Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Salutare!
Sper ca la toti a inceput saptamina cu bine!
La multi ani frumosi, sanatosi si fericiti pentru Deanna!
Ce mult mi-a placut faza cu "te ooog fumooos", LiliaToma! Pai asa dulceata de fetitsa nu prea ai cum sa-i refuzi ceva! In curind 2 anisori dar asa de smechera deja! Da cine a invatat-o cuvintul magic?
alincic, imi pare rau pentru incidentul cu plomba... Dar... de ce spui sa nu junga banii de masina pentru o plmomba? ... e asa ieftina masina sau atit de scump ca sa faci o plomba buna?... nu m-am prins.. sorry...
Scuze, nu prea stiu care e situatia, dar e bine ca nu sunteti singuri acolo, deci ajutorul are din partea cui sa vina!
oxy, sa ne spui cum s-a reacomodat Cris! La aceeasi gradinita e ca si inainte, da? Deci e prieten cu colegii si ar trebui sa se obisnuiasca repede.
Diana, am inteles! Deci daca sunteti voi doi totul merge ca pe roate! Asta deja e bine! Dar... nu e posibil sa stati in chisinau si sa mergeti de vineri pe luni la tara? Desigur inteleg ca o sa fie greu citeva zile sa nu fii cu Natalita... dar poate se merita pentru pace si intelegere in familia voastra? Caci pina faceti casa voastra si treceti cu traiul separat ... banuiesc ca tot este ceva timp...
Acum vii in fiecare zi acasa, da? Deci practic tre sa te asteptre deja mincare facuta, curat si spalat Asa ca nu o sa mai aiba ce sa ceara sotul, o sa aveti timp pentru voi doi sa mai puneti lucrurile bune la cale!
Cum s-au descurcat la serviciu fara tine?

Ludmila 17+

Mergi la inceput

Vai dar ce uituca sunt! Va raspund si uit sa mai zic ceva de mine, si asa asteptam sa va anunt! (cine zicea ca femeile insarcinate sunt uituce?)

Diana, nu da din picioare inca, o sa dea ca n-are incotro, creste si ii va fi cam strimtuts!

Nanasa mea imi da azi o veste super! E insarcinata in 2 luni! Cit de mult ma bucur pentru ei!!!! E ceva anul asta, toti spun ca peste tot numai insarcinate! O prietena se casatoreste, la nunta 3 femei insarcinate are invitate:) si toate cu burtica maricica! Ar trebui o poza faina aici cu 3 burtici!

si noutatea noastra... cred ca am gasit apartamentul potrivit dorinteleor si buzunarului nostru! Drept ca mai sunt 2 saptamini pina o sa vedem actele si o sa putem intreprinde ceva, dar ne-am inteles cu stapinii, am dat arvuna si suntem f fericiti si... ne temem sa nu se razgindeasca! Nu va inchipuiti ce ar insemna pentru noi sa avem cuibusorul nostru! Niciodata n-am locuit singuri! (7 ani de cind suntem impreuna si 3 si ceva de la casatorie), mereu cu rude si cunoscuti, niciodata nu poti avea doar lucrurile tale, sau sa gasesti asa cum ai lasat, e obositor cam... cred ca o sa ne trebuiasca ceva timp sa ne obisnuim cu ... intimitatea :)

O zi minunata va doresc!

Ludmila 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
eu tot rau ma simt, acum mi-am mai oprit ol;eaka nasukul, dar zilele trecute parca era "izvor", mi-a mai ramas oleaka de dureri in git... Faza proasta e ca am umblat in we prin ospetii toata ziua si nu prea am putut sta in pat si sa fiu rasfatata de sotior... Deja aseara incepuse sa nu-mi mai pot gasi pozitia comoda (aproape 2 zile doar stat in picioare sau pe scaun), asa ca azi am profitat si am stat pina pe la 12.00 in pat... Nu stiu cum sa ma organizez ca am atitea de facut...
Si nasii pleaca miercuri dimineata , asa repede a trecut timpul...
Acum va cer ajutorul, sintem invitati la o nunta mai "sofisticata" pe 6 octombrie, sint sigura ca acolo vor fi doar doamne f bine coafate, imbracate, "asortate"... unde as putea sa-mi gasesc si eu ceva vreo rochie mai de seara? (macar si cu chirie)...

Liudmila, felicitari p/u apartament! Multa bafta in continuare!
N-am prea inteles care sint regulile la voi in oficiu, doar in costume? La noi esti liber sa te imbraci cum vrei atita timp cit hainele sint ingrijite, curate si decente...
Diana, felicitari cu prima zi de lucru! Las ca acum poate va vedea ca lucrati ambii, deci nu mai stai acasa sa ai timp p/u toate ... Sa treceti cit mai repede peste acest "hop"!
Alincic, ce nasol ca ti-a cazut plomba. Sper sa iesiti cit mai ieftin si bine. Bine ca nu sinteti singurei acolo...
Alinka, cum nunta? ce mai face Alex?
Natali, s-a reacomodat Vladut la cresa?
Nati, ce progrese mai are Camelia? Ati gasit si al doilea nume?
Tanea, acomodare rapida lui Chris!
Lilea, intr-adevar e f dulce Amelia, cum ai putea s-o refuzi daca iti cere asa frumos...
Tanea, acomodare cit mai rapida la noul servici si colegi cit mai prietenosi!

Si nu in ultimul rind:
La multi ani, Deanna! Sa fii sanatoasa, desteapta, frumoasa, ascultatoare, sa-i bucuri mereu pe parinti si o copilarie cit mai dulce!

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Ai grija, Cornelia, cu raceala! Da mai mult laptic si ceai cu zmeura, principalul sa nu fie febra! Sper sa fii bine cit mai curind!
De serviciu da, trebuie sa fie tinuta de birou, nu doar curat si ingrijit. Au reglementat pina si culorile hainelor, dar asta nu se prea respecta, insa haine de jeans sau pulovere totusi nu indrazneste lumea.
Cit despre rochita pentru nunta... am si eu aceeasi dilema ... tu te-ai gindit sa-ti cosi poate ceva? Eu nu am croitoreasa de incredere, si nu as vrea sa risc, dar poate tu ai pe cineva? Ti-ar iesi mai ieftin, si exact pe tine ar fi, si modelul cum ti-l doresti! Dar la Decebal pentru insarcinate nu sunt si hainute elegante, de seara?
O sa intreb cumnata de unde si-a inchiriat, ca tot a avut o nunta, si iti spun!
Sanatate multa voua!

Ludmila 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mushulica_p

Diana, am inteles! Deci daca sunteti voi doi totul merge ca pe roate! Asta deja e bine! Dar... nu e posibil sa stati in chisinau si sa mergeti de vineri pe luni la tara? Desigur inteleg ca o sa fie greu citeva zile sa nu fii cu Natalita... dar poate se merita pentru pace si intelegere in familia voastra? Caci pina faceti casa voastra si treceti cu traiul separat ... banuiesc ca tot este ceva timp...
Acum vii in fiecare zi acasa, da? Deci practic tre sa te asteptre deja mincare facuta, curat si spalat Asa ca nu o sa mai aiba ce sa ceara sotul, o sa aveti timp pentru voi doi sa mai puneti lucrurile bune la cale!
Cum s-au descurcat la serviciu fara tine?

Ludmila 17+

Da ce nu tii minte cind faceam amindoi coltunasi in camin, ori nu erai?ca era in cursul I.Da sa stam aici nu putem, eu hranesc inca cu sin fata, macar dimineata si seara, da o hranesc.
Da amu cind o sa venim o sa gasim mincare facuta in rest tot eu o sa fac ca noi stam in casa aparte doar ca intro ograda si cu bucatarie si bae comuna.
La servici sau descurcat ei binisor, unde mai sunau ce era inceput de mine, dar acum am esit asa ca incep sa ma acomodez.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mushulica_p

Vai dar ce uituca sunt! Va raspund si uit sa mai zic ceva de mine, si asa asteptam sa va anunt! (cine zicea ca femeile insarcinate sunt uituce?)

Diana, nu da din picioare inca, o sa dea ca n-are incotro, creste si ii va fi cam strimtuts!

Nanasa mea imi da azi o veste super! E insarcinata in 2 luni! Cit de mult ma bucur pentru ei!!!! E ceva anul asta, toti spun ca peste tot numai insarcinate! O prietena se casatoreste, la nunta 3 femei insarcinate are invitate:) si toate cu burtica maricica! Ar trebui o poza faina aici cu 3 burtici!

si noutatea noastra... cred ca am gasit apartamentul potrivit dorinteleor si buzunarului nostru! Drept ca mai sunt 2 saptamini pina o sa vedem actele si o sa putem intreprinde ceva, dar ne-am inteles cu stapinii, am dat arvuna si suntem f fericiti si... ne temem sa nu se razgindeasca! Nu va inchipuiti ce ar insemna pentru noi sa avem cuibusorul nostru! Niciodata n-am locuit singuri! (7 ani de cind suntem impreuna si 3 si ceva de la casatorie), mereu cu rude si cunoscuti, niciodata nu poti avea doar lucrurile tale, sau sa gasesti asa cum ai lasat, e obositor cam... cred ca o sa ne trebuiasca ceva timp sa ne obisnuim cu ... intimitatea :)

O zi minunata va doresc!

Ludmila 17+

Bravo nasei tale, stiu ca mai are 2 fetite parca, sau ma insel?Felicitari!!!Si tie tot ca o sa "burticiti" impreuna!!
Felicitari cu apartamentul!Stii e forte bine cind nu ai pe altii in casa(cu exceptie cind mai sunt oaspeti), dar sora sotului nu o sa stea cu voi?(mie imi place sa fim mai singuri si fara pereti "urechi", mai ales noaptea , ca mie imi mai place sa tip.

BOTEZ
foto Natalita-Elena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lia_c

salutare
eu tot rau ma simt, acum mi-am mai oprit ol;eaka nasukul, dar zilele trecute parca era "izvor", mi-a mai ramas oleaka de dureri in git... Faza proasta e ca am umblat in we prin ospetii toata ziua si nu prea am putut sta in pat si sa fiu rasfatata de sotior... Deja aseara incepuse sa nu-mi mai pot gasi pozitia comoda (aproape 2 zile doar stat in picioare sau pe scaun), asa ca azi am profitat si am stat pina pe la 12.00 in pat... Nu stiu cum sa ma organizez ca am atitea de facut...
Si nasii pleaca miercuri dimineata , asa repede a trecut timpul...
Acum va cer ajutorul, sintem invitati la o nunta mai "sofisticata" pe 6 octombrie, sint sigura ca acolo vor fi doar doamne f bine coafate, imbracate, "asortate"... unde as putea sa-mi gasesc si eu ceva vreo rochie mai de seara? (macar si cu chirie)...

Liudmila, felicitari p/u apartament! Multa bafta in continuare!
N-am prea inteles care sint regulile la voi in oficiu, doar in costume? La noi esti liber sa te imbraci cum vrei atita timp cit hainele sint ingrijite, curate si decente...
Diana, felicitari cu prima zi de lucru! Las ca acum poate va vedea ca lucrati ambii, deci nu mai stai acasa sa ai timp p/u toate ... Sa treceti cit mai repede peste acest "hop"!
Alincic, ce nasol ca ti-a cazut plomba. Sper sa iesiti cit mai ieftin si bine. Bine ca nu sinteti singurei acolo...
Alinka, cum nunta? ce mai face Alex?
Natali, s-a reacomodat Vladut la cresa?
Nati, ce progrese mai are Camelia? Ati gasit si al doilea nume?
Tanea, acomodare rapida lui Chris!
Lilea, intr-adevar e f dulce Amelia, cum ai putea s-o refuzi daca iti cere asa frumos...
Tanea, acomodare cit mai rapida la noul servici si colegi cit mai prietenosi!

Si nu in ultimul rind:
La multi ani, Deanna! Sa fii sanatoasa, desteapta, frumoasa, ascultatoare, sa-i bucuri mereu pe parinti si o copilarie cit mai dulce!

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Fata hai asai in sarcina, ai uitat ca eu am fost racita toata sarcina aproape?Lasa ca te faci tu bine!Da in pat pina la 12.00 poti sta mai des, profita acum ca pe urma nu se stie.
Despre rochite, sa stii ca o femee insarcinata e frumoasa in orce ar fi imbracata, da cu fata ta de inger in genere, asa ca eu sunt sigura ca din nunta tu oi sa fii cea mai frumoasa(dupa mireasa desigur, cum nar fi e nunta ei).
Da despre gravidute la nunta, o cumatra dea mea o facut nunta acum in iulie si o avut 5 gravidute la nunta si 2 nau venit.
O prins luma la burtici!

BOTEZ
foto Natalita-Elena

Mergi la inceput

Daa, Diana, se vede deodata ca ai iesit la serviciu! Activitatea pe forul s-a imbunatatit;)

De coltunasi nu tin minte... dar nici nu tare ma fortez ca acush mi se face pofta si nu imi place deloc sa-i fac! (de la sot asa eroism nu astept) Nanasii da, au 2 fete, si mai vor un baiat ... sa le dea Dumnezeu!
De apratament - o sa stam singuri! Mica noastra familie in 2 apoi 3! si in rest - doar oaspeti, locatari NU!!! De atitia ani asteptam sa fim singuri, ca acum nici vorba de altfel!

Deci iti place sa tipi, da? Savureaza cit inca e mica Natalita, ca apoi... o sa-ti musti buzele doar

Ludmila 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Multumesc mult pentru felicitari si urari de bine la adresa puiului nostru drag.
De ziua Deannei initial am vrut sa mergem in Disneyland(sora sotului ne-a dat 2 bilete) ,dar sau schimbat planurile si am stat acasa simbata .Asa ca vineri in graba am cumparat niste baloane sa decoram un pic si in graba am facut un tortulet.Simbata pe la 6 pm ne-au venit rudele si am petrecut binisor .Mincare n-am dovedit sa fac .Am cumparat pizza si niste aripioare .Duminica am vrut sa mergem la Disneyland sau macar aici la Zoo sa petrecem o zi numai cu ea,sa ne jucam ...dar soacra a ramas la noi pina duminica seara ,asa ca am stat acasa.
Lilia noi cadou i-am cumparat acum 1-2 saptamani un set ,masuta ,scaun ,dulapior pentru jucarii (problema e ca n-are rabdare sa stea asezata sa deseneze
Felicitari Ameliei pentru vocabularul bogat .La cit mai multe cuvinte noi.
Diana de ce nu stati la mama ta ca o sa-ti fie mai usor cu bebelina ?
Cornelia nu stiu ce sa te sfatui ,ca-i tare greu sa-ti gasesti ceva de nunta frumos pentru gravidute.
Alincic of sarmanica de tine ...eu zic sa faci dintele in rate ,daca vrei sa cumparati masina .Daca iti pui numai plomba o sa te coste mai ieftin decit daca-ti pui dinte .
Ludmila felicitari pentru apartament .Sa faceti cit mai repede actele sa nu te mai stresezi.
Nati am facut tortul dupa un link dat de tine ,multumesc mult .
oxy acomodare rapida lui Chris.
Alina cind e nunta ?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna, fetili,
Mi-am trimis barbatu la cresa, sa-l duca pe Vlad, iar eu repede am deschis calculatorul

Ludimila, hihi, bine ai zis, se vede ca a iesit Diana la servici
Felicitari ca v-ati gasit un cuibusor, ai sa vezi ce bine e sa stati numai voi 2 (+ bb)
Ma bag sa-ti raspund eu pentru Alincic: serviciile stomatologice sint foarte scumpe in SUA, de aia zicea Alincic ca trebuie sa aleaga intre facut dintele si cumparat masina.

Cornelia, ce necaz pe tine, cu raceala asta imi pare tare rau ca ai asa probleme. Sa te faci bine mai repede si sa nu te mai imbolnavetsti Intrebai de Vlad, ii place la cresa, s-a reacomodat destul de rapid.

Alina, pare simpatic cadoul pentru Deanna, din ce descrii tu. Poate ii faci o poza, bineinteles, asortat cu sarbatorita
Ce tort ziceai ca ai facut? Ca eu nu mai tin minte ce link ti-am dat

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput