Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, urrrreaaaaaaa!!!
Felicitari ca ati scapat de muci!

Sint asa bucuroasa ca a reinviat subiectul nostru..
------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Inca un salut pentru fetele care nu le-am auzit demult sau deloc pina acum!

Rodica, merci pentru felicitari! eu nu cunosc istoria ta (voastra), dar important e ca acum spui ca sunteti bine, si mai ales ma bucur pentru progresele Paulei! Tu la ce ai avut operatie? Daca ai respecta mesele regulat ar fi totul ok? Fa-o de dragul puilor cei mici! Au nevoie de mamica sanatoasa si sa n-o doara nimic!

Ludmila 18

Mergi la inceput

Diana, merci! mergem cu toata familia la centrul mamei si copilului la eco, am inteles ca e bun si aparatul de acolo si medicul. Sotul a zis ca-si ia aparatul sa fotografieze si filmeze tot
Aaa, deci nu i-a placut de la inceput... ai depus ceva efort inseamna:)
Eu... nu pot sa zic cit as vrea sa stau acasa... un lucru e sigur - nu am cu cine lasa copilul! Iar sa faca primii pasi cu dadaca, primele cuvinte sa le auda ea, samd... nu as putea... deci in caz ca o fi criza mare de bani - dadaca de pe la 1 an cam, altfel pina la 1,5 - 2 ani minim cu el acasa.
Acum mi se pare ca mai e mult pina la concediu... ceva mai putin de 3 luni.. chiar e mult!:)
Merci de sfaturi in privinta concedialelor! Dar nu am inteles in privinta lunilor pline... De exemplu daa eu am avut o luna concediu, cum ramine? ea se incadreaza in aceste 6 luni. Sau pur si simplu o sa se ia in calcul concedialele in loc de salariu pentru luna respectiva? Ei, vedem noi... atitea mai tre rezolvat pina la concediu... nici macar buletin normal n-am e expirat de 3 ani, drept ca am aflat nu demult... Si... daca il ia sotul - tre sa stea acasa inseamna? sau ia numai banii, insasi concediul nu?
De Costea - cum sa nu-l tin minte?:) Suntem prieteni de familie si acum. El e logodit, in noiembrie face nunta.
Azi sunt putin indispusa... retraiesc pentru ecografia de simbata... cam multe cazuri ... nu bune am auzit in ultima vreme... ne rugam sa fie totul bine!

Ludmila 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Noroc fetisoarele!

Iaca va scriu si de la locul nou de munca

Ce sa va zic, se simte deodata ca am nimerit intre femei. Cum se simte? Foarte simplu - probleme peste probleme, numa ca de unde se iau si care e motivul nimea nu poate sa inteleaga... Nu ma lamureste nimeni ca lumea ce e de facut si cum e de facut. Trintesc documentele pe masa si pleaca, mai departe, lamureste-te Tania cui sa le dai si ce sa faci cu ele. Vesel caroce.

Sper oricum sa treaca perioada asta, ca de asta m-au si luat aici - ca sa le mai pun oleaca la loc pe "starurile" companiei.

Multumesc tuturor pentru urarile de bine si FELICITARI SARBATORITEI cu ocazia zilei de nastere, scuzati doar pentru intirzieri.

Acuma incep lucrul mai devreme, din care cauza trebe sa ma trezesc mai devreme si nu ma pot satura de soooooomn umblu ca un zombi toata ziua.

Vremea s-a mai incalzit aici, dar diminetile e oricum foarte racoare.

Aveti grija de voi si va mai scriu neaparat cind am un oki liber.

Va puuuuup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Ludmila, mi-am auds si eu aminte cum mergeam cu emotii la eco. Am intleles ca Bejan a plecat de la Centru mamei, cine e acum, nu stii?
Am avut pietre la fiere, asa ca mi-au facut laparoscopie (sper ca scriu bine) si am ramas fara ea. Ar fi bine sa respect regimul, dar nu sint obisnuita sa maninc des si de aici apar probleme...
Tania, ma bucur ca ai reusit sa ne scrii ce si cum. Pacat ca e asa complicat, dar sper din tot sufletul sa se remedieze cu timpul situatia. Un mare pt tine si tine-te tare, noi sintem alaturi de tine!!!
Da' unii cetateni care aveau treaba nu s-au eliberat??

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Liuda eu am fost la centru mamei si a copilului, dar dupa ce fusesem la Ciocana la eco cu 5saptamini inainte, de ambele ori su sotu si mio zis cai "tufto" la Centru ista.In primul rind la Ciocana medicul sio luat tati masurili care ii trebuia si dupa asta o inceput sa ne arate ce si cum, si ea dadea din mina si tatsu so topit, da la centru nu neo zis absolut nimic, am distins numai piciorul si atit.
In al doilea rind la Ciocana iti face foto si iti scrie totul daca vrea pe Flashca, ca eu mam dus cu discul si el mio zis ca are numai port pentru flash card, da fotografie mio facut, asta de la centru macar ca era mai mare copilu nu mio facut fotografie ca chipurile e prea mic si nu se intelege, de unde stie el ce intelegi tu?
Si in al treilea rind la centru costa 100lei, da la Ciocata 60.
Deci urmatoarea data am mers tot la Ciocana, si el mia si zis sexul copilului corect de la 18sapt.
Costea mio zis ca pe 3octombrie are nunta.
Bejan am inteles ca are cabinet nu stiu unde sofisticat(daca nu ma insel Nati a fost la el la eco.)
Rodica are numai o gogoasa de fata.
Tania tu la noi esti baevaia asa ca dale in nas, arata ca si fara ele te descurci foarte bine.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Tania, cred ca te simt mai frumoasa si mai desteapta ca ele si sunt cam invidioase Nu te lasa intimidata de comportamentul lor, noi te sustinem mereu!

Rodica, trebuie sa maninci doar des sau sa maninci ceva anume? Daca orice - nu e greu sa te obisnuiesti! Mai rau e daca tre des si lichid... daca nu stai doar acasa sa gatesti...
Diana, nu stiu cine si cum e la Centrul mamei si copilului, m-a sfatuit asa o prietena (Ina, ea acolo face si e multumita). Dar desigur ca vreau si eu sa-mi spuna cit mai multe.. si sa vad si mai multe:)
Unde la Ciocana se afla Cabinetul respectiv la care ai mers? Mi-a mai spus cineva ca a fost la Ciocana si e multumita.
Eu merg unde zice lumea ca e mai bine... Da la Ciocana mi-e si aproape... pot sa trag o fuga oricind. Deci dacam inteles corect ti scrie pe flashka filmuletul chiar?

Ludmila 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, cetatenii aia pleaca acum la cresa, sa-si ia odraslele.

Ludmila, vezi ca Rodica are un singur pui mic (deocamdata) Cind zicea de Amelus, se referea la fetita cea vorbareata a Liliei.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

am scapat... 3 octombrie e marti , e 3 noiembrie!

Ludmila 18

Mergi la inceput

Merci, Natalia!
Rodica, sorry!
Si eu nu intelegeam la ce face apropo Diana ca zice: Rodica are numai o gogoasa de fata.
ei... ce sa mai zic... caut scuza - femeile insarcinate is uituce si neatente

Ludmila 18

Mergi la inceput