fetele din belgia noua
Raspunsuri - Pagina 29
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by cait
Despe merci eu ma asteptam la asa o suma ma gandeam sa nu depaseasca 50 de euro fiind noaptea pt k ajung la 1a.m. de asta nu pot lua celelate mijloace.Si vroiam sa spun Bruxelles national sorry nu Gara.Daca te poti interesa iti raman datoare.Merci mult.
cait: deci nu ma pot exprima.. insa bruxelles national.. n-am auzit de asta p-aici! ce e ? hotel?
fete: deci nu astazi a fost tania? sau astazi a inregistrat si maine-i la tv? eu stiu sigur ca a fost pe 5... insa mai multe... pe ce canal... s-o vaz si eu!!
oana: da.. ma nici mie nu-mi placea cu fetele.. .d-aia m-am hotarat sa schimb... da e o idee cu praline belgiene. mie-mi place.. da voua? decat belgience.. da-mi place si belgience.. praline e mai haios. cred ca o sa scriu praline.
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Am scris azi cat n-am scris toata luna, nu-s ce m-a apucat poate vremea asta si care ma trage la lenevit si cum eu lenevesc activ deschid compiuteru si lumea-i a mea:)
Despe Bruxelles national e zaventem daca nu ma insel eu.
Mei, io citii acu cateva saptamani ca Tania are quizzul pe 5 octombrie si imi ramasese intiparit adanc in memorie. Pana la urma azi a fost evenimentu sau am facut galerie degeaba?
Pfiuuu, sunt la job si n-am somn, sunt in a doua saptamana de insomnii, in ultimele doua zile am dormit 3 ore, ce-o fi?
Plec si reviu
zmuahhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
Bepii spune:
Helloooo dragutele mele,
Hai ca v-am tinut putin in ceata, nu? Eu credeam ca am mentionat pe aici ca pe 5 oct merg la VTM dar nu va fi in direct, nu se procedeaza asa, toate aceste emisiuni sunt filmate si date pe post cam peste o luna. Asta pt ca mereu intervine cate ceva, prezentatorul greseste, unii se misca aiurea, in fine, o emisiune care pe post tine 25 min, in realitate pe platou tine mai mult de o ora. Ieri am ajuns acasa tarziu de tot si de aceea n-am mai intrat pe forum ca eram franta. Am sta 12 ore acolo pt ca s-au turnat 8 emisiuni. Eu am participat la 4 din ele. A fost obositor dar s-a meritat. N-am castigat nimic, doar experienta si m-am simtit f bine. Atmosfera a fost extraordinara, prezentatorul Koun Wauters (cantaretul de la Cluseau) este un tip foarte de treaba, prietenos, spontan si el e cel care de fapt creaza acea atmosfera. Chiar daca eu n-am castigat nimic in schimb sotul meu mi-a facut surpriza sa castige din prima emisiune premiul cel mare adica 2100 eur. Am fost asa de fericita si d emandra..... toata lumea m-a felicitat si desi erau cam peste 80 persoane acolo, la un moment dat toti stiau ca Swa e sotul meu si veneau sa ma felicite. Daca Swa a castigat primul concurs, n-a mai avut dreptul sa participe mai departe asa ca el a plecat la servici si eu am ramas mai departe. La al doilea concurs am fost eliminata de la inceput ca n-am stiut o intrebare despre forbal (care nu e punctul meu forte)si daca nu sti un raspuns esti eliminat din joc si esti doar privitor din umbra. Dar calculatorul alege cate un eliminat si-l readuce in joc. Iar pe mine m-a ales o data. Trebuie sa vedeti o data emisiunea ca sa stiti cum sta treaba. Imaginati-va cand prezentatorul spune ca va fi ales cineva dintre noi, toti stau si asteapta sa se lumineze locul persoanei alese. Si eu m-am trezit cu farul in ochi!!! Desigur ca Koun cand mi-a vazut fata m-a intrebat de unde vin si probabil ca a ramas surprins cand i-am spus ca vin din Romania mai ales ca arat destul de asiatica...Am mai schimbat cateva vorbe cu el si cred ca am facut fata cu bine. O sa va anunt din timp cand va fi emisiunea respectiva. Acum chiar nu stiu. Si mai ales emisinea unde sotul meu e cel mai tare! Am fost asa de mandra....
Acum vreau sa va multumesc pt incurajari, sunteti toate niste dragute si daca emisiunea ar fi fost cu public fiti sigure ca v-as fi invitat pe toate. Mi-a placut f mult acolo, oamenii prietenosi, civilizati, cei care lucrau acolo au fost niste draguti, ne-au asigurat hrana si bautura pe tot timpul sederii noastre acolo. Dupa ce s-a terminat, mi-am sunat sotul care a venit de m-a luat cu masina si de acolo ne-am dus direct la clubul de tenis unde ne asteptau prietenii ca de fapt joi era ziua cand trebuia sa jucam tenis dar nu s-a putut desigur. Asa ca am stat acolo pana tarziu in noapte facand cinste la toti si cu limbile impleticite de "pintjes" le-am povestit totul din fir-a-par. Cam asa a fost dragelor cu concursul meu. Ma bucur nespus ca am ajuns pana acolo, as putea spune ca sunt chiar mandra ca m-am descurcat onorabil, am disutat cu lumea firesc fara sa ma simt frustrata ca sunt straina, ca vorbesc poate mai altfel dar important este ca am comunicat cu lumea, am avut contacte interesante si nici nu se putea altfel dupa 12 ore de stat cu ei.
