Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Scumpik, vad ca intre timp ti-a raspuns Mexxa.

Mexxa, asteptam vesti bune diseara!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Giuliella nici nu stiam ca mai sunt si galatence pe forum la mamici de sept-oct, credeam ca sunt singura.Vad ca si tu mai ai putin pana la venirea lui bebe pe lume.Si cum se face ca suntem 3 si toate cu sotii plecati . Sau or sa plece in curand .
Si al meu sot a stat acasa 2 luni, iulie si august si a plecat acum cand imi este mai greu...dar asta e,ai dreptate banii ne intretin fericirea. Merci pt lamuriri.Nu imi fac probleme in legatura cu Ciobotaru, pt ca stiu sigur ca va veni la nastere.Eu vreau sa nasc normal.Sa vedem ce o mai fi.Tu cand ai DPN?
Super linkul cu patul...nu ma pot opri inca din ras .
Alina sa ai o bebelina sanatoasa si papacioasa! Multa fericire !

Cami 35+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Giuliella am vazut acum pe prima pagina , 22 sept. Eu il am pe 1 oct dar ultima data la eco mi-a spus 28 sept, poate ne intalnim la spital.

Cami 35+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Salut la toate burticutzele(inca) si proaspetele mamici!

Felicitari tuturor mamicilor! Sa va traiasca bebeii si sa fie cuminti, sanatosisi mincaciosi!

N-am mai scris de multisor desi am intrat regulat pe net si am citit. Cred ca am fost intr-o dispozitie mai iritata si mai putin comunicativa. Adevarul e ca nu am prea avut vesti. Azi in sfirsit am avut un nou control dupa ce doctorul mi-a fost plecat 3 saptamini in cocediu si totul e bine. Bebelina e mare si sanatoasa si ma boxeaza teribil. Doctorul zice ca nu mai sta ea chiar 3 saptamini cit ar mai fi pina la 40, dar sa speram ca nu se grabeste chiar asa. Am contractii dese, dar nedureroase (ma doare mult mai tare cind ma suteaza bebitza), iar in rest nici un alt simptom - scurgeri cu singe, dopuri etc.

Sunt acum la ai mei in Bistrita, sotzul a ramas la Sibiu si aranjeaza apartamentul pe care in sfirsit l-am gasit de inchiriat. Sunt mai usurata din acest p.d.v.pentru ca de 2 luni cautam o chirie rezonabila. Va avea si bebe deci o camera a ei si deja fac mici planuri pentru mobilare si decorare.

Pufymic - imi pare tare rau pentru ce vi s-a intimplat. Ma bucur ca sotzul tau e bine. Stiu prin ce treceti - si eu fac deja cu nervii la ghinioanele astea care-mi ating buzunarul

Va pup pe toate, mai citesc si daca mai gasesc intrebari la care as putea sa va raspund revin.

Cricri 37 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

AM uitat sa ureaz La multi ani pt Credo

Felicitari alina pt bebelina.. Sper sa nasca toate fetele din odiseea noastra la fel de repede si usor

lullabay Si eu ma cert in ultimul timp des cu sotul Defapt ma cert singura, el e calm, si n-are nici o treaba. Iar pe mine ma enerveaza si mai rau ca e atat de calm cand eu sunt un sac de nervi .Si sa stii ca te inteleg perfect, fac parte din acelasi club de soti ca si tine. Nici sotul meu nu e foarte saritor la nevoile mele. Are timp de filme, jocuri, sa mearga la sala iar cu mine in parc din an in paste Si imi mai si reproseaza k nu-mi lipseste nimik si daca am neri sa ma duc la shoping si imi trece. Si eu nu stau mult sa ma rog de el, fac singura si gata. E adevarat k si eu mai exagerez acuma de cand sunt insarcinata dar nici el nu e usa de biserica, e un mare LENES

eloise oleaca egoisti zici? Eu zic ca sunt mai mult decat oleaca... Da vad ca esti buna la sfaturi matrimoniale, apelez la tine cand mai am nevoie

giuliella Sunteti niste norocoase cu preturile alea de la Galati. Eu cred ca voi plati pt toate de 10 ori mai mult

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, am schimbat titlul inapoi la sept-oct exista deja acoperire pe luna iulie-august si fetele s-au mutat deja la bebelusi.
S-a mai intamplat si la alte subiecte ca unele mamici sa nasca mai devreme dar titlul s-a pastrat pentru a nu se crea suprapunere cu celelalte subiecte.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am stat si eu intinsa in pat putin. Sa ne odihnim.
Alina, felicitari pentru fetitza care ai nascut-o!

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, te asteptam cu vesti bune de la ecografie.

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am venit. Sunt acasa. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Cu tot cu bebe.

Felicitari proaspetelor mamici. Am vz ca 29 august a fost o zi preferata de bebei.

Inainte de a va povesti ce si cum vreau sa va multumesc tuturor pt suport, chiar am simtit ca va ganditi la mine chiar imi doream sa va ganditi si la mine (pt. ca nu mi-a fost usor...o sa va povestesc) Multumesc pt. SMS-uri. Lexi, Sim...am incercat de nenumarate ori sa va trimit un SMS si nu mi-l trimitea telefonul...nu stiu de ce. Itzy, Ileana , Sim...iarasi ....de fapt un pt. toate fetele..Mini...idem.

Sa va povestesc (in limita timpului).
Am ajuns la spital. La control mi s-a zis ca am inceput sa pierd dopul.Pac...repede foaie de internare si vira la sala de nasteri. Mi-am pupat sotul in graba pt. ca nu l-a lasat sa ma conduca in salon. Am inceput sa plang pt. ca mi se facuse frica si ne-am despartit repede ca sa nu ma intind la boceala. La ora 8 eram in salon. Mi-au facut o injectie cu Plegomazin si mi-au dat sa pun 2 supoz cu Scobutil si...da-i nenica si asteapta marea dilatare.Pana la dilatatia 3 durerile au fost mai mult decat suportabile. Plimbandu-ma pe culoare (m-au declarat cea mai plimbareata mamica )..durerea nu o mai simteam aproape deloc...era foarte slab perceptibila. Intre dilatatia 3 si 4 am inceput sa am dureri mai mari. Am ajuns la "4" pe la ora 8 seara. Groaznic...venita de dimineata...Am cerut epidurala. Mi-au spus.."dupa epidurala in 2 ore nasti". Eram nerabdatoare...frica imi trecuse (desi sa tot auzi cum tipa si zbiara unele cand nasc nu era tocmai un mediu propice). M-am gandit "nasc totusi pe 28..imi doream aceasta data pt. ca e si cifra de nastere a sotului meu si mi se parea frumos...As.....la ora 22.00 aveam dilatatie 5 spre 6...Si am tinut-o tot asa cu cate 1 cm/ora de am ajuns sa nasc la ora 3.
Ii bagasem pe toti in sperieti pt. ca colul meu era in continuare foarte rigid..la dilat 8 era beton...le era frica sa nu pocneasca in timpul expulziei. Am prins cateva conversatii intre medici si asistente si mi-am dat seama ca le era teama de asta. M
Atunci mi-au facut in burta o injectie cu atropina. Cica tot pt. relaxarea colului ...antispastic...nimic nici cu aia.
Le-am spus ca eu nu mai vreau sa nasc natural vreau cezariana.
Bineinteles ca nu au acceptat..aveam totusi dilat 8...
Intr-un final am nascut.
De la dil. 9 la 10 epidurala si-a pierdut efectul asa ca am simtit toate contractiile din plin. Durerile sunt mari dar de cand vi se da voie sa impingeti se atenueaza durerile pt. ca fiind concentrata pe impingere nu mai esti atenta la intensitatea contractiei.
Expulzia a fost f scurta. Daca ascultati de medic si moasa (care au facut toti banii) va fi bine. Cum va spun asa sa faceti.
Durerile la expulzie au fost mici mai mici ca in perioada travaliului.Ce-i drept mi-a facut si anestezie locala apoi m-a taiat si abia apoi am inceput impinsul propriu-zis. Asa ca se poate ca si de la anestezie sa ma fi simtit mai bine . Nu m-a durut absolut deloc cand a iesit capul. Durea doar contractia in sine dar trecerea bebelui nu m-a durut.

A avut 51 cm si scor apgar...naiba stie...cica 9 la 1 minut dupa nastere si 10 la 5 minute dupa nastere.

Apoi a urmat coaserea. Proces mai lung decat expulzia. M-a taiat mult din cauza rigiditatii colului ca nu cumva sa fac vreo ruptura de col. Din cauza taieturii sufar si acum si cred ca 1 luna de acum incolo imi va fi greu.
Nu pot sta in picioare, pe scaun, culcata. Nu pot sta in nici o pozitie ca lumea. Acum mi-am pus un supoz cu diclofenac...si sa zic ca e mai bine.

Am avut o nastere la fel de greuta ca si sarcina in sine. Intotdeauna m-am gandit ca exista legea compensatiei si ca nu voi avea prea mult de tras cu travaliul. Dar n-a fost sa fie.

Bebe e bine...inca nu ne-am hotarat cum sa o strigam noi tot bebe ii spunem.
Nu am lapte inca.Doar colostru dar fff putin. Am niste rani pe sani...sfarcuri sangerande...
Ma indop cu galactogil si ceaiuri de chimen si anason.
Sper sa vina si la mine lapticul.

Mai am multe sa va spun, dar tr sa merg la bb.
Va pup pe toate.
In limita timpului disponibil sper sa mai pot reusi sa intru.
Fetele care vor naste la Municipal...va stau la dispozitie cu raspunsuri, daca aveti intrebari. Raluca ? (asta e ca faza de la carcotasi cu.."andreea?" )

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

INNI
BINE AI VENIT ACASA,sa va traiasca bebele ,iti urez recuperare rapida!!

Marti am fost la ultima ecografie, bebelina se va naste pe data de 6 septembrie ,cu cezariana.

Va pupic,

+37SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput