40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 28
KUKI spune:
Ups !
M-am luat cu vorba si cititul de blog-uri si-am uitat sa fac cafeaua pentru populatie.
Ha, ha, citind in jurnalul lui Soni, vad ca nu sunt singura care am mers la psiholog si n-am rezolvat nimic.
polux spune:
Iote na ca mai dau si eu cu batul pe la condica. Nu de alta dar am dat si apa la soareci citind "diareele"...lui Soni, Lu si al Craciunitzei. Mai fetelor voi chiar aveti talent. Timp sa aveti ca de talent nu duceti lipsa. Asa ca de 2 ore de cand am venit nu am facut nimica...si se facu 12 noapte si eu maine la 8 iar trebuie sa fiu in downtown. Auziti si voi meeting la district de 8 ore, la la 8 la 4...mai ce le mai place astora sa vorbeasca.
Adrienne...hehehe, eu nu am ars mancarea cu blogurile fetelor...eu am ramas nemancata, caci acum la 12 noaptea nu am nici un chef de asa ceva.A-propo si tu ar trebui sa te apuci de scris, ca ai amintiri faine...cu proful de engleza etc.
Llaura lasa mama ca e fine sa predai in America...pardon in Canada.By the way, tu ce predai, si in ce limba?Franceza sau engleza? Pai si cum poti merge in Romania in timpul anului...?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Hehehe Iuliana vrea un motan Belu, cu mustata si de 1.90. Super versurile cantecului lui Dean martin.
Hehehe Adrienne eu una nu beau bere, nu beau apa...doar sucuri nesanatoase, a se citi pepsi si sucuri naturale (dar tot nesanatoase ptr ca ingrase).
Dar mai sti ca or fi bagat astea ceva in sucuri?
Iuliana creta si burete...ce sunt acestea iubita. Marcare pe tabla alba. A si burete ptr marcare. Hehehe...dar mie nici asa nu-mi place, caci raman resturi mici negre pe marginea de la tabla, si eu ma spijin ca toanta pe ea cand le explic incuiatilor...si ma fac neagra pe maini.
Iulia buna dimineata...tie mama tot la sacose iti e gandul,de daca vecinul care cara de toate nu zice paaasss.
Ce cafea iubita ca eu am nevoie de un somnifer.
Si apropo de cafea, la noi la scoala avem filtru de cafea, si azi am vrut si eu sa contribui la banii de cafea...si nu au vrut sa mi-i ia...pe motiv ca nu beau cafea...
Gata fug la somn.
Simona unde esti...i-ai dat de cap orarului?
Nomi cat iti sta fata?
Mik terminat de calcat pe saptamana asta?
Gabitzele unde sunteti?
MG te asteptam mai des.
Caci eu chiar si cu treaba tot trec pe aici.Ca tare dependenta de terapia 40 + sau - sunt.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
SI acum special ptr Iuliana si Puccini.
Trece unu pe stop cu masina, militianul nu zice nimic. Parcheaza pe interzis, militianul, nimic. Se duce la militian, ii da un pumn, degeaba. Il scuipa, il calca pe pantofi... tot nimic. Pleaca fluierind. Militianul alearga, il prinde si-i trage o bataie pe cinste.
- Bine, ai trecut pe stop, n-am zis nimic. Ai parcat nereglementar, m-ai scuipat, dar nu admit sa fluieri fals din Bach!
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Fetelor am primit un banc super despre Bush..dar e in engleza si traducerea nu are nici o logica, caci de fapt e un joc de cuvinte in engleza. Daca vreti imi spuneti si vi-l zic, doar sa nu se ia neni moderatori de noi.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
nematics spune:
polux, esti bestiala, bine ca ti-ai dat drumul din nou ca ma ingrijorasem!
Kuki, tu ai o obsesie cu caratul sacoselor bag sama
OK, ma duc acasa, gata pe ziua de azi, week end placut la lume ca nu va mai prind
nema
PS: Kuki, pai tu n-ai vazut ca toto cutugno e doi la metru??? aici au dreptate fetele dar am vazut bre si italieni inalti!!! Ia-n vedeti in echipa nationala de volei sau basket!! Numai unul si unul
nematics spune:
Aaaa, polux, m-am prins tirziu ce ziceai tu de marcare si tabla alba - daca cumva imi pica asa ceva fac scandal pina imi schimba tabla sau sala de clasa, odata i-am amenintat ca scriu cu markerul pe perete, fara gluma!!! Urasc chestiile astea ca ma fac asa cum zici si tu neagra farimitze pina-n git si alte partzi anatomice, plus mirosul. Da nici cu creta nu mi-e rusine ca inghit la praf de creta cu nemiluita. Mai bine duamna ca Laura cu powerpointul... noroc ca ea are poze si scheme de aratat ...
KUKI spune:
Aia cu sacosele e conditie eliminatorie, de-aia cu admis/respins
Buna ideea cu echipele de sportivi. Ca aia sunt obisnuiti sa care genti cu echipamente si alte bagaje. Soni, ca tu ai fost in bransa, fa rost de unu inalt de la echipa de handbal. Da' musai sa fie brunet.
Pe Toto nu l-am vazut decat la tv unde parea inalt si sexy. Cati ani o avea? Mai canta?
lu.more spune:
KUKI, multumesc pentru cafea, dar azi servesc doar SAMPANIE!!!
Sampanie, pentru ca e ziua noastra, aniversarea casatoriei.
Ma uit in urma ce repede trece timpul... si cate s-au intamplat in acesti 6 ani... Sper sa nu fiu melancolica toata ziua.
Deja de dimineata mi-am adus aminte cum m-a dus el seara la un restaurant gastronomic (doar noi doi) si mi-a dat sa mananc langustine macerate in zeama de lamaie, de-am crezut ca-mi vars si sufletul din mine.
Nu era din rea vointa, nuuuu! Dar de un' sa stie el ca era prima data cand gustam fructe de mare? Si pe urma, eu m-asteptam sa fie fierte, prajite, ceva acolo, nuuuuu! Crude, crude, cum le facuse mama lor!
Imi amintesc ca mi-au trebuit 2 ani ca sa ma hotarasc sa pun gura pe scoici, 2 si jumatate ca sa incerc crevetii si 4 ca sa ma arunc la melci . Iar el ma lua de buna din prima zi!!
Soni, felicitari pentru jurnal! Frumos mai scrii, frumos.
O sa mai scriu si eu, da-mi trebuie inspiratie. Si timp.
Daca n-o fi seful cu treburi pe la birou o sa povestesc despre caprioare, la cererea Adriennei.
Gata cu gluma, trebuie sa plec!
O zi frumoasa!
PS Am fost si eu impreuna cu voi alaturi de Mirela. Doamne-ajuta.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
KUKI spune:
Deci sa fie sampanie !!!!
Sa fie fericire si dragoste si multe bucurii.
La multi ani pentru voi doi