40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
bebitzu spune:
Soni, in partea stanga a paginii, ai rubrica "Scrie in BLOG" - acolo intri si iti poti crea un jurnal personal.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nematics spune:
quote:
Originally posted by soni
LU am scris juma de pagina de elogieri si cind sa trimit "impossibile visualizzare la pagina" va van culo! Mor de oftica . te pup. si cred ca sint doua gemene in ceòle 7 miliarde de furnici cite sintem pe pamint. Cum se face sa srii in diario!!! hai invata-ma_! te rog!
Soni, am sa cer la admini sa puna cenzura si in limba italiana!!!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
soni spune:
Nema , nu ma deranja ca acu sint o intelectuala si tre sa scriu! stai oleca sa vezi ce scot din mine si dupa pèoate dai cu sutul!!1hi hi eu nu am planuri sau capitole ,scriu ce-mi vine!!! De-an boulea de e fain sa poti !!!
monagan spune:
salutare fetelor.
nu am intrat demult ,scuze pentru absenta, dar sunt tare ocupata la job si de abia mai am timp sa fac treburile casei.
Va pup pe toate si ........am sa va mai vizitez, ca deja am ramas tare in urma.
nematics spune:
quote:
Originally posted by soni
Nema , nu ma deranja ca acu sint o intelectuala si tre sa scriu! stai oleca sa vezi ce scot din mine si dupa pèoate dai cu sutul!!1hi hi eu nu am planuri sau capitole ,scriu ce-mi vine!!! De-an boulea de e fain sa poti !!!
Soni, am scris si acolo la blog-ul tau, scrie mama in italiana ca o sa fie mult mai fain, si pe urma pui si traducerea sa nu se supere nimeni!!!
monagan - pup you! Daca tot bagi un bitzisor pe-aici, scrie-ne macar scurt ce ploaie mai vine de la Cluj!!
soni spune:
nema eu am scris da "sefii" au zis ca tre sa astept 60 sec. deci nik mesaj . Acu is curioasa dac a iesit ceva pe diario meu ca m-am scremut sa traduc!!!hi hi
soni spune:
GATA FACUT DIARIO!! PLOUA AICI!!! ASTEPT SUTURILE!!! CINE ARE CURAJUL SA-L CITESACA??? pOLUA DIN CE IN CE MAI TARE !! MA CHI SE NE FREGA!!!
nematics spune:
mey, nu mai tzipa asha cu majusculele alea ca ne dor ochii si urechile
trecut, vazut, placut, lasat mesaj
PS: ce e aia 'se ne frega'???
PPS: unde e ala in italiana?
PPPS: unde e 1.90 cu mustatza si creier???
adrienne12 spune:
mey fetelor mi s-a ars mincarea pe foc tot citindu-va blogurile.... Lulu suprb. asa am plecat si eu la plimbare rujata cu poseta rosie pe care o primisem cadou... prin clasa a 3-a. Am mincat o bataie de la maica-mea... soni poti sa scrii in italiana, de abia mai invat si eu ceva. primii pantofi cu toc la 9 ani, primii ciorapi fini la 10... ma indragostisem si eu prin clasa a 7a de profesorul de engleza. cind am auzit ca vrea sa se mute la alta scoala am compus repede o scrisoare pe care au semnat-o lacrimind toate fetele din clasa. Colegii mei de pe vremea aceea, cu care ma vad la o bere cind ma duc in tara isi amintesc episodul. Imi zic "ce i-ai scris mai lui Preda in scrisoarea aia intitulata 'Domnului Profesor cu Dragoste' de plingeau toate fetele?""Eu mai stiu? Dar in capul vostru ce-a fost cind ati aruncat catedra pe ferestra?"Si cit de mult l-am iubit eu pe profesorul de engleza cel mai tare m-a influentat dirigintele din liceu, un profesor de matematica extraordinar. Cum inca veneam cu papusi la scoala, ma ia omul deoparte odata pe hol cind nu ajunsesem la olimpiada pe tara dar lucrarea mea trecuse prin tispe comisii care nu stiau cum sa ma puncteze. ERa vezi doamne un raspuns original cu posibile interpretari... Apoi am mers in vizita la centrul de calcul teritorial si am vazut femei in halate albe scrobite si manechiura si atunci mi-a venit in cap ca asta vreau sa fac si eu ca sa ajung sigur sa traiesc la oras... roadele acelei decizii combinate cu ce am invatat de la dirigintele meu le traiesc azi...Lu, zi-ne si de caprioare cum ai dormit cu ele in pat....