40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 4
cius22 spune:
Adrienne-da' "bere taiata" cum se serveste la Sighii...ai mai vas't?...o poti vedea in poza de la terasa(e singura),seara...e bere in 3 culori:bere bruna la fund,bere blonda apoi si spuma alba...(da' la terasele noastre nu latra cateii din masini-eventual cei maidanezi...in schimb te omoara cu zile difuzoarele de la care nu stiu dom'le cum fac,ca pun numa muzica aiurea)
Nomi si Kuki-si io-s pentru sinceritate...mai mult decat orice...dar recunosc ca uneori...am mai scapat chiar eu...pe langa...apoi imi pare rau.
Nomi-filosofia ta de viata nu-mi e straina de loc...si se potriveste tare mult cu a mea...Aici...se cam potriveste povestea mea...nu e vesela,cine nu vrea sa sara peste urmatorul paragraf...
La inceput...a fost o stagiara la Calafat...ardeleanca singura printre olteni.Norocul meu,ca erau multi stagiari si viata era destul de vesela,chiar daca nu usoara(pe vremea lui Ceashca)...Acolo,un barbat ceva mai in varsta decat mine cu vreo 14 ani-a pus ochii pe mine si nu s-a lasat pana nu ne-am casatorit...Nu regret nimic-din tot,am avut muuult de invatat-.Apoi,normal,vroiam copii...dar nu veneau...dupa 2 ani m-am dus la doctor...au inceput investigatii,tratamente,Sovata,mare iar Sovata,injectii...nika!...La un moment dat,sotul meu(care avea un baiat din alta casatorie) mi-a zis:"gata! m-am saturat,nu mai faci nimic...cine are copii,sa-i traiasca,cine nu,sa nu-i doreasca!"...si am incetat mersul la doctor...Culmea! dupa nici 2 luni...simteam ca se intampla ceva in corpul meu...am zis ca de la atatea injectii,am facut ceva complicatii...m-am dus la doctor..si? ce credeti...era o sarcina in toata regula.fericire mai mare nici ca se putea...a fost o sarcina perfecta,fara greturi,fara pofte,fara nici un fel de rau...simteam eu ca va fi fetita...eram in al noulea cer...apoi...in luna a 7,s-a intamplat ceva...intr-o seara m-au luat niste dureri...sotul meu lucra ca inginer la Copsa Mica-in schimburi...trebuia sa plece de noapte la servici...acasa,nu aveam telefon...asa ca,el a hotarat ca nu ma poate lasa singura in casa...mai bine ma duce la spital...iar dimineata,daca totul e in regula,ma aduce acasa...dar...n-a fost sa fie...s-a declansat o nastere prematura(fara nici un motiv aparent)...si s-a nascut o fetita micuta de 900g,care s-a zbatut sa traiasca vreo 4 ore...Apoi,au venit medicii la mine si m-au rugat sa accept sa treaca in fisa ca a fost "avort spontan in sapt 26"(desi era 29),ca sa nu treaca copilul la "copii morti la nastere"...cinic,nu?...
Acesta a fost momentul cand s-a produs in viata mea un click!...au inceput intrebarile:de ce? cum?...incet incet,cautam raspunsuri peste tot...am inceput sa citesc carti de spiritualitate,sa fac yoga...si...m-am transformat...am gasit si ceva raspunsuri,sau,ma rog,ceva care sa imi satisfaca nevoia de raspuns...am inteles ca nu putem controla totul si mai ales...ca totul are un SENS,chiar daca pe moment NE DOARE...
Dupa acest episod,am sperat inca cativa ani buni...ca se va repeta(sarcina)...dar nu...apoi...stiti povestea cu Roxi deja...inca mai speram...dar nimic...apoi au intervenit problemele intre mine si sotul meu iar la 37-38 de ani am divortat...in acel moment,am renuntat definitiv la ideea de a mai fi mama....Dar "viata bate filmul"...a aparut omul pe care il iubisem cu atata patos in copilarie...si...apoi a aparut si Victor,ca un miracol...asta e!
Iaca,v-am mai povesti un episod important din viata mea...De undeva de acolo de sus,un ingeras pe nume Anisia(asa vroiam eu sa o cheme,iar sotul vroia Sonia)ma vegheaza in permanenta si SIMT protectia.
Noa-cred ca mi-a venit din cauza ploii si frigului...sper ca n-am suparat pe nime'
Va tzuc si merg sa vaz stirile!
kim222 spune:
Simona m-ai facut sa lacrimez!...si un brat de flori pt tine!
Adrienne, sa tin sau nu pumnii pt miine? Ce-mi place mie la la cumparaturi la turci! Indiferent de ce zic unii..mi-e mi-a placut la Istambul...pe ambele continente!
Liliana sa-mi spui daca a mers chestia cu lamiia...sint curioasa!
Carmi bine ai venit din concediu! Frumoase poze! Si mai ales piticul!
