40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nu stiu puiu... Atunci rizi pe umarul meu. e chiar mai bine :-)Soni tu cu adormitul in timpul clasei de yoga esti mortala... vreau si eu sa iau clasa de yoga dar sa schimb jobul intii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fratilor..oi gasi si eu un job? imi cam pierd sperantele.....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Adrienne, tu chiar crezi ca aia ma mai prind pe acolo^amosora care face yoga de 15 anisi e dilita rau,vegetariana si restul eu sint sonata chiar vrei saajung peprimelepagini de la new york times??(i-ti place engleza mea?).Ba care e dispusa sa dea lectii de engleza? eu dau de italiana .Sic!

Mergi la inceput

soni, atmosfera ca cea descrisa de tine se gaseste si aici in Los Angeles (asa am citit si vazut in filme). Eu sint carnivora convinsa nu degeaba am facut eu mamaligutza cu ou si cirnati la indicatia ta acum citeva zile... ah si ce buna a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne, mi se pare mie sau miros ca te apropii de o noua stare de plictiseala premergatoare concediului de la anul????

Mergi la inceput

Nema, vezi ce subekt am deschis la zz . Ma apropii de schimbatul jobului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Gata! Ieri am scapat de alt examen si acum am 3 luni in care nu mai e nevoie sa invat. Yupiii! A venit vacanta cu trenul din Franta, de-acum sunt "libera" sa fac treaba prin casa, sa gatesc, sa calc, sa fac ordine etc., adica tot ce saptamanile trecute as fi facut cu drag in loc sa invat. Interesant e ca tocmai mi-a cam disparut cheful de trebaluiala. Hmmm...

Nu am mai reusit eu sa scriu pe aici, insa de citit v-am citit.
M-au intristat tare povestile lui Soni si Ciuss .

Intr-un ton mai vesel, urez "La multi ani!" sarbatoritilor din familia Craciunitzei si a lui Kim.

Adrienne, raspund aici la intrebarea ta de la alt subiect: mie cel mai mult mi-a placut o bere no-name la halba, bauta la Praga acum 15 ani. In tara imi placea Hoogarden, dar aici am incercat-o si mi se pare ca nu mai e la fel de buna. Altfel, si eu ma pregatesc (deocamdata sufleteste) sa-mi schimb jobul: dupa ce ma intorc din Romania e musai sa ma pun pe trimis resume-uri, fiindca de la 1 noiembrie firma la care lucrez acum se muta de la 10 minute de casa mea, la mai bine de 1 ora distanta.

Soni, abia astazi am incercat pentru prima data sa schimb banutzii la o banca (nu am case de schimb in zona in care lucrez), si spre surprinderea mea ditamai sucursala de banca nu are Euro! Cica trebuie sa fac comanda?! Dar sigur weekendul asta am sa ajung in centru, si acolo stiu cateva case de schimb.

Nu am apucat sa va spun ca am gasit o rochita pentru mine si una pentru Diana, pentru nunta sora-mii. Sunt foarte frumoase amandoua (sa putea altfel ?) doar ca trebuie ca de acum pana in octombrie sa tin un regim strict si sa fac si ceva activitate fizica ca sa-mi sculptez cat de cat burtica si dorsala. Primul "exercitiul" e sa ma gandesc ce exercitii sa fac.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata
Mi-a venit randul sa fac cafea? Si ceai de tei? Si parca mai aveam o comanda de capucino, dar nu mai stiu de pe ce continent.

Laura, bine ai revenit, nu te-am mai "vazut" demult. Vrem poze cu rochitele. Nunta e in Canada, sau in Ro ca nu mai stiu? Cat despre regim, eu zic sa facem un grup de sprijin, acum ca a venit si Carmi din concediu poate ne mai struneste ea.

Mey, aia mica, cum adica sa-ti pierzi sperantele? Gasesti tu un job in Bucurestiul ala mare. Nitica rabdare si perseverenta, cum sa te descurajezi asa de repede? Offf, tineretul asta care nu-si cunoaste valoarea si armele...

Ploua si e frig, numai bine de stat in fotoliu cu o carte pe genunchi.

Mergi la inceput

Fetele eu abia acum ma duc la culcare. Dar cind ma scol sint amatoare de-un capucino. Laura vrem poze cu rochitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
Eu cu cafeluta, infantul doarme.
Multumesc celor care au avut chef sa ne vada pozele.
Kuki, m-am destrabalat rau in vacanta, adica 4 kile in plus in 23 de zile, da de cand ne-am intors(duminica)am dat deja 1,5 kg. Nu puteam sa numar nici un punct in Sicilia, mi s-a intepenit mintea, la bunatatile care se gasesc acolo...plus doua nunti, iesiri seara la papa bun. Da nu disper, ca incet, incet, se duc kilele.
Aici e frig rau si nu-mi place, brrrr...
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput