Clubul moldovencelor de peste Prut (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Tania21 spune:
Dianelu ce-ai zis tu e urit, dar... nu te supara ca-ti zic... n-are NIKA de-a face cu atitudinea lui Silviu... Sa-ti zica sa stergi cu o mina prafu da cu alta sa hranesti fata e aberatie...Si sa te bocaneasca la cap sa mai faci si alte sute-sute de lucruri tot nu e normal... Poate are si el pasele, perioadele lui mai proaste, dar... in asa momente eu zic c-ar fi bine sa-l.. ignori, nu total, dar anume atunci cind te bocaneste, intelegi? Mai ales odata ce socrii tin cu tine. Lasa-l sa-si faca de cap cum vrea, principalu pe tine si pe fetitza sa nu va afecteze...
Ei dar daca tot zici ca iesi la lucru in curind, poate o sa se mai dea la brazda. Oricum eu iti doresc multa sanatate si sa-ti gasesti timp pentru somnik, cit mai mult poti!
Balbina spune:
Diana, Tania si Ludimila ti-au dat sfaturi f. bune, eu una nu prea am ce sa adaug, poate doar urmatoarele: aceste probleme sint strict ale familiei voastre, si nimeni nu poate sa le rezolve decit voi doi. Eu zic sa stati amindoi undeva singuri (fata lasati-o cu cineva), calmi, si sa discutati serios, despre asteptarile pe care le are unul fata de celalalt, si despre ce viitor doriti sa aveti unul cu altul. Sa va lumineze Dzeu mintile si sa treaca aceasta perioada mai zbuciumata din viata voastra.
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
Balbina spune:
Neata, fetele,
La Bucuresti s-a racorit peste noapte. Azi am scos baiatul la plimbare in pantofi si geaca deja. Ce faceti? Intrati si mai scrieti citeva vorbe.
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
Balbina spune:
LA MULTI ANI DEANNA!!! SA SA TE BUCURI DE COPILARIE, SA FII PROTEJATA MEREU DE RELE, SA CRESTI MARE SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII SI FERICIRE! PUPICI MULTI DE LA VLADUT!
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
LiliaToma spune:
Buna la toata lumea
In primul rand ii transmit
Multi pupici si multe urari de bine de sanatate si de noroc pentru scumpa Deanna! Sa cresti mare, sa ai o copilarie fericita si sa profiti la maximum de tot ce iti ofera si iti daruiesc parintii tai care te iubesc asa mult si ti-ar darui si lua de pe cer daca ar putea. Iar tu sa stii sa le multumesti intr-un singur fel : fiind mereu fetita cuminte si ascultatoare si zambindu-le frumos cum o stii numai tu !
Cornelia, sanatate multa, sper ca te simti mult mai bine.
Ludmila o sa il simti tu pe bebe intr-o zi, stai linistita. Dupa asta o sa ilr ogi sa mai stea si cumintel ca nu o sa poti dormi de la atatea suturi.
Alina( Davina) nici eu nu mai stiu ce sa ma mai joc cu Amelia. Ea nu vrea sa se joace singura, mereu ma cheama si imi zice : « te gioci( joci) ». Dar in acelas timp nu are inca rabdare pentru jocuri mai complexe, cum am incercat eu de ex sa ne jucam de-a gradinita. Nu s-a prins.
Ce cadou i-ati luat Deannei ? Cum ati sarbatorit ?
Diana, sper sa se rezolve totul cat mai repede si cat mai favorabil pentru familia voastra.
Eu am mai spus-o si o mai spun, o familie trebuie sa stea separat. Iti spun sigur, ca atata timp cat stai cu parintii, sotul nu te va ajuta niciodata si nici nu va intelege cat muncesti tu.
Poate eu sunt mai rea, dar la noi treaba merge altfel. Eu cu Amelia nu reusesc sa fac nimic. Si daca al meu sot vrea mancare sau curat trebuie sa stea cu Amelia si eu sa fac treaba. De cele mai multe ori ii spun sa aleaga : « iesi cu Amelia afara sau dai cu aspiratorul si speli vasele ? » Ghici ce alege ?
Iar cand eram la parinti nu a spalat o data un pahar, nu a ajutat cu nimic. Stia ca eu si mama lui le facem pe toate. Ce-i drept ca eu mai am si norocul cu un sot pe care nu il intereseaza daca e curat sau nu, daca sunt sau nu vasele spalate, daca e sau nu mancare gatita. Daca nu le fac eu, nu le face nici el, dar nici nu ma bate la cap, iar de mancat mananca ce gaseste.
Sa iti faci din socru sau soacra aliat nu este cea mai buna idee. Din simplu motiv ca pentru ei vei fi mereu sotia fiului, nora lor, niciodata nu vei fi copilul lor.
Parerea mea.
Va doresc tot binele din lume.
