fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

E unspece trecute fix, la ora asta Tania-i in lupta si galeria striga: Go Tania!Go Tania!Go Tania!
Si daca te impotmolesti nu ezita sa cumperi o vocala, cat mama ma-sii sa coste?

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by oanademunck

Despe , ce sa ne merite mah, ca doar nu voia omu sa-si faca harem:)

Acu da raspunsu la ce e mai important, ce zici de Halloween la miku cu tot cu sotz? Se anuntza tombola, seara de cetit povesti de groaza cu Miku pe post de narator(asta-i de la mine da poate merge),ambiance ce sa mai

eram si ei cu ... in sus.. na asta-i ixplicatia! daca insisti sa afli!!
cat despre ceaalalta poc=veste ...ma .. habar n-am ! n-am vorbit cu al meu.. cand e haloween? tre sa-l plasez pe ala mic la cineva.. ca altfel intreaba la infinit pe toti cum ii cheama? !!! dak e cu povesti tare m-ar tenta!!! ca io mi-s romantzioasa !!!

ca tot au iesit scandinavii-n evidenta. le-ati vazut galeria de foto?:http://s29.photobucket.com/albums/c259/scandinavi/De%20Rasu%20Lumii/ e tare...
HAI TANIA! HAI TANIA!
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

alo.. fete.. eu trebuia sa-mi schimb nick-ul,, nu voi!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AniaMaria spune:

Buna ziua, doamnelor

v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu orice informatie credeti ca mi-ar fi de folos la mutarea in Belgia. mai ales despre gradinita (preturi, program). ma streseaza si faptul ca nu stiu decat putina franceza. oare cei mici fac cunostinta si cu franceza si cu flamanda la gradi?

Multam pentru orice raspuns :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brux spune:

Despe iti propun nickul Dispecerat.
Asa ai unul nou si noi astia care urmarim stim de cine e vorba.

S'auzim bine.

a3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ania, uite, cred ca cel mai bine ne-ai spune in care parte a Belgiei te vei muta pt ca situatia diferita in functie de zona. Despre gradinitze iti vor raspunde fetele cu copilasi cu lux de amanunte mai mult ca sigur. Referitor la franceza, dont worry, multe din noi nu stiau franceza si/sau flamanda si pana gasesti tu o scoala buna si pui ceva stapanire pe francezate vei descurca fara probleme cu engleza.
P.S. Daca vei citi in urma , cred cu un capitol, o alta fata ne-a pus aceeasi intrebare (imi scapa nickul ei si nu mai am timp acum sa caut). Si ea este tot din ro si se va muta in belgia.
pupici acum

Despe ca tot vine pagina 20, daca tot schimbi schimba ca lumea ca tot vad fetele din x, fetele din y. Ia sa ne botezam altfel fie si numai pt un capitol. Zi-i Praline belgiene(am o obsesie cu ele vad ce pisoi)
zi-i Mannekepis, zi-i La polele Atomiumului zi-i cum vrei da as aprecia daca ar disparea cuvantul ala 'fete'macar o data din titlu!
P.S. cu vocala aia e treaba complicata(dormeam cand mi-ai dat off-ul il reperasi dupa aia)da las ca-ti zice tania cand revine de pe platouri:)Hai pupi:)zmuahhhh tie
..si zmuahhh tuturor

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AniaMaria spune:

Da, Oana, am omis asta. E vorba de Brussel, de asta ma si gandeam la ambele limbi. O sa caut si in urma, daca s-a mai discutat, zilele trecute m-am mai uitat, dar fara succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna ziua natiune!Ce mai faceti?Ma,dar ati scris....nu gluma!
Despe,merci mult de oferta...esti o draguta...dar Reina daca nu sunt eu prin preajma,nu sta cu nimeni!Dar cind ai timp,si chef...poate treci pe la mine la o cafea si la un pahar de vorba...ce zici?

Madi,ce mai faci?Sa nu-mi zici ca te-ai suparat pe mine ca nu am putut veni atunci la tine...data viitoare, promit solemn ca vin!

Mikule,eu nu stiu daca am sa pot veni la petrecere...nu am cu cine lasa copii!Si tare mi-ar fi placut sa vin...presimt ca o sa fie super.

Tania,iti tinem pumnii!Multa bafta si sa le dai lectii la aia...Asteptam vesti de la tine!

Celelalte fete,..si baieti...o zi buna va doresc!
Va pupacesc pe toti!

paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Buna, fete! Ce de-ati mai scris!
Bepii, mult succes maine !!! Voi fi cu ochii pe sticla si cu punmnii stransi a bafta. Maine e nu? Ca din comentariul unor fete intelegeam ca a fost azi. Sa nu cumva sa fi scapat.
Vad ca au aparut fete noi pe forum si chiar si un baiat. Sa ramaneti cu noi, daca va place de noi.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Despe merci eu ma asteptam la asa o suma ma gandeam sa nu depaseasca 50 de euro fiind noaptea pt k ajung la 1a.m. de asta nu pot lua celelate mijloace.Si vroiam sa spun Bruxelles national sorry nu Gara.Daca te poti interesa iti raman datoare.Merci mult.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput