40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Dumnezeule, imi este atit de somn si-s obosita de-mi vine sa vomit!
Daca ar vrea cineva sa-mi faca un cadou, sa-mi dea o noapte de somn neintors, intr-un pat adevarat!! Ca acum dorm pe canapea cu mindrutzul meu ala mic!
Mik, nu eram la cratita Pentru ca nu pot suferi sa gatesc. Pina sa ma marit acum doi ani, intram in bucatarie doar sa fac o cafea. Acum gatesc doar la nevoie, noroc ca in timpul saptamanii mancam amandoi la servici. Doar pentru pitik gatesc in timpul saptamanii.
Chiar daca nu scriu prea mult pe aici, citesc tot timpul. Aici la servici am pagina deschisa pe DC si fac refresh din cind in cind, intre doua compilari.
nematics spune:
Gabitza, eu sunt mai modesta, eu vreau numai un pat adevarat, ca pe urma mai vad eu! Un pat sa fie numai al meu, intr-un loc numai al meu, sa stiu ca nu mai plec de acolo, sa nu ma gindesc dimineatza oare pe ce parte a patului trebuie sa ma dau jos, e patul din RO, e patul din US, e patul de anul asta, e patul de anul trecut, in ce tara sunt, pe ce lume sunt etc etc etc
Mik spune:
si (pentru cine-si permite la silueta).
Gabitzam, eu as sta in bucatarie toata ziua. Ador !
Pup in somn pe americance/canadience.
Pup normal pe retul.
Mik.
craciunitza spune:
Buna dimineata!
La multi ani, pui de kim!
Azi predau proiectul, n-am dormit toata noaptea de griji si ganduri, sunt varza
Imi cer scuze ca nu v-am oprit placinte, nici eu n-am mancat, avea bunica o vorba: frumusetea cu apa si legume se tine. Da' pot sa comand inca o portie astazi, faceti listuta, care vrea placinte sa spuna acum sau niciodata
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
Neata.Eu dupa primul canoi acu beu un leac de la bunica pt tuse care functioneaza: pun o ceapa rosie(asa cum e ) si 2 nuci intregi la fiert intr-un litru apa si il las sa scada la o cana mare . In doua zile trece tusa si o fac de doua ori pe zi .(Atentie la cine are tiroida cu probleme ca nucile in coarja au iod).MIK m-ai nimerit cu bucataria .Inventez de toate pt toti.Apropos ,va dau reteta cu "spaghetti alla carbonara" ca e dim si la prinz cine stie! Calculati cam 150gr de spaghete de cap de locuitor,o oala cu apa si sare la fiert .cind fierbe aruncati spaghetele si va uitati peconfectie cite min tre sa stea.Cit se incalzeste si fierbe apa luati pachetele de sunca cubulete(eu pun 2,si de lamine adaug un catel de usturoi taiat in doua pe care ilscot pt sefu, si-lpin la mine)le prajiti cu putin ulei de masline. Pregatiti un castron ,scurgeti spaghetele,incalziti sunca sa fie fierbinte puneti peste ,galbenus de la un ou crud ca se coace cu uleiul si parmezan.invirtiti si pofta buna!!!
craciunitza spune:
Spaghetele sunt moartea mea, mai ales alea carbonara, nu ma omori!
M-a intrebat ieri cosmeticiana mea, la care merg de cativa ani:
- Doamna, asa-i ca ala mic e sotul si nu copilul?
- Asa e, copilul are 1,85m, sotul numai 1,75
- Si cum de stati de atatia ani impreuna?
- E bogat, doamna!
- Astia mici toti sunt bogati
(Nu e banc)
Editez sa va spun ca mi-au spart contul cu poze, ce victorii au unii, acum o fi fericit?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
KUKI spune:
Neatza
Mai intai am lacrimat cand am citit despre micul Denis. Nu mai comentez...e cineva acolo sus care cumva le aseaza pe toate, chiar daca noi nu intelegem cum si de ce se intampla anumite lucruri.
Craciunitza, azi nu mai vreau placinta, vreau apa si legume.
Bestiala cosmeticiana aia a ta. Si inteleapta pe deasupra
Stii ca io-s mai grea de cap, ce-i cu contul cu poze ca nu pricep?
Cum n-am priceput nici ce vrea Soni sa zica ca azi isi scoate fierea???
Simona, si mie imi place Sibiul, am fost la niste cursuri acolo acum vreo 2 ani si m-am indragostit. Frumos oras !
Dar orasul meu de suflet si cel mai frumos ramane Iasiul. Am zis !
Cat despre minciunile conventionale sau nu, eu am citit intr-o carte (Conversatii cu Dumnezeu) cum ca obligatia noastra e sa spunem adevarul, nu putem fi responsabili de felul in care celalalt primeste si suporta adevarul. Teoretic as fi de acord, la partea practica mai am de lucru, dar perseverez.
In schimb, in ultimul an mi-am facut atata curatenie in viata incat am pastrat in jurul meu oameni care sa fie in stare sa nu se supere cand le spun verde-n fata "azi n-am chef de nimeni". Cine nu poate accepta atata lucru, nu merita sa-mi manance energia aiurea. Am devenit cam radicala, dar mi-e mai bine asa. Decat prietenii artificiale (cum zice Craciunitza) cu care sa-mi pierd vremea, mai bine o carte buna.
Ma duc sa vad ce fac bun pentru pranz, azi se intorc parintii mei de la munte si vreau sa ii astept cu masa frumos aranjata.
Pup, mai vin
Carmi spune:
Buna la toate fetele !
Ne-am intors si noi din vacanta, a fost bine si nu prea, Fabiano ar fi mancat tot nisipul de pe plaja, trebuia sa-l pandim mai mereu si sa-i extragem din gura plina nisipul. Am facut plaja mai mult in picioare, sa pazesc infantul cel nazdravan, marea a fost mai mereu cu valuri...
Sper ca sunteti bine toate, o sa mai citec din urma, pana atunci pun niste poze
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
noemi marian spune:
Pup fetele!
La Multi Ani pt puiul mic,sa creasca sanatos si frumos!Si ,bineinteles sa-ti traiasca si omul!
Ziceam de adoptie pt ca eu nu mai vreau sa fac prunci,dar nu pot ramine izmene pe calator si-atunci adoptam.Acush imi vine vremea plimbarilor si-atunci veti auzi doar vaicarerile mele pe-aici.
Soni,uneori,rar ce-i drept,se-ntimpla sa ai miinile legate si sa nu mai poti face nik.Decit sa te rogi bunului Dumnezeu sa faca asa cum crede El de cuviinta.Mi se rupe sufletul cind citesc despre bietul prunc,dar cine stie ce karme a avut de ars? Sau ale cui?Poate ca filozofia mea de viata nu are nici un sens pt voi,dar va pot spune ca eu am valsat cu moartea si ea m-a dus inapoi unde imi era locul:linga sotul meu.Si-atunci mi s-a confirmat,pt a nu stiu cita oara,ca tot ce se-ntimpla are un sens.Eu am fost lasata sa traiesc.M-am intrebat de multe ori de ce? Si-am gasit un singur raspuns: nu mi-am incheiat misiunea.Nu mi-am atins scopul.Mai precis nu mi-am invatat lectia.Hai ca sint prea serioasa!
Liliana,iti dau un sfat cum sa-ti oblojesti maseaua,dar figura tine doar daca e pe mandibula(bine zic? Aia de sus e mandibula?Sau maxilarul? Ma cheama Tonto azi.)Puneti 1-2 picaturi de zeama de lamiie proaspat stoarsa in nara de pe partea unde-i maseaua dureroasa.Remediu yoghin pe care l-am folosit cu mare succes.Inclusiv la sinuzita.Nu este f placut,dar suportabil.
Gabitza,nici mie nu-mi place sa bucataresc.Imblatitul oalelor si cratitelor nu este specialitatea mea,desi gatesc bine.Zic unii printre care si berbantul. Mi-ar placea s-o fac cu multa pasiune si suflet asa cum face Mik,dar nu sint in stare.
Adrienne,te-ai distrat?Tin pumnii pt interviu.
Iuliana,hai la mine.Iti dau un pat fain si-ti ofer si distractie.Ca noi sintem usor dusi cu pluta,drept pt care ne distram constant.
Conditia e sa-ti placa stilul.Te voi boteza 'sora mea din departari'. Cine mai vrea?
Ciuss,buna intrebare si sint de acord cu ce-a zis Kuki:sinceritate.Pt ca exista atitea moduri de-a spune adevarul! Si daca ai tact si putina diplomatie iese asa cum trebuie.
Hm!Mi-am adus aminte de ceva ce-am patit cu niste vreme in urma.Imi vedeam jumatatea ca era bolnav si rau,palid, cu intepaturi in zona inimii,greata,ce mai! o stare generala proasta.Suferea ca un ciine si nu stiam de ce.Atita am insistat sa-mi spuna ca pina la urma am aflat:pt prima data de cind ne-am casatorit i se aprinsesera calciiele si nu stia cum sa gestioneze situatia.Nu stia ce era:dorinta fizica sau altceva.Ceva ce implica sentimente.Si era distrus pt ca ma iubea si pt ca nu stia cum sa faca sa-i treaca,cum s-o dreaga ca eu sa nu sufar.Pot sa-ti spun ca de nu-mi zicea avea o problema mare.Asa ca zicindu-mi a scapat de-o mare belea.Eu sint o tipa f intelegatoare si toleranta.Dar urasc minciuna si invirtitul in jurul cozii.
Carmi,bine-ai revenit!Am sa-ti vizionez pozele un picusor mai tirziu.Acu' ma duc sa spal vase.
Craciunitza,dementiala cosmeticiana ta.Cunosc.Sotului meu i s-a spus,de fata cu mine,ca putea sa-si aleaga o nevasta mai faina.Si mai in virsta ca el si mai urita ,vai saracul de el ce alegere proasta a facut!Are cumva avere? Io am ris una buna,el a cirpit o palma.
pe toata lumea.Incerc sa intru mai tirziu.
adrienne12 spune:
Fetele, stateam noi aseara la o bere belgiana si discutam cum sa facem un website sa aducem lucururi din Turcia din bazar sa le vindem on-line si alte idei de business si ii explicam cum e cu Secure Socket layer cind se aude un latrat: cineva isi lasase cutzul afara inchis in masina. Si ute asa cum vorbeam cum latra de nu se mai intelegea om cu persoana. Si stapinul nicaieri… asa ca am lasat ideile de business pe alta data… va las ca ma suna avocatii lu’ peste… Mai buna berea aia… sint dati naibii belgienii. Haagengarten se numeste.