Tania, sa stii ca si eu as prefera sa am mai multi colegi barbati decat femei. Desi si unii barbati sunt tare dificili, dar tot e mai bine decat numai cu femei invidioase si barfitoare.
Noi suntem bine. Amelia e o smechera si o vulpe mica. Deja are trucuri de ale ei ca sa obtina ce vrea. De ex sa ceara cu glas mieros caruia nu ii poti refuza" te ooog fumooos" sau sa alerge la tati daca mami zice"nu" si invers. Si altele.
Mic capsorul asta al lor, dar stiu ei ce fac. Vorbeste de toate si tot mai bine. Si ne spune ce face la bunici, ce face afara. Asa ca gata, nu mai poate face nimeni nimic in secret cu ea( de ex sa ii dea ceva sa manance fara stirea noastra) ca imediat aflam
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
alincic spune:
LA MULTI ANI DEANA,SA FII MEREU FERICITA,SI NUMAI BUCURIE LA PARINTI.
Iata si eu pe aici,sa stiti ca ma apuca dorul de Moldova si imi vine sa si pling.
DAVINA,aici dupa cite eu imi dau seama,sunt Americani,Romini,(cercul de cunostinte si biserica),si Mexicani si cred ca sunt si negri,caci eu inca nu ma-m dezmeticit bine.Eu mai mult pe acasa sau la vreun magazin cu cumnata.Inca nu avem masina.
Sa va spun ce am patit,mia cazut o plomba de la un dinte din fatza.
Si acuma ne gindim ca daca banii pusi la o parte pentru masina, ne vor ajunge pentru o plomba???
Daca nu,vom plati in rate(ma linisteste cumnata)
fug ca imi plinge fata,iarasi o supara dintii si doarme mai rau.
eu va pup pe toate si salutari la burtici si la fetitele cele mici.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Balbina spune:
Alincic, vai, ce necaz pe tine, e asa de neplacut cind apar cheltuieli nepravazute, stiu prea bine cum e Poate intr-adevar veti putea plati in rate, ca sa nu simtiti prea tare cheltuiala.
Pupici nazdravanilor mici!
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
oxy spune:
Salutare la toate fetele!!ce mai faceti?
DEANNA ITI DORESC SI EU NUMAI BUCURIE, SANATATE,O COPILARIE CAT MAI FRUMOASA SI FARA DE GRIJI SI TOT CE-TI VOR PARINTII TAI,ASTA ITI DORESC!!!.... sorry pentru intarziere.
Ultimul timp am cam fost tare ocupata,am avut o gramada de treburi de rezolvat si tot parca nu imi ajunge timp..Ieri seara ne-am intors din Moldova,l-am adus si pe Chris cu noi,azi e prima lui zi de gradinita,dupa o vacanta lunga la bunici.Era cam suparat dimineata ca il lasam si m-a rugat sa nu-l las sa doarma acolo,i-am zis ca am sa ma stradui azi sa vin mai repede ca altfel nu aveam cum sa il linistesc.Dar oricum e bucuros ca s-a intors la Bucuresti cu parintii lui,ca stiu ca ne-a simtit lipsa..
Lilia Toma eu am asteptat telefonul tau,cu privire la ce am vorbit,ati rezolvat altfel sau nu?
va doresc o zi buna in continuare,bye,bye..
Tanya
doroti_5 spune:
Privet feteli!
La multi ani DEEANA!Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii la parinti!
Eu de azi sunt la servici.Pe bubulina am lasato la mamica si la ea nu lucreaza telef si nu pot afla ce se intimpla acolo.
Hai sa raspund.Cind traiam la Chisinau(deci eram deoparte) ma ajuta la toate, cind am fost in Bacu si el a venit pe o saptamina eu la servici el facea totul acasa, de cind suntem la parintii lui poate sa mai dea cu aspiratorul din cind in cind, in rest nu prea face ceva(tatsu e deacel ca femeea tre sa faca tot si ia nu are "ves" in familie).De aceea am zis ca cel mai interesant era ca mo intrebat de ce nu mam dus la el sa ma jelui.
Caroce o sa ne facem casa si o sa traim deoparte si o sa se schimbe situatia asta stiu sigur, dar ma tem ca pina atunci ori incepem a ne uri ori .... mai in scurt dami Doamne rabdare, da lasa ca am esit la lucru sa vad acum ce o fi.
Alincic cam devreme doru teo apucat, ori ce nu esi sa vezi orasu deloc.Eu tin minte ca primele 2 luni nu prea dor de tara(doar de iubit, dar tu il ai linga tine).tine un sa te acomodezi mai repede.
Lilia imi imaginez cum o face si a noastra ochisori dulci si rugatori cind o vrea ceva, ma tem ca sa nu o scap sa o alint prea tare.
Cornelia ce face burticuta?Da a Liudei nu da din picioare?
Tanea ai inceput lucru cel nou?
O zi buna si plina de surprize(bune)
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena