Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Inni, welcome home cu bebelina! Sa te refaci repede ca sa poti sa te bucuri pe deplin de ea! asteptam pozici cu voi.

Alessia, fac si celelalte 2 fiole.

Mamilili, eu i-as recomanda prietenei tale sa mearga la dr. Tutunaru, desi e exterm de aglomerat in ultima perioada. Macar ia si de la el o lista cu analize de facut, poate depisteaza vreo cauza. Daca vrei pot sa-ti dau pe pm nr. de telefon.

Ca vorbirati de sotzi atenti... al meu a venit de la sv ca sa-si ia echipamentul si s-a dus la baschet, dupa care urmeaza si berica cu baietzii. Dar nu ma supar, ca e singura "dixtractie" si e doar joia. Mai are si el faze de egoism tipic masculin, dar fac o crizuca si apoi trec peste.

Lullaby - aparatul tau foto nu are timer? Il pui pe ceva stabil si te postezi frumos in fata lui si gata poza. Sa nu-ti para rau ca n-ai poze din timpul sarcinii - ar fi si asta o solutie.

Larisa 31+ Horia Matei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Alina felicitari!!! sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Inni, bine ai revenit acasa, refacere rapida si laptic mult! Imi place strea ta, esti foarte optimista, ca intotdeauna!

Am fost si noi aseara la control, mi-a facut ecografie pe burtica, junior e bine, are 3200 dar vrea sa mai stea la caldurica, asa ca nu nastem acum, iar eu disper, nu mai pot fetelor, ma dor toate cele, sunt foarte obosita si abia ma mai pot misca, abia mai pot merge din cauza picioarelor, parca s-au mai desumflat dar tot ma dor...oofff...M-a mai chemat joia viitoare la un control. Si ca un facut de cand am intrerupt gynipralul si no-spa-ul nu mai am nici o contractie!
Am pus poze cu fetitza lui Fusca, in albumul Julia Maria Sunt de astazi de cand am scos-o din spital.

Floricika 38+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si sotul meu este plecat la ping-pong, dar mi-a cerut voie sa vedeti ce spasit era cand imi spunea, se vedea ca se simte vinovat ca vrea sa se duca!
raluca ai vazut ca nu ai nascut azi?

Floricika 38+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

cucuoancea daca ai bafta sa ai un travaliu de peste 20 ore si dureri ffff mari, nu stiu ce vei mai spune dupa... eu sunt pro anestezie, am auzit femei traumatizate de la o nastere cu dureri f. mari. Nu-mi da nimeni un premiu daca ma chinui 20 ore, nici nu voi fi o mama mai buna si nici barbatul nu ma va aprecia altfel... parerea mea...
Nu vreau sa ma intelegi gresit, daca nasti usor si nu e nevoie f. bine, ma refer doar la travalii mari si dureroase.

mexxa sa ai grija de tine si sa fii cuminte. M-ai speriat si pe mine cu durerile aste dintre picioare, noroc ca la mine e colul cusut dar am inceput sa mai fac una alta prin casa... gata stau cuminte pana luni cand vine dr. din co.

Monique_new uleiul de ricin e bun.

scumpik_lui Sirajul este deschis sambata pana la 2. Duminica nu.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Inniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine! Cum e bebelina mica scumpa?

Tasia haha, consilier matrimonial zici... . Adevarul e ca ma pasioneaza psihologia, am vrut sa fac a 2-a facultate psiho dar apoi m-am gandit ca ma vor dezamagi profesorii, sistemul. Asa ca 'sfaturile' mele cred ca raman la nivel de revista Cosmopolitan sau ceva de genul . Psihologia e fascinanta, cea de cuplu, cea relationala, cea a copilului... O sa-mi deschid un mini cabinet online (dar exista deja pe DC-Cabinetul psi!)

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mirabelac, multumesc de lamuriri. Bebe a murit in burtica. Prima data i-au provocat nasterea normal, acum i-au facut cezariana de urgenta. O sa-mi dea Alessia niste detalii despre o dr din Bucuresti care se ocupa de astfel de cazuri si care are rata mare de succes in ce priveste ducerea la capat cu bine a sarcinilor viitoare.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Inni, bine ai revenit acasa...wooawww, dar ce repede inca...sper sa-ti vina cat mai repede lapticul si bebelina ta sa fie o mare, mare papacioasa

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Inni, bine ai revenit acasa si pe forum! Refacere rapida si laptic rauri-rauri cat mai repede! Cand ai timp, spune-mi si mie daca dupa nastere te-ai dus pe picioarele tale la salon sau ai fost dusa in carucior cu rotile. Mai spune-mi daca ti-ai facut masaj la buritca imediat dupa nastere. Si inca ceva: cat de mare e burtica ta acum, dupa nastere? Cu ce luna ai putea-o compara? Astept raspunsurile rabdatoare, scrie cand poti.

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Lullabay, ma bazez pe tine ca n-o sa ignori mamicile de grupa mica, atunci cand ne-o veni randul sa mergem la maternitate.

Lullabay si Tasia, varsati-va naduful fara grija aici! Cum am mai zis, cine n-are chef sa citeasca un mesaj n-o face si gata. Parerea mea este ca scapati de tensiune si nervi daca va exprimati nemultumirile legate de soti.

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Inni - bine ai revenit!Sa-ti traiasca bebelina si incearca sa te odoihnesti cat mai mult. Atat ragadele cat si taietura se vor vindeca . Incearca sa le lasi cat mai mult la aer. Cu epiziotomia stiu ca e mai greu . Roaga-l pe sotul tau sa mearga la farmacie si sa-ti prepare o crema de galbenele cu anestezic. E bine sa-ti cumpere si un colac - o sa te ajute mult. si refacere usoara.

In legatura cu laptele- cu cat esti mai calma cu atat vine mai repede laptele, bea multe lichide si sa vezi ca o sa fie ok. Daca vrei sa alaptezi o sa ai si lapte.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput