Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lullabay si eu mi-am facut singura poza la burtica-Iar cu plimbarile... nu are rabdare.Eu nu pot merge repede din cauza sarcinii iar el merge cu 5 m inainte.Asa ca nu esti singura. Cu siguranta se v-a ocupa de bb cand o sa vina pe lume .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Laliq, orice informatie in plus e binevenita. Cand poti, scrie-mi pe PM nr de telefon de care ziceai.

Floricika, cate mamici ai de gand sa mosesti pana iti vine randul? Nu de alta, dar imi amintesc ca in iulie ai fost langa sora ta, acum langa Fusca, cine urmeaza?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Mamilili, sper sa urmez eu!!! dar cine stie....?

Floricika 38+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Inni bine ai venit acasa si sa dea Domne-Doamne sa ai o bebelina sanatoasa si mult mult laptic.Abia astept sa vad pozele cu minunea.
Si eu vreau sa nasc mai repede....adica sa treaca timpul mai repedeeee sa-mi vad bebeloiul.

Cami 35+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Adriana_mica si Gety,
v-am trimis cite un PM

in legatura cu leganatul, cred ca difera in functie de copil. eu am leganat-o pe fetita mea in primele 3 luni (deh, cind vezi ca nu doarme sub nici o forma si tu esti extenuata, apelezi si la asta). de la virsta de 3 luni, insa, nu-i mai place ei sa o legan, decit arareori. mai mult se enerveaza. asa ca acum o pun in patutul ei, plinge putin (e drept ca alea 5 minute de plins par o vesnicie), si adoarme singurica, pina la urma.

seara nici nu mai plinge cind o pun in patut, stie deja ca daca afara e intuneric = nani. azi s-a trezit la 9:15, c niciodata (de obicei, se trezeste la 6-7).

mie mi-a venit laptele la 4 zile dupa nastere (am nascut miercuri dimineata si mi-a venit laptele duminica. mult!). si nu va spun ce stressata eram pina sa-mi vina laptele, pt ca aveam f putin colostru si a trebuit sa-i dau formula pina am avut eu lapte.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

atentie la uleiul de ricin: nu mereu provoaca contractii, insa va puteti trezi cu o diaree de zile mari, care va tintuieste pe wc. o fata de la martie-aprilie 2006 asa a patit

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

inni bine ai venit acasa, tu si bebelina. Sa te refaci cat mai repede. S-ar parea ca gynipralul ala ti-a dat de furca, cred ca stie dr. mea de ce ma bate la cap cu cezariana.

Iullabay aproape toate pozele mele is facute in oglinda . Am observat si eu ca virgula cu cat il stresez mai tare pe sot cu atat mai rau este. Asa ca il mai las cu cicaleala si e mult mai atent. Voi cat timp aveti de cand sunteti impreuna? Te intreb pt. ca la noi la inceput mai ieseau asa scantei, acuma arde mocnit... in schimb toata sarcina mi-a facut toate poftele si si-a redus iesirile doar o data pe sapt. la fotbal cu baietii si il vad ca e ffff fericit.

Azi m-am extenuat la maxim, n-am stat o clipa, am fost sa cumpar cadita la bebe si am venit acasa cu ceaiuri pt. stimularea lactatiei pt. spital si chestii din alea de pus pe perete cu desene animate pt. bebe (nu stiu cum se numesc). Apoi am calcat hainutele lui bebe pana la 5 dupa-amiaza si acum ma chinuie niste contractii.

Noapte buna fetelor!

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

MamiLili stiu despre ce vorbesti- e vorba de oxitocina bun pentru declanșarea și susținerea contracțiilor uterine (când acestea sunt insuficiente) la începutul și în timpul nașterii si
in chirurgia obstetricală (cezariană, întrerupere de sarcină), pentru obținerea retracției uterine si stimularea glandelor galactofore.
Camisol stiu ca avem apropiat DPN-ul dar eu cred ca o sa nasc pana pe 15 sept acci doctoreasa mea pleaca atunci in concediu si eu chiar nu vreau sa raman pe mana altcuiva. Eu incerc sa rezolv poate merge sa imi faca cezariana la erce ca nu are rost sa astept dupa 38 sapt. Bebele se pare ca e dezvoltat bine ..mai mare cu 2 sapt..si daca vrea neaparat contractii..dau si eu repede fuga acasa sar pe sto si si fac rost de contactii. Ce fericit ar fi al meu sot ca il tin pe uscat de atata timp...
Saracu de 2 ani cand vine din voiaj dupa 3-4 luni ma lasa gravida din prima sapt ..apoi probleme cu sarcina..fara sex...pierderi de sarcina..iar fara sex..apoi iar pleaca..Acu cand in sfarsit a iesit bine totul..ii era si frica sa faca ceva sa nu o luam iar de la capat.Asa ca acum trebuie sa imi dea verde doctoreasa ca sa ne mai aducem aminte cum e, dar pe termen scurt fireste. Nu o sa ma mai vada pana in februarie asa ca chiar mi-ar face placere sa fac rost de niste contractii.
Tasia te asteptam daca vrei la Galati daca vrei sa nasti cu bani putini. Dar la banii care ii dai pe aici..sa nu crezi ca avem si calitatea serviciilor de la Bucuresti. Doctorii de aici sunt fff buni numai daca nu apar complicatii.Nu au aparatura necesara pentru bebei asa ca riscurile sunt foarte mari. Eu totusi mi-am zis ca trebuie ca totul sa fie bine si sa nu ma gandesc la rau. De aia am si vrut neaparat cezariana- am impresia eu ca bebelul e mai protejat la o nastere de felul asta decat la nasterea naturala. Nu ma lupt cu circulara de cordon, forcept- ca la noi inca se mai foloseste , sau displazii de sold..sau eu stiu ce alte lucruri rele. Saracii dr din Bucuresti spun ca nu e sapt sa nu vina bebei cu probleme de la Galati, Buzau sau Constanta..unde se pare ca nu prea sunt doctori decat cu numele. Asta e..sa dea Doamne -Doamne sa fie totul bine.
Pupici

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Felicitari Alina pentru bebelina. sa fii o mamica fericita toata viata si sa ai un puiut mancacios si cuminte.
Daca nu mai naste nimeni pana la 12 in seara asta, de maine intra toata lumea in legalitate, nu? Ca doar ne numim mamici de sept-oct.
Of ce va invidiez pe toate ca nasteti inaintea mea. Eu sunt la coada listei, desi sunt convinsa ca nu voi fi ultima, numai gandul ca sunt la coada imi da o stare...asa... Vreau si eu bebelus. Dar trebuie sa mai astept

tanima 31+ mami de
Ne apropiem cu pasi repezi de final.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput

quote:

Nu ma lupt cu circulara de cordon, forcept- ca la noi inca se mai foloseste ,

giuliella,
forcepsul se foloseste in toata lumea, cind trebuie. eu asa am nascut. deci sa nu crezi ca numai in Ro. daca bebe e cu capul in jos si nu poate iesi, cumva tot trebuie sa-l scoata. asa ca se apeleaza la forceps, sau la vacuum. sau la cezariana (aici se apeleaza la cezariana ca ultima solutie)

iata cum se foloseste forcepsul: www.obgyn.uic.edu/art2/forceps.jpg" target="_blank">http://www.obgyn.uic.edu/art2/forceps.jpg

Mergi la inceput