fetele din belgia noua
Raspunsuri - Pagina 27
oanademunck spune:
quote:
Originally posted by brux
Ma uit la televizor si din cand in cand mai scriu.
Asta pentru tot timpul in care m-am uitat fara sa scriu.
Sa-mi fie rusine!!!
Tu si culca-te ca nu te injur azi.
Poate maine
a3
P.S. Fetele acestea exprima dezaprobarea, nimic altceva!
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
oanademunck spune:
'Na seara!
Fete, traiesc, multzam de intrebari, sunt bine numai ca de cand mi-a plecat prietenara pe diverse coaste de vest si de est mi-au ramas mie in grija pralinele belgiene si tot avand grija de ele sa le rotesc sa nu se topeasca ma trezii ca e miercuri!Scriu putzin acum dar promit ca intru maine si detaliez
Inainte de toate sa va zic ca in urma a ceea ce am citit pe forum zilele astea amd decis sa imi inchid contul acesta username-ul meu fiind mult prea sincer pt vremurile astea. Am sa imi deschid un alt cont la adapostul unui alt nickname
Acum, Anne BINE AI REVENIT!!!! Ma bucur muuultttt!Pupici bebelului!!
TANIA multa bafta maine, da-i gata, termina-i pe indivizi!!!Si nu uita, maine pumnii mei micutzi dar norocosi ii vor strange pt tine!
Mikule, ce mi-a placut faza cu Onutsssaaaaaaaa de pe offline!!!!!Scriu mai multe maine
E tarzior fete, ma duc la Mos Ene dar trimit pupici boieresti tuturor fetelor nementionate!!
see ya!
poze aici
omul este un zeu cazut
carmita_baby spune:
Anne sa iti traiasca bebele, nu stiam ca deja ai nascut... S-au intamplat asa de multe intre timp cu tine :-) oricum ma bucur ca totul a revenit cat de cat la normal.
Prietenaro nu cred ca apuci sa mananci tu toate pralinele alea belgiene pana ma-ntorc eu :-)
Despe mersi de urare :-)
Mady va mai trimit poze cat de curand, insa din pacate sotul meu nu va fi in ele, pentru simplul motiv ca uraste sa faca poze.
Haideti ca azi desi m-am trezit cu fata la cearsaf si cu toate ca am condus 10 ore din San Francisco in Los Angeles, drumul a fost absolut superb si deloc, deloc obositor. Acum ce am ajuns in camera de hotel.
Fugim sa papam ca ne e o foameeeeeeeeee mama mama :-D
Va pup si va mai scriu :-)
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
alta care vrea sa-si schimbe nick-ul!!!! ma spune cum faci.. ca eu nu reusesc nicicum ...am incercat prin toate metodele! calculatorul asta nu vrea si gata!!! tre sa stau sa ma gandesc si cum o sa ma cheme! ca nu vreau sa mai fac rumoare!
cine are sa -mi dea si mie fixul lui mady.. pliz!!
ia uitati-va ce dulci sunt bb-ii astia: http://www.woow.ro/video/Crazy_Frog_Bros_AMUZA-TE.html
in paranteza fie spus: am avut dreptate ca nu se vorbeste prea frumos printre ro din be!!! sau : buna ziua am dat... belea am capatat!
o zi buna!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by oanademunckquote:
Originally posted by brux
Ma uit la televizor si din cand in cand mai scriu. Asta pentru tot timpul in care m-am uitat fara sa scriu. Sa-mi fie rusine!!!
Tu si culca-te ca nu te injur azi. Poate maine
P.S. Fetele acestea exprima dezaprobarea, nimic altceva!
e bine c-ai precizat! ca si eu am alta-mpresie!
oanademunck spune:
Pei, na,cum sa fac, incerc da vad ca inca nu s-a petrecut schimbarea, scria ceva cu in termen de 48 de ore,oi vidiea io
In alta ordine de idei,eu am vrut sa pun alte fetze da n-am gasit pe gustul meu, asa ca le-am utilizat pe astea si sub ele scria dezaprobare, nu-i vina mea ca s-a inteles altceva
In a doua ordine de idei, Despe ai cam speriat omu aseara, eu citeam in timp ce va apareau mesajele, ce avusei mey?
Carmen,pei nu fata babei, io pralinele doar le sterg de praf si le pastrez sa la papam la Halloween la Miri:)
Ca veni vorba de Miri, pai ce faceti mah, lasati Comitetu organizational cu ochii dupa MIG-uri?Raspundeti, se voteaza sau nu sa stie Miku sa cumpere bostani
zmuahh
poze aici
omul este un zeu cazut
ardeiash spune:
vroiam sa-l trec prin proba de foc... in caz ca intra in topicul nostru.. numa ca noi suntem vreo 20 de.... stii tu.. cuum zic eu.. si el ii singur.. tre sa ne merite, nu?!?
hi hi
oanademunck spune:
Despe , ce sa ne merite mah, ca doar nu voia omu sa-si faca harem:)
Acu da raspunsu la ce e mai important, ce zici de Halloween la miku cu tot cu sotz? Se anuntza tombola, seara de cetit povesti de groaza cu Miku pe post de narator(asta-i de la mine da poate merge),ambiance ce sa mai
poze aici
omul este un zeu cazut