Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 9
lullabay spune:
Laliq cred ca are timer...da nu ma pricep eu...am incercat in oglinda,dar nu a iesit nimic..am poze din luna de miere cand aveam 6 luni dar nu se vede burtica..de atunci una sau doua ..dar din fata sau cand stau jos..si nu se vede bine.
Mamilili eu o sa raspund de fiecare data cand o sa stiu cu cea mai mare placere.
Mirabelac avem vreo 3 ani si jumatate de cand suntem impreuna...asa ne stim de aproape 9...dar serios de 3 ani...la inceput erau certuri si mai mari...acum ne-am mai domolit...de cand cu sarcina am mai lasat si eu de la mine...vorba mamei...de multe ori am dreptate,de fapt de cele mai multe ori dar nu stiu sa pun problema ,nu stiu sa fiu diplomata...da ce sa fac daca nu stiu sa umblu prea bine cu manusi?Si nici nu vreau asa de mult de la el..doar atentie...fara sa o cer in prealabil...
Crisnemes si eu sper sa se ocupe de bebe..dar daca nici asta nu o sa faca 

?
Floricika eu as juca ping-pong cu capul lui![]()
..tu cand ai avut U.M ?ca la ultima vizita mi-a spus ca ar tb sa nasc pe 10..desi dupa masuratorile de la echo tb sa nasc de vreo saptamana.
Eloise eu am vrut prima oara sa dau la psihologie...din pacate m-am razgandit...mare prostie...era mai bine acum cu psihologia cu siguranta.
Fetele din Iasi uitati aici linkul pt lamaze http://www.natalisplus.org/ va place gazuta de pe prima pagina?
38+ 
giuliella spune:
Aida stiu ca inca se mai foloseste dar din pacate probabil ca trebuie sa stii si cum si cand sa il folosesti. Am intalnit o persoana care a nascut cu ajutorul forcepsului iar fata a avut niste echimoze foarte urate in prima faza apoi s-a ajuns la complicatii incat doctorul care l-a folosit i-a platit spitalizari si tratamente pana la varsta de 1 an si fata tot nu era bine. De aia am amintit de forceps ...dar cum am mai spus aici in Galati doctorii..sunt doar cu numele..ca in rest..mai putin..totul e sa nu apara complicatii. Vrand nevrand tot la ei ajungi si ei stiu ca nu au cum sa duca lipsa de pacienti, asa ca nu prea ii intereseaza sa mai citesca cate ceva nou, sa se puna la curent cu ultimile practici in domeniu ca oricum ei tot au pacienti. Avem un dr pe aici care e aproape de pensie si nu stie sa faca operatie cezariana orizontala si din pacate daca te prinde iti taie toata burta de la buric in jos. Alta dr m-am dus la ea dupa o sarcina pierduta si am intrebat-o de toxoplasma si m-a trimis la un medic veterinar ca sa ma interesez sa stiu mai multe...si tot asa..sunt multe exemple. Deci cam asta e Galatiul...din pacate.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin 36+
Sephora spune:
Va pup pe toate
si 
Am reusit insfarsit sa termin de citit toate capitolele pe care le-ati scris.
Vreau sa felicit toate burticutele care au devenit mamici,sa le urez insanatosire grabnica,laptic mult,bebei sanatosi,cuminti,fara colici,icter si alte probleme,sa va intoarce-ti repede acasa si sa ne povestiti si noua prin ce-ati trecut si asteptam multe pozici.
Inni felicitari,ce repede ai mai ajuns acasa,tu ca de obicei,plina de viata,Bravo esti super tare!
Try multa sanatate bebelusului si sa dea Domnul sa puteti trece prin cumpana asta cu bine,tie multa putere si tarie.
Pufy imi pare tare rau ptr cele intamplate si prin ce-ati trecut,bine ca sotul tau e bine,Si banii sunt o problema mai ales acum,dar sanatosi sa fiti ca-i produceti voi,si sper ca sefi sa nu fie prea duri.In ceea ce priveste casa,e nasol dar ca la noi la nimeni,si eu am in spatele blocului niste blocuri de la ANL unde stau numai bosi asa ca la ce sa te astepti.
La multia ani fetelor care si-au sarbatorit zilele de nastere in perioada asta si Credo sa-ti traiasca bebita si sa fie sanatoasa sa te bucuri de ea.
Mexxa stai in patuc si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Noi suntem bine,bebe s-a indurat de mine si s-a miscat de pe nervul sciatic,acum pot sa merg si eu ca oamenii.Mi-am luat si niste salpi care fac masaj cand mergi si cred ca mi-au ajutat si aia.
De luni am fost in fiecare zi la servici sa-l ajut pe Ste ca era sarcul disperat cu atata treaba pe cap.Plus ca daca m-a stie acolo langa el nu mai e asa stresat.
Ieri Iza mi-a facut o surpriza super,Adica m-am trezit cu ea la usa.A venit din Iatlia si nu a spus la nimeni,iar astazi accesi chestie le-a facut-o alor mei.S-au trezit cu ea la Roman.Ce nebuna e...!A zis ca a mai venit sa m-a mai vada o data burticoasa.
Astazi am fost iar la cursuri la Active Center,am facut respiratia,a fost si Ste,ne-a placut.
A Larisa vroiam sa-ti spun ca noi ne-am cunoscut la Mothercare la cursurile tinute de Vania,eu aveam o palarie roz cu alb pe cap.Nu stiu daca ati amintesti,dar te-am vazut acum in pozele cu intalnirea si mi-am adus aminte.Fetelor de la intalnire sunteti toate niste dulcici.
Cam atat despre noi,nu ca ne-ati fii simtit lipasa ptr ca am vazut ca n-a fost asa,dar oricum s-au intamplat multe evenimete importante si a-ti fost ocupate.Va iert.....![]()
Azi am intrat si noi in 36 saptamani,sper sa mai o ducem macar pana la 38.Marti ne vedem si cu D-na Doctor care vine din concediu,speram sa nu se intample nimic deosebit pana atunci.
Io
36 fix +
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
nicolstoy spune:
Salutare,
Inni bine ai venit acasica.Inlocuieste chimenul cu feniculul se pare ca e mai bun,nu stiu exact de ce,asa am aflat si eu in spital.Eu am laptic,slava Domnului,dar bag si ceai la greu.
Alina sa fiti sanatoase amandoua
.
Bebitu' meu e cumintel,ups,chiar acum i-am auzit glasciorul,asa ca fug si om mai vb.
Nicol Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Oanacn spune:
Felicitari noilor mamici, refacere rapida si bebei sanatosi.
Fetelor, eu am o problema, nu am destul laptic, bebe papa in jur de 100 ml la o masa, eu produc cam 50 ml la 3 ore. Dati-mi si mie niste idei, ce as putea sa fac sa cresc productia , m-am saturat sa tot suplimentez cu formula.
Astazi avem o saptamana, suntem deja bebe mare, avem nopti mai grele si nopti mai bune, acu 2 nopti ne-am trezit la 3 dimineata si n-am mai dormit pana la 8, ieri noapte in schimb, a fost bine si am reusit sa-mi mai revin si eu.
Am fost la pediatru acum 2 zile, ne-au facut tot felul de teste, am iesit foarte bine pana acum, de icter am scapat. Peste 10 zile mergem la primul vaccin.
Fetelor , incercati sa va odihniti cat mai mult, e foarte obositor sa te trezesti din 3 in 3 ore din care o ora dureaza alaptatul, schimbatul si culcatul la loc.
Hai ca va pup si va urez nasteri usoare si bebei sanatosi si cuminti si o sa incerc sa intru mai des, acum ca incep sa ma obisnuiesc la program 

.
Am pus poze noi pe site.
Oana, mami de ingeras Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
tasia spune:
A, am uitat sa va spun k m-am intalnit azi cu Itzy-bitzy in Gima la Mall. Ea ma recunoscut si ma intrebat "Tasia?"
Am ramas placut surprinsa, e prima data cand ma vad cu o graviduta din intamplare de aici de la noi, si chiar m-am bucurat foarte mult 
lullabay Mai e putin si dupa ce apar bebeii chiar o sa vedem de ce sunt in stare EGOISTII in cauza
Eu il trimit la plimbare de tot, daca nu se ocupa de bebe si contiunua sa se gandeasca doar la fundul lui 
giuliella
La veterinar zici k te-a trimis doctora aia?
Sunt de coma dr. aia ai vostri 
Sephora despre ce slapi care fac asaj vorbesti? Cum se numesc? De unde i-ai luat?
Oanacn Imi pare rau k nu ai laptic pt bebe
eu una nu pot sa-ti dau nici un sfat. Si nu ne mai speria de pe acuma k e greu cu bebe dupa ce nastem
(
)
35 + 
pozele noastre
bebe
tanima_i2002 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: la voi bebe misca toata ziua? ei nu mai si dorm? ca pe mine m-a rupt de oase si nu vrea decat sa stau in picioare si sa ma plimb.Uneori ma intreb daca nu cumva are ceva, vreo problema. Parca vrea sa iasa prin burta nu alta. Cat am fost la mare a fost tare cumintel, de cand am venit acasa au inceput noptile nedormite si durerile de coaste, de sold, de spate. Daca de acum ma tine treaza zi si noapte si numai in picioare...am pus-o. Cred ca nu o sa mai apuc sa dorm in urmatorii ani decat in concediu.
tanima
31+ mami de 
Ne apropiem cu pasi repezi de final.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
microbu spune:
Pupici pt burtici si mamici! 
Alina, eu inca nu am apucat sa-ti fac galerie, dar trec direct si te felicit
pt bebe si-ti doresc refacere rapida
.
Credo, La Multi Ani
sanatosi si frumosi si fericiti alaturi de cei dragi!
Pufy, imi pare rau pt accident
.
Sympa
si Nicolstoy
, La Multi Ani , multa sanatate si tot binele din lume pt voi si bebei.
Ralu
, iar te stresezi? 
Adriana, eu zic sa intrebi medicul inainte. O saptamana nu e chiar asa de lunga.
Gripo, curaj ca mai ai si tu un pic
.
Inni, bine ai revenit 

!
pt tine si
pt bebita.
Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
microbu spune:
Tanima, si bebita mea se misca NON-STOP si de paranoia am intrebat dr daca e normal si mi-a zambit usor spunand sa-mi fac griji cand NU misca...
Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
cata14 spune:
Ufff Puffy, chiar de accident n-aveai nevoie acum. Oricum cel mai important este ca nu a patit nimeni nimic, va fi neplacuta partea financiara ... dar trece. Imi pare rau si de ANL, cred ca fac astia niste "manarii" de toata stima la case.
Alessia, sper ca am retinut bine ca am avut mult de citit, si eu am avut contractii false care s-au oprit la 15 minute (dupa 8 ore de dureri). Poti face o baie calda si sa iei un paracetamol/panadol/ panadeina. Mie asa mi-au spus cand am sunat la spital.
Credo, LA MULTI ANI!
Catalina, 38+