Iuliana....asa-mi doresc si eu/noi..sa stiu care-i patul ,casa si tara mea...Ce sa mai spun de al meu sot care de la 19 ani s-a mutat de 20 de ori pina acum!
adrienne12 spune:
Cius mic te pup si eu. Tare frumoasa povestea ta. Iti doresc sa fii fericita si sint amatoare de bere in 3 culori. oricind. Am intrat sa va spun ca am vorbit cu managerul de la firma de avocatura si nu-s ce le-am spus; culmea e ca le-a placut de mine ca am idei. Intr-adevar la capitolul asta nu stau prost. nu-mi vine sa cred. Trebuie sa ma sune secretara lui sa stabilim interviu fata in fata. Nici nu indraznesc sa sper... ce vor ei sa faca este o aplicatie web in care toti avocatii lor raspinditi in colturi ale lumii sa se logheze si sa aiba access la dosare si altele. mi s-a spus insa ca e o competitie acerba. Doar n-oi fi eu cea mai coerenta dintre ei! va pup.
soni spune:
Mai Ciuss ce te inteleg!!1 Amfacut cursul de masaj Ayurvedic la Milano si oam cu ale spiritualitatii.Medicina ayurvedica exista cu 7000 ani inaintea lui cristos .Deci!! Cu ce n-oam e -----meditatia!!!mamaaaa ce-am facut la curs!!!Ziceti-mi si mie cum sa meditez eu care trec pe linga masa iau o bucata depine , citesc , stau la pc,si altelein acelasi timp! napoleon!Imaginati-va o sala de gim amenajata pt curs . Bastoncini de alea indiene care ardeau prin coilturi, profulmedic alopatic convertit de 25 ani intra in trans altii mai facusera yoga sau altele.Eu spiridus printre calmi! Toata lumea inchide ochii ,respira profund si incepe "UMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM" din rarunchi.! Zic ba ce-i cu astia? Eu nu-s normala da astia ma intrec . Am stat eu 30 sec da nu mai puteam si am deschis un ochi sa vad ce face cel de alaturi. Boh dormea,medita ,se gindea ,da era cu ochii inchisi. Am deschis si pe al doilea si alalalt tot asa.Amridicat putin capul,si toti o faceau pe statuile.!!!! Am pus miinile sub cap si gindindu -ma eu ce sa fac am----adormit. M-a trezit vecinu ca profulintreba ce culori am vazut in meditatie.Hihi si ma intreba pemine!!1 eu: galben(batea un soare!!!) el: bine asta inseamna ca te apropii de chacra sau cum se mai cheama . Eu:dac ziceti d-stra!! Dupa m-am facut serioasa (dupa multe luni si am citit ) Da pe Osho nu-lprea inghit. Carmi ti-am vazt frumusetea. Adrienne impingeleniste chestii sa ii blocheze!! Stai ca am pirdut sirul.care era cu patul? ca am saltea gonfiabila !!Unde sa o trimit?? Kuki cliente (citeva ) i-mi scot fierea ca minca numai prostii si eu tre sa tac si sa le ascult!Iar am pierdut sirulma duc inapoi sa citesc!!hi hi
nematics spune:
ce nume frumos, Anisia - asa o chema pe una din surorile mamei...
Kuki - ce frumos ai scris chestia cu spusul adevarului asa este, dar cite cucuie mi-am luat eu din cauza asta si crede-ma ca nu diplomatia imi lipseste...
soni spune:
Cucuuuu!!! Cind cinta cucii??? toamna sau primavara? Unde sinteti fecioare??? Bine nu va mai spun bancuri! Craciunitza mai vrei o reteta de spaghetii!! Porumbelu unde esti??? Bebitu ce ai cumparat la bb' Cius e interesanta berea aia!mda vb singura .Nu-i nikva prid eu la inghesuiala! Azi n-am chef sa fiu serioasa.Azi dim eram ca o broasca peste care trecuse tancul -cu ochii in afara- ! eh trece .Amchef sa rid cu cineva si ----nu e nimeni.Cucuuuu!!
KUKI spune:
Ciuss, paradoxal, in ciuda tragismului, frumoasa poveste. Si continuarea e si mai frumoasa.
Carmi, ce bine iti sta bronzata. Si Fabiano e o scumpete de baietel, mereu vesel si zambaret. Ai numarat punctele si in vacanta?
Adrienne, tin pumnii. Cand ziceai ca te duci la avocati, maine?
Cine mai e de venit din vacanta? Cicina care a fost la Portita?
Soni, suntem in contratimp, in seara asta sunt fara chef, dar misto povestea cu yoga, mi te si imaginez zapacita cum esti tu printre atatia oameni concentrati si patrunsi de meditatie.
Mi-a venit catelul acasa si am fost la plimbare in parc. Era un frig afara de m-a patruns peste tot, nu reusesc sa ma incalzesc deloc. Ma duc sa ma bag in cada si de acolo si in pat.
Pup de noapte buna
adrienne12 spune:
Kuki, interviul la avocati e fixat pt. vinerea viitoare. Ana maria daca vrei sa plingi pe umarul meu iti stau la dispozitie.Nomi imi place tare mult cum povestesti.Stiti ce am observat fetele? La noi se lucreaza mai mult marti, miercuri si cam jumate din joi. Vineri si luni lumea se gindeste la weekend. si pe buna dreptate.Va pupicesc pe toate.