40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 24
ana_maria222 spune:
Mik...pai cum sa fiu o miresica frumoasa...daca nici nu stiu cu cine ma maritati pe aici....cu baiatul lu mama Adri sau cu prietenul lui...
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
soni spune:
Salut . baaa de cind cu serviciile si sefele astea tot pe pag 2! A mica azi ai examen??? Lasa ca-ti gasim noi unul dupa examen! Craciunitza ----racoreste-te si relaxeaxa-te!!
Kuki nu te-a lasat sefa la cafea azi?
Un american se duce sa cumpere o ferma in ardeal si vede stupi si zice ca nu mai cumpara ca ii e frica de albine. Taranul zice . eu te leg pina miine din la copacul asta si dac una te punge i-ti dau ferma gratis. A doua zi il gaseste vlaguit si vai de capul lui . Ce.i zice, te puns? El ridica capul si intreaba sleit: Taica, da vitelul ala n-are ...mama!!!
ana_maria222 spune:
Soni s-a amanat examenul..data e 26,27 sau 28 septembrie (asa au zis la facultate!)...ca la noi la nimeni!
Acum plec la Mirela la spital...Vorbim cand ma intorc...Va pup!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
Mik spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
Mik...pai cum sa fiu o miresica frumoasa...daca nici nu stiu cu cine ma maritati pe aici....cu baiatul lu mama Adri sau cu prietenul lui...
Pozeeee
Mancarica
Aia mica, cu cine-o fi, frumoasa sa fii !
(asta imi aduce aminte de o colega de serviciu din tinerete a mamei, era undeva la tara si tinara era suplinitoare o scoala din sat. Bunica-sa o batea la cap sa aiba tot timpul poseta si palarie ca "sa fii frumoasa, sa fii cucoana !")
Mik.
lu.more spune:
quote:
Originally posted by Mik
Bunica-sa o batea la cap sa aiba tot timpul poseta si palarie ca "sa fii frumoasa, sa fii cucoana !")
Si mama la fel
Cand aveti un moment, cititi povestea rochiei mele portocalii, la mine-n jurnal...
Amintiri, amintiri...
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
Mik spune:
Lulu, mi-au dat lacrimile si m-a apucat un risu-plinsu.
imi esti draga ! Sa cauti negresit rochia.
Mik.
lu.more spune:
Soni, draga soni, ai timp de mine?
Vezi ca sub numele meu pe undeva e o iconita ca o carte deschisa.
Faci clic acolo si hop te duce fix in jurnalul meu.
Ca sa nu uit : berbec cu ascendent in scorpion, zici? Io la fel, o fi vreun semn?
Mik, rasu-plansu, cum zici si tu...
Si tu mi-esti draga... de-aia ma enteresez daca ai rezolvat cu hotelu' si cu trenu' pe 20...
Pup, fug.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
Mik spune:
Lulu, am beletul si rezervarea de hotel. Ajung la 8 fara 10 si stau la Hotel de l'Etoile. Deci ne putem vedea seara, cind poti si cind vrei tu. A doua zi ma duc cuminte la conferinta si in pauza de prinz am sedinta mare, cica ! si la 6 fug la tren ca sa ajung la paris la 11 noaptea. Adica nu-mi ramine decit pe 20 seara sa te/va vad.
Astept PM sau mail. Pup you.
Restul lumii e sau la plimbare sau la job presant sau in pat ?
Mik.
KUKI spune:
Hop si eu
Am avut o zi epuizanta, credeam ca nu se mai termina. Dar maine sunt libera ca e ziua metalurgiei. Uraaa !!!
Sefa e botoasa, n-a vorbit cu noi toata ziua, nici la buna dimineata nu ne-a raspuns. Toata ziua am comunicat prin mail-uri. Si ce bine a fost ! De-ar tine-o tot asa.
Aia mica, cum de poti sa stai treaza la asemenea ore??? Tu cand mai dormi?
Craciunitza, noi iti tot uram vacanta placuta, alea, alea, dar se pare ca tu ai alte planuri. De fapt iti faceai bagajele sa pleci de la firma, nu?
Mik si Lu, inutil sa mai precizez ca vrem poze de la intalnire.
Porumbel n-a scris azi, o fi cu prietena din Anglia. Ce bine de ele, palavrageala placuta
Nomi, de cate ori vad o pisica o botez in gand Ghiompalau si zambesc in sinea mea cu gandul la Nomi, draga de ea
Soni, hai recunoaste ca te-a emotionat jurnalul lui Lu. L-ai descoperit