Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

inni bine ai venit acasa !!! refacere rapida si laptic pt bebe Ce e mai greu a trecut, important este ca sunteti amandoua bine si sanatoase Asteptam pozici cu bebelina

ionica iti facem galerie pe 6 septembrie

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni bine ati venit acasa!Imi pare rau ca te-ai chinuit...stiu ce inseamna dureri din travaliu...fara dilatare buna...
Important e ca a treut cu bne si sunteti sanatoase amandoua!
Refacere usoara iti doresc si mult laptic!

Fetelor AICI gasiti primele poze ale fetitei lui Alina!

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Fetele dragutzele Eloise,Tasia,Mamilili..m-ati facut sa ma simt mai bine!!!!Si chiar sa zambesc...ca de 2 zile decand tot o cearta am si uitat!!!Tasia ce simpatica ai fost cu consilierul matrimonial!!!!Eloise am incercat si cu binele si cu raul....si e la fel..da eu nu ma las...explicatia "asa sunt ei" nu ma satisface...oamenii se schimba..dar tb sa se simta motivati...pana atunci insa...e greu.Si pt ca nu am avut poze cu burtica o sa compensez si o sa fac un milion de poze cu bebele!!!!!Multumesc mult de sustinere...e asa de bine sa ai cu cine vorbi!!!!!
Credo "La multi ani!!!"!!!!!
Inni bine ai revenit..ti-am simtit lipsa !!!!Si pt ca ai bebe te iertam daca intri mai rar...dar oricum asteptam vesti si poze!!!Travaliul tau parca a fost identic cu cel al prietenei mele..desi ea nu a avut pr cu sarcina s-a dilatat greu...a durat 18 ore...dar ei i-a facut 3 doze de anestezic pe cateter si nu a simtit nimic, nici o contractie.Tu exerseaza bine "munca"de mamica ca venim tare din spate cu intrebari!!!!
Fetele cu sarcina mica ...cum adica noi sa vb de ale noastre dupa ce nastem si voi sa nu mai aveti cu cine vorbi despre dureri si contractii?Cum vine asta?Nu se poate!!!!La orice intrebari o sa fim in continuare aici sa vb despre TOATE problemele!!!

38+

Mergi la inceput

Ca tot a amintit laliq am mai trimis si eu 3 poze de la intalneala pe mail-ul comun, sa le puna cineva la poze k eu nu ma pricep si nici nu m-am interesat.

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ionica, Tasia, Pufy, Lullabay..........multumim frumos.

Am intrat sa va spun concluzia finala ( ca bb mai doarme inca )

Daca nu aveam epidurala...cred ca muream pe acolo de dureri. Apelati cu incredere la ea, nu va mai fie frica nu doare injectia pt. ca se face anestezie locala inainte (aia inteapa putin dar e foarte suportabil). Nu stiti ce se intampla pe parcurs (vedeti cazul meu) nu stiti ritmul de dilatare. Nu renuntati la epidurala doar din cauza fricii. Riscuri sunt foarte mici. Eu am pus toate intrebarile. Doza de anestezic e fff mica..nu face rau la bb.

Poze

Inni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

INNI : refacere rapida si mult laptic! Sa va traiasca gogosica :)
imi pare rau ca ai trecut printr-un travaliu atat de lung, insa sunt sigura ca o sa uiti toata durerea in curand. Pana la adolescenta gogoshicii, cand o sa ii spui" si eu care m-am chinuit tzashpe ore ca sa te nasc..." Dar mai e pana atunci .. intre timp ride the wave, babe

anne 32+

POZE

Mergi la inceput

lullabay Am vazut ca eloise se stie cu astea asa ca apelam la ea cand e nevoie (daca nu te superi eloise ) Daca mai ai ceva pe suflet poti sa-mi spui mie ca eu sigur te inteleg, ma refer la problemele cu barbatul. Si eu am probleme cu el de genul asta. Poate sunt un pic mai rasfatata si sunt obisnuita sa mi se acorde atentia dar el intrece orice limita, se gandeste doar la propriile lui placeri Nu mai zic nimik k ma enervez si ocup si spatiu aiurea cu problemele mele care poate unora li se par minore.

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

MamiLili in legatura cu pierderea sarcinii prietenei tale, nu se poate spune ca la 6 luni sa fie avort spontan (acesta poate avea loc in primele 3 luni de viata intrauterina) ci nastere prematura (dupa 3 luni) iar bebe n-a supravietuit fiind mic si nu a fost destul de matur. Dar nu asta e important, ideea este ca dupa 3 luni se poate pierde o sarcina fie din cauza colului care este incompetent (incontinenta cervico-ismica), fie din cauza contractiilor premature care il dilata, sau fatul poate muri intrauterin (sarcina oprita in evolutie).
Daca a fost vorba de primele cazuri, se poate da tratamnet de relaxare a uterului (hormoni si antispastice) si se poate cerclaj din timp, mai ales ca ea a mai pierdut o sarcina in luna mare.
Daca a fost vorba de a doua varianta atunci e mai complicat, nu prea se stiu cauzele, eventual o oxigenare a fatului defectuoasa, insa nu se poate face mare lucru pe viitor.
Tu nu stii exact, i s-a declansat travaliul prematur sau a murit bebe in burtica??? A luat vreun tratament la a doua sarcina, tinand cont ca a mai pierdut una??? La ce dr. a fost???

Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie si 2 ani am citit tot ce se putea despre asta si mi-am facut toate analizele posibile care au iesit ok, apoi mi-am cautat un dr. f. bun si am incercat din nou. Mie mi-a dat trat. preventiv de 5 sapt., cand am aflat de sarcina si pot spune ca datorita acestuia am reusit sa duc sarcina pana acuma + repaosul total la pat.

Am vazut ca se mai spunea pe aici de cauze genetice, eu stiu ca daca e o problema genetica, sarcina este respinsa in primele 3 luni prin avort spontan, iar peste 3 luni pot disparea hormonii care tin sarcina si se poate intra in travaliu prematur.

In, fine, se pot spune multe, sper ca n-am plictisit, ideea era ca prietena ta sa-si gaseasca un dr. bun care sa-i dea tratament de la inceput, apoi controale dese la 2 sapt. unde sa i se verifice colul, repaos la pat cat mai mult, eventual cerclaj la 12-16 sapt. si tratarea eventualelor contractii.
Eu zic ca asa o sa fie bine si va avea copilul mult dorit.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

inni, bine ai revenit! offf, ce greu a fost! dar a trecut ce-a fost mai greu! sper sa ai o refacere mult mai usoara decat ai zis tu...

intrebari, as avea cateva in legatura cu politica spitalului. cu sotul am inteles ca-i nashpa ca nu il lasa sus, nu? si nu l-au lasat deloc pana ai nascut? nu a avut si el voie sa stea macar pe hol undeva, la usa? cand a avut voie sa te viziteze? si m-ar mai interesa cum e cu camasile, hainele pt bb, vizitele...cam asta! si cam care sunt tarifele? la asistente , la anestezist, la dr?

imi raspunzi cand ai timp si cand poti...nu-i urgent!

ai grija de tine si de "bebe" micutza! asteptam poze cu ea! eu, una mor de curiozitate sa o vad!

aaa, si inca ceva: ti-au facut clisma? si cu toaleta cum a fost?
cu rasul in zona intima vreau sa zic!

atat! te pup!

raluca 38
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Tasia multumesc!!!
Oferta e valabila si invers...daca simti vreodata nevoia..eu sunt aici.

38+

Mergi la inceput