Fetele, ce spuneati voi aici de Halloween? Vreau niste detalii poate ca ma prezint si eu cu sotu ca noi suntem amatori cand e vorba de distractii daca ati observat
Mai da' ce-ati mai scris in ultima vreme Da' ma bucur tare mult cand forumul e animat.
Hai ca ma duc acum ca la ora 11 trebuie sa vina cineva sa-mi ridice mobila veche ca sa fac locul celei noi.
Va pup pe toate si trebuie sa va spun ca va iubesc. Sunteti niste prietene de nadejde.
miri_mik spune:
bravoooooooo tania!
ashea ashea, stiam noi ca esti o fata de milioane! nu banii conteaza, ci faptul ca ai fost aleasa sa participi si ca ne-ai mai dau un motiv sa ne mandrim ca suntem romance:) tu muncesti, noi ne laudam:)))
fetelor, sa reluam: in principiu, petrecerea de halloween ar fi sambata in 28, seara. cateva ore ca sa socializam. o maslina, o bere o ambianta lugubra, sesiune multiculturala:) o tombolica, povesti spookie si.. cam atat. nimic fitos, doar sa ne cunoastem sotii, de fapt sa se cunoasca ei intre ei, si noi sa radem bine:))
fetelor... a sosit cartea, cadoul meu pt domnul sot. nu va spun... parca imi creste sufletul c-o tin in mana. e mica, e chocheta, si poarta numele meu! inutil sa va spun ce fluturasi am prin suflet:) mai ales ca aveam un stres pe cap ca n-o sa ajunga la timp:)
hai, va las, merg sa savurez momentul meu de marire:)))
muuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik
ninaM spune:
Miri...FELICITARI!!!!!!!!!
SA stii ca mi-ai transmis si mie fluturasii....ma bucur mult pt. tine!Acum nu ramine decit sa ne onorezi cu cite un autograf....nu fete?Si poate imi spui si mie unde gasesc cartea,ca stii ca eu sunt in ceata totala....Inca o data felicitari!
Tania,felicitari si tie!Nu conteaza ca nu ai cistigat,important e ca te-ai distrat...sa-mi spui si mie cind o sa fie emisiunea,ca nu vreau sa o pierd!
Gata,tre sa fug(nu stiu cum naiba da in ultimul timp tot o alergatura pe capul meu)De azi dim Reina da afara tot ce maninca,pina si apa....fug la doctor cu ea...
V-am pupat!
paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc
oanademunck spune:
Mikule, bravo, felicitari!!!!!Este o mare realizare!!Intreb si eu la fel ca Nina de unde o putem achizitiona pt ca eu imi doresc FOARTE mult sa o citesc!!
P.S. Distractie placuta maine si 'La multi ani'pentru Silvian!
te-am tucat dullcceeeee
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
morgane spune:
Felicitari, Bepii! Suntem foarte mandre de tine si de sotul tau. Sa ne anunti cand e transmisa emisiunea, sa fim cu ochii pe sticla.
Si tie Miri, felicitari! Ce cadou frumos si super-original !!! Avem o scriitoare printre noi. Nu incape vorba ca vom fi cititoare fidele. Vreau si eu un exemplar, pliiiz!
Ce se aude cu acel Halloween-feest? Cu soti, cu soti, dar si cu copii?
Pup de pup,
cait spune:
Despe vorbeam de aeroportul din Bruxelles pentru ca asa stiam ca se cheama.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ardeiash spune:
yes! yes! bravo tania: ma bucur mult pentru voi! un pup pentru tine pentru participare si emotiile prin care ai trecut si unul pentru sotul tau ca a castigat! ce ma bucur! fir-ar mama lui de fotbal sa fie!!! asta-i cultura generala, ma?! da' las: nu poti sa mai participi inc-odat' ???
yes! yes! bravo miriutza: ma bucur tare mult si pentru tine! mi-nchipui ce simti cand iti tii carticia-n maini!!! stiu ca o s-a citim cu toatele!! insa lansarea cand e? unde e?
nina: sanatate reinei! micutza de ea!!!
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by cait
Despe vorbeam de aeroportul din Bruxelles pentru ca asa stiam ca se cheama.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
no .. deci intrebarea e cat costa pe timp de noapte un tzxi de la aeroport la gradina botanik... bine? hai ca maine -ncerc sa sun la o firma de taxiuri!