atins asa raceala aia!!? esti mai bine ??habar nu am ce trebuie sa faci..in afara de miere si lamaie nu stiu,dar daca o fi infectie,nu prea are efect..
aa,da! alexandra ,are dreptate,sarea e pt infectii.
si poti lua paracetampl,e permis in sarcina.
chris,nu sta cu verigheta asa,fa cumva si desumfla-ti degetele acum,si scoate-o.cu apa rece,si apoi cu sapun.

va mai scriu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

va multumesc la toate,ca santeti alaturi de mine.nu cred totusi ca o sa ne "vedem" rar,un 5 minute cat sa va citesc si sa scriu si eu doua vorbe....n-o fi bai.sotul meu mi-a reglat spatarul scaunului de la calculator,ca unui sezlong....dragul de el.inca mai am imaginea aceea de cosmar in cap si nu pot sa-i uit privirea,cu ochii inlacrimati,si cat de tare se tinea sa nu urle si el de durere.tare il iubesc si am cateodata senzatia ca parca eu l-am nascut,ca e carne din carnea mea si sange din sangele meu.
fetelor,nu mai munciti atata nici acasa si nici la servici.cand am fost prima data internata si la externare mi-a spus ce nu am voie sa fac,sa fie totul bine(sa nu gatesc ca asta implica statul in picioare,sa nu spal geamurile,treburi casnice in general).imediat mi-am adus aminte ca inainte cu cateva zile de a ma interna varuisem eu viteaza de mine camera harbujilor.numai un perete ce-i dret si ala de la jumatate in jos,spalasem si geamurile.....imi spuneam ca:hai,ca mai merge dar de maine nu mai fac nimic.....da,da!iar ma lua cateo idee de ce trebuie sa fac.deci,ar trebui sa-mi dau singura cu pumnii in cap.ca sa am eu casa luna,le fac rau la astia micii?nici nu ma gandesc.sotul meu ma ajuta foarte mult,nu le face el cum le-as face eu dar....spre exemplu ieri,a intins niste rufe....doamne,ca latrau cainii la ele.........dar nu mai conteaza....nici nu ma obosesc,s-or usca ele in final.de calcat imi calca socrosenia,ca doar nu-mi calca mie....calca pt baiatul ei.au cat ies din casa,si hainele care le imbrac mai ales acum ca vine sezonul rece nu necesita calcate.
ASA CA: FETELOR MAI LASATI-LE INCOLO TREBURILE GOSPODARESTI!!!!!!!!
va doresc la toate un sfarsit de saptamana fain si aveti grija de voi si de bebei,ASTA E IMPORTANT!sa fiti cuminti!
va pup pe toate

27 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

kokorina - am citit cu inima in gat povestea ta, bine ca a fost doar atat si ca bbi tai si tu sunteti bine!

miro - uite o retzeta de la mine pentru tine. Ai nevoie de o zi in pat, cu rasfatz, masaj la spate si la picioare, ceai de tei si iubitul tau sot FOARTE aproape. Sa imi spui cum te mai simti dupa asha o zi, si sa nu te prind pe forum decat a doua zi! te pup shi stii si tu ca numai de la stres si incordare, asha ca experimenteaza retzeta mea, te rog frumos.

alexandra - mai tinem pumnii stranshi? stii ceva de apartament?

cris - ca sa scoti verigheta incearca cu apa si sapun sau cu ulei si incearca sa bagi o ata mai tare pe sub ea, si invartind de ata sa o ridici cate putin pe deget... ca o sa itzi faca un shant in carne daca nu...

cameluta - nu vreau sa te speriu dar burtica tare si dureroasa la intervale regulate de timp nu e semn bun. E semn de travaliu. Daca numai se intareste burtica, fara durere, e ok, sunt contractii BH. Chiar si asa, fara durere, trebuie sa fi atenta daca sunt la intervale regulate si pentru o perioada mai mare de timp, e cazul sa itzi suni medicul. Oricum, chiar daca nu se mai intampla, eu te sfatuiesc cudrag sa ii povesteshti medicului tau episodul asta la primul control sa itzi explice el ce si cum si mai ales ce sa faci in caz ca mai simti asha.

ralumat - super! o sa aveti locul vostru sa va bucurati de viatza de familie! Sa fie intr-un ceas bun si sa va poarte noroc!

cristina - multumim mult pentru veshti. II TINEM PUMNII ADINEI, TREBUIE SA FIE BINE... ma rog pentru ea
si te rugam sa ne mai dai veshti

noi suntem bine, acasa, ne bucuram de week-end... azi o sa trec putzin pe la birou ca am ceva de terminat pe luni, dar va nu speriati ca e doar de ales poze si evrificat texte pentru un site nou... si promit sa nu stau f mult.

pup

marcela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata, burtici!

ramsan eu tocmai am fost nasa de botez, si fiind la prima experienta, am lecturat cu interes pe forum. am retinut ceva de genul ca moasa il duce pe bebe la biserica, dar pt mai multa siguranta poti sa citesti si tu. eu am citit ce ma interesa pe mine, dar se pomenea si ceva de moasa. la botezul de acum 2 saptamani nu am avut moasa.

verigheta e data jos deja si degetele mele de la maini sunt niste veritabili carnaciori. mi le si imaginez maronii si sfaraind in tigaie! cat mi-am dorit sa am verigheta-a se citi sa ma casatoresc cu sotul meu-si dupa ce am ajuns in punctul asta nu credeam sa se iveasca vreo ocazie sa dau verigheta jos. nu luasem in calcul faptul ca ma voi <expanda> chiar atat. tot incerc sa fac misto de sotul meu ca acum sunt libera sa il insel, iar el rade de mine, ca nu burta ii gonea pe eventualii pretendenti, ci verigheta, cu siguranta.

sa aveti un weekend placut. noi o sa mergem la niste cumparaturi, mai ales ca ieri a fost ziua finului nr.2 si vrem sa ii luam un cadou frumos, care sa ii faca placere. e un om deosebit pe care il apreciem foarte mult, si el si sotia lui, care e prietena mea, sunt niste oameni cum putini mai gasesti.

chris 25+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am luat ieri super bebe si era un articol despre euroclinic. mi-a placut ca dadeau si preturile.

chris 25+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata fetelor......v-am citit dar nu o sa va raspund acum pentru ca sunt intr-o stare foarte proasta...asa cum am banuit...vin de la laborator..am fost sa-mi duc analiza de urina si am luat rezultatele la cele de sange.....leucocitele de la 17.000 la 20.000....alarmant....si la fel anemie......VSH-ul un pic marit....tind sa cred ca sunt alarme false...cum as putea sa duc pe picioare o infectie asa de mare??????.......nu ma simt deloc rau si nici macar nu am simptome care sa ma faca sa ma gandesc ca poate e ceva in neregula cu mine.....
Si culmea e ca de o saptamana am terminat antibioticul si unul foarte tare....sunt debusolata....si incerc sa ma calmez si sa nu ma stresez ca asa stiu ca-i pot face rau bebelui.....
Nu stiu ce sa ma mai fac......cateodata poate e mai bine pentru cele care nu isi fac nici o analiza.....nici un eco...sunt mai linistite...
V-am pupit........

alexandra 29 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Si eu voi fi mamica de decembrie 2006 ! Dar nu pt. prima oara... Mai am un baietel de 1 an si 10 luni, care va avea atunci 2 ani si 2 luni. Inca nu stiu daca e fetita sau baietel pentru ca nu s-a vazut bine la ecograf. Dupa 27 septembrie va spun sigur ce este ! Va pup pe toate mamicile si pe toti bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Alexandra, nu te mai gandi la analize, in sarcina toate se dau peste cap. VSH-ul nici nu se face in sarcina, deoarece se stie ca este marit, la fel si leucocitele. Uite, eu de ex.acum 2 saptamani mi-am facut cateva analize uzuale si tipa care mi-a luat sange (fiind o prietena) mi-a facut de la ea "putere" si colesterolul si trigliceridele care au iesit cu niste valori astronomice. Binenteles ca m-am speriat, eu care inainte de sarcina le aveam perfecte, dar dr.m-a linistit si mi-a explicat de cate ori pot sa creasca in sarcina.
Este adevarat, prea mare agitatie cu analizele astea, noi nici nu ar trebui sa stim ce valori ne ies, dr-ul sa stie si el sa dea eventual ceva daca trebuie, asta ca sa ne scuteasca pe noi de stres.
Pupici

Zina 32 saptamani (dupa eco)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

multumesc din suflet Zina.....pentru mesaj.....acum orice lamurire ma linisteste......asa imi e de frica......am fost bine pana acuma si chiar acum cand mai avem asa putin sa se intample ceva cu bebe sau cu mine..........si multumesc inca odata

alexandra 29 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput