Clubul moldovencelor de peste Prut (33)
Raspunsuri - Pagina 8
doroti_5 spune:
Buna dimineata clasa muncitoare si mamici in devenire(cred ca altele nu avem, daca da si lor buna dimineata)!
Iaca da am esit la servici si parca ma simt alt om.
Alina(Davina) nu stam la parintii mei pentru ca eu mam maritat nu sotu!Asai logica lor, macar dai cu ceva in cap.
Fata mea nu mio simtit tare lipsa, cica so jucat toata ziua(Mamica imi zice "dapu ea cata toata ziua sa vorbeasca cineva cu ea si so tina in brate!", i se parea ca eu toata ziua o tin saa doarma si ma uit la tv).A papat bine si seara cind am puso la sin nu era chiar tare dornica, minca e parca toata ziua numai asta a mincat.
Am uitat sa zic, eri a fost zi de doliu in state, nu?
Va urez la toate o zi buna si plina de soare.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
mushulica_p spune:
Salutare!
Merci ca ma intelegeti cu apartamentul! (eu ma mai gindeam ca poate nu e frumos sa stam doar noi, iar rudele la gazda, insa ... asta simt, asta vreau, asta o sa fac)
Alina, ce ideie buna cu cadoul! Eu deja ma uit la seturi din astea masuta - scaunel, desi mai e muuult pina la ele, nu ma pot abtine, tot ce vad pt copilasi vreau! La cunoscuti nu prea am vazut, dar eu mi-as dori pt BB neaparat!
Diana, uratura ta are putere, chiar e o zi insorita si e calduts azi! (MD cel putin) Mai da ce bravo e Natalita! Face totul ca sa fie bine si mami sa fie mindra de ea! Crezi ca asta depinde cum o inveti, sau depinde de caracterul din singe? Ma refer la faptul ca accepta si sa stea cu altcineva toata ziua, sa pape de la sin doar cind ii dai, in rest sa se impace fara probleme cu milumil. Da, sunt verde inca la acest capitol, dar stiam ca de obicei astea is probleme. Mama alaturi si tita in gura e lege!
Azi am fost la medic... la sector ... sa va redau ce rind si citi intra fara rind... cred ca stiti si voi Si dupa 2 ore si ceva stat in picioare in rind - tensiunea, pulsul, greutatea si gata! Vino miine la ginecolog... Ei ce poti sa zici? Dar principalul e ca suntem bine si cred ca inafara de Eco nici nu ne trebuie mai mult nimic! Eco facem simbata, o sa-l vedem pentru prima data !!!
Ludmila 17+
oxy spune:
Salutare la toata lumea,ce mai faceti?
Mersi fetelor de urari de acomodare la gradi pentru Chris,azi e a doua zi cand merge,oricum o sa mai treaca cateva zile pana se mai da cu copii si cu noi reguli si program mai strict:trezit dimineata,micul dejun si iesireal in curte la gradinita plus somnul de amiaza,pe care el nu-l agreeaza tare.Cat a stat la bunici,nu avea program strict,facea tot ce voia si fara somn de la amiaza,deaceea acum il inteleg ca-i este mai greu pana isi revinele la vechiul program bine stabilit.El a ramas cu 7 copii vechi,adica de anul trecut,in rest toti ceilalti sunt nou veniti anul acesta,asta ma intrebase-i tu Liuda,daca sunt aceeasi copii..
Intradevar,chiar anul acesta sunt ff.multe gravidute,si din cate am vazut si pe strada,si din auzite..Chir fina mea,care a facut nunta acum in mai e insarcinata,are tot in jur de 19 saptamani si sora mea care e plecata in Italia,e si ea insarcinata 21 saptamani,a aflat si ce are(baietel),deaceea le doresc la toate gravidutele sa aiba grija de ele...si desigur mamicilor cu pitic,
bye bye o zi buna in continuare..
Tanya
MamaElei spune:
Buna fetele!
Ce4 dor mi-a fost...
se pare ca avem net, asa ca reintru in forta si urez cu multa intirziere
LA MULTI ANI pentru dulcica DEANNA, sa fie sanatoasa, bucuroasa, fericita toata viata!!!
Alina, ma bucur ca ati sarbatorit frumos! La noi a fost ceva mai multa agitatie, ca am facut la socri (au casa mare si spatiu de dislocat copiii), multe rude, dar si cadouri multe
Cadoul cel mai important al Paulei a fost venirea lui tatsu, care i-a adus niste hainute, un iepuras din plus, eu i-am luat de aici un constructor, un ursulet care repeta ce zici si inca ceva nebunii ca am si uitat. Am sa incarc mai tirziu pozele si veti vedea din poze.
Ludmila, bine ai venit pe forum si felicitari pt sarcina si pt alegerea apartamentului
Cornelia, sper sa-ti treaca cit de curind raceala!
Tania, ma bucur tare pt voi ca l-ati adus pe Chris, imi pot imagina ce mult se bucura de voi.
Tania de la Kiev, sper sa ai posibilitatea sa ne scrii cum e la noul job! Multa bafta!
Pestisorul de aur, tare laconica mai esti! Mai scrie de voi, de Alex!
Va si mai revin,
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
Aha, deja am revenit...
Doroti, imi pare tare rau ca aveti probleme, ce sa zic, fetele au spus cam tot ce era de spus, imi ramine doar sa-ti doresc muuulta, tare multa rabdare Cum e la servici?
Nata, multe felicitari pt venirea pe lume a Cameliei! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!
doroti_5 spune:
Liudca felicitari cu 18 saptamini implinite!Unde mergi la eco?Merge si sotu?
Da gogoasa mea greu o acceptat biberonul, nu vroia macar bateo, dar dupa insistenta a mers.Tu cit vreai sa stai acasa dupa ce nasti?
Da cu astia de sector asai, tre sa mergi daca are progam de dimineata mai la orele 10, daca dupa masa pe la vreo 15, eu asa faceam si nu stateam mult, plus ca tre sa te interesezi cind e zi de primire cu copii mici, ca daca e zi deasta copii intra fara rind si astepti mult si bine.Daca o sa ai un medic cu care o sa nasti (eu lam luat de la 35saptamini), pe astea de la policlinica poti sa le mai stropsesti, da vezi sa mergi la controale ca o sati trebuiasca certificatul cela de concediu de maternitate pentru lucru.
Mai ai o leaca si esi si tu in concediu, eu atunci mi se parea ca greu mai trece, da acum mi se pare ca asa repede a trecut.
Si inca ceva, Banii pentru concediul de maternitate sunt in marime de Salariul mediu din ultimile 6luni pline(adica nu ai lipsit de la lucru sub nici o forma)*4, si poate sal ia ori sotul ori sotia, in dependenta de la care e mai mare salariul, doar ca este un prag de salariu mediu (mi se pare ca e 5000 sau 4800lei), daca salariul tau mediu e mai mare, til da pe asta.La mine nu a fost si mi la dat pe cel care il primeam eu, iti inchipui atitea bani deodata!
Tine minte Daca la sot e mai mare lasa sal ia el, doar ca o sa fie nevoie de ceva documente, lasa sa se intereseze la sectia cadre sau contabilitate.
Auzi eu azi am sunat la o firma sa intreb de niste echipament pentru companie si am dat... peste Costea Arnaut, il tii minte?Da el asa "Doamna Cebotari?Da nu ati invatat la ASEM?Da pe Costea de la sindicate il tineti minte?"Caroce e mititica lumea.
BOTEZ
foto Natalita-Elena
oxy spune:
WOW Rodica ce sincronizare,ambele la 12.09,hehehe.
Bine ai revenit si cu tot cu net.
Ma bucur pt.ingerasul tau,imi imaginez ce bucurie pe ea cand l-a vazut pe taca-su cu atatea cadouri pt.fetita lui.
pupici,ciao!!
Tanya
doroti_5 spune:
Iaca si Rodica!!Ce bine imi pare ca ai net!!Cum te simti?Da Paula cum se simte?
Eu la servici binisor, nu ma incarca sefu(am blat ca am nascut nudemult ), de ceva sunteti primele la care ma jelui!!
Se pare ca azi suntem toate odata pe forum!
BOTEZ
foto Natalita-Elena
MamaElei spune:
Vai, ce ma bucur ca sinteti azi mai active si am si eu cu cine vb!
Poate unele fete nu stiu, noi am schimbat tote planurile noaster de plecare, am avut eu o interventie chirurgicala si apoi la Paula i-au gasit polipi si i-au facut operatie in august. Acum ne simtim ambele foarte bine, eu mai am unele probleme, dar din vina mea, ca nu maninc la timp, dar Paula e super, nu mai are muci aia de care credeam ca nu mai scapa never-ever. Dar dupa operatie mi se pare putin schimbata, sau poate e virsta, e mai serioasa, vb mult si bine , desigur nu o intrece pe Amelus, dar se descurca si ce e important nu doar repeta , ci si vb cu tilc