40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 27
Llaura spune:
Mai ma inebuniti voi pe mine, ma bat cu teachingul si nu am timp de internet si cand vin si eu si citesc ultimul post e tot despre asta nu ca vreau sa fiu patetica da' la inmormantare la tata dumnezeu sa-l ierte au fost fara gluma mai bine de o mie de oameni si fostii elevi i-au facut o scrisoare intitulata exact asa de ce va iubim domnule profesor au citit-o si au pus-o in plic sa o ia cu el de nu pot nici sa ma gandesc fara bocesc desi au trecut patru ani si mai bine, ciudata meserie, va zic eu din experienta mea de doua saptamani.
Sper sa ma mai obisnuiesc si sa mai apuc sa si respir, desi, hm, inca nu am avut nimic de corectat...va pup
adrienne12 spune:
Hei Laura, citeste ce-a scris Lu ca e de film....Eu am intrat numai sa-i spun lui Nema sas-i ia gindul de la italieni.Iti spun inca o data: barbatii italieni sint precum motanul meu Belu, mamos, incapabil sa prinda soareci si cu pretentii ca el e seful.
nematics spune:
Laura, greseala e ca incepi cu ultimul post!!!
trebuie sa fim tari, asta e...
Adrienne: si ce e rau in a avea pe unul precum motanul tau??
nematics spune:
aaa, scuze, mamos se referea la ma-sa, nu la nevasta, nu?
aici e o problema
da' poate n-are mama n-are tata si la virsta asta...
ahh da, mi-amintesc filmul ala demential cu Cher si Nicolas Cage, Moonstrike, cu mama bolnava in sicilia si fiul de 60 de ani care nu se putea insura din cauza ca nu voia masa pe patul de moarte...
strasnic film, l-am vazut de tz-shpe ori si tot nu m-a satura sa-l mai vad
when the moon hits the sky like a good pizza pie that's amore....
nematics spune:
si continuarea (Dean Martin song):
When you walk down the street with a cloud at your feet
You're in love.
si daca vreti sa vedeti si variante folkloristice gen
"La pasha vine un arab la fel ca primul da' mai slab" gasiti aici:
http://www.amiright.com/misheard/song/thatsamore.shtml
Adrienne: tu de ce nu povestesti? Ca si tu ai talent!
nematics spune:
quote:
Originally posted by polux
"virgula",...gata...am dat un semn de viata.
Multam de intrebare, eu sunt inca teafara dupa saptamana asta (si e abia la mijloc), doar ca foarte oupata. Adica aseara am ajuns acasa la 9 jumate si azi la 8 eram iar la scoala.
pana vineri seara nu am timp nici sa respir...dar de citit am citit tot.
Va pup si intru mai pe seara cand termin cu maldarul de lucrari si teme.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Liliana, e grav!!!! Daca nu mai ai tu timp sa ne scrii cite o vorba buna la fiecare cum faceai pina acum!
Auzi? Fa si tu ca Adrienne, nu mai bea apa ca nu se stie ce pastile de muncit baga astia in ea
adrienne12 spune:
Nema pai de gustibus dar mie imi place unul care 1) fie prinde soareci 2) nu prinde soareci dar atunci sa nu mai faca pe seful.Promit ca va povestesc dar sa-mi schimb jobul... altminteri o sa ma dau cu capul de pereti ca nu l-am ascultat pe profesorul meu "pamint de flori" (era tuciuriu ca un pamint de flori) care in momentul in care a auxit ca vreau sa merg la Politehnica s-a facut si mai tuciuriu de cum era: pai cum sa te duci acolo ca esti total atehnica!polux ia uita-te tu la subektul ala cu berea... nu-i pacat sa ne irosim viata cind exista atita bere?
Llaura spune:
Va rog io frumos, cand sunt sleep deprived nu va luati de stereotipul barbatilor italieni, da? nici de cel al barbatilor brazilieni, ok?
Meam terminat pauarpointu pe maine si va pup de noapte buna!
Edit: Nema, filmul ala e intr-adevar misto.
nematics spune:
Llaura,
adeka tu nu cu creta si buretele?????
PS: hai ca nu ma iau de ce-ai zis mai sus (eu nici nu ma luam, adrienne era contra) - da de iranieni ce zici? Am vazut odata o echipa de volei a lor - meeeey
Adrienne - ce folos ca prinde soareci?? Poti prinde si tu la o adica; si ce daca face pe sefu? Lasa-l sa creada asta si sa fie fericit
ah si sa nu va mai zic de turci ce faini pot fi - Adrienne poate dai tu de unul la ununouazecisicumustatzasicreierpleasee
KUKI spune:
Mey, adica cu romanasii nostri v-ati lamuritara toate, de-i tocati asa marunt pe italieni????
Mi-ati mai spulberat un vis! Eu credeam ca italienii is toti frumosi si sexy ca Toto Cutugno sau comisario Cattani. Da' daca ziceti ca nu prind soareci...
Sacose cara ?