40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Citit.
Lu, frumos, frumos, frumos
Am ras in hohote. Asta pana la final cand am dat-o in plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

LU am scris juma de pagina de elogieri si cind sa trimit "impossibile visualizzare la pagina" va van culo! Mor de oftica . te pup. si cred ca sint doua gemene in cẹle 7 miliarde de furnici cite sintem pe pamint. Cum se face sa srii in diario!!! hai invata-ma_! te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Craciunitza, drum bun! Si multumesc de cadru, e drept ca uneori viata bate filmul si din a mea s-ar putea face mai multe, nu unul - poate la vara iti voi povesti si ce era in background, afara de laptopul de sub nuc, pe care l-ai omis din descriere

fetelor, mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adrienne,multumesc mult de tot..acum sint un om informat!
Craciunitza..la mare??? Vacanta placuta!

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 FETELOR VA ROG HAI SA UNIM RUGACIUNEA NOSTRA PENTRU MIRELA.ORICIND PUTEM FI IN LOCUL EI!!!mIINE DIMINEATA LA 7 (ORA rO) APRINDETI O LUMINARE SI SPUNETI DOAR TATAL NOSTRU!(eu nu stiu altceva!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Craciunitza,hai,sa-ti dau adresa de mail.Si vacanta placuta.
Sa nu indrazniti sa rideti,mai ales Kuki,ca ma zborsesc la voi.
Check this out: ghiompirica@yahoo.com.
Io-s intr-un chef ....
Mi-e somn si dorm pe mine,iar luna plina ma face sa fiu cit se poate de vioaie si noaptea.Ma uit la astia doi ai mei cum dorm si nu stiu ce sa fac:sa-i sarut sau sa-i iau la bataie.El e cu miinile sub cap si zimbeste larg si frumos,are un aer de inocenta si puritate care ma doboara.Ea e toata ghem ca un mic arici care sta sa impunga si ofteaza.Bietul copil!Inca nu i-a trecut.Teama mi-e ca nu-i va trece niciodata.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Soni,am scris aproape deodata.Eu am s-o fac in mod sigur.Luminarea o va aprinde barbatul din dotare pt ca voi fi deja la munca,dar rugaciunea o voi spune in mod sigur.Simbata iau salariul si luni fug la banca.Imi pare rau ca nu am lichiditati prea multe si n-am sa pot pune prea multi,dar pic cu pic se-aduna.Ma gindeam cit de rea poate fi soarta omului. Iar fata asta,saracuta,a muscat-o din plin.

Nomi

Mergi la inceput

Sa-ti dea d-zeu sanatate nomi! fiecare face ce poate . dar apropos tu stii sa ma inveti sa fac "diario" ca am chef sa scriu si LULU n-a raspuns!!! Pupupupupuy Hai dac nu dormi zi de unde sa incep si miine gasiti un ---roman""

Mergi la inceput

Soni, frumoasa idee cea cu rugaciunea de maine dimineata. Felicitari, sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa si putere.
Bineinteles ca am sa aprind si eu candela si sa ma rog pentru Mirela.

Cat despre jurnal, am incercat sa te ajut, m-am uitat pe acolo, la subforumul "Anchete si evenimente" - "Weblog (jurnal online)", dar zau ca nu pricep cum se face sa deschizi un jurnal nou.
Mai cercetez si daca aflu ceva vin si-ti spun.
Daca nu descoperim acum si simti cum muza iti da tarcoale, scrie intrun fisier Word si cand afli cum se face ii dai copy/paste in jurnal.

Mergi la inceput

Soni, uite, intra in forum cu link-ul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/

Vezi ca in meniul din partea stanga, ultima optiune de jos este "scrie in BLOG". Click si spor la scris

Mergi la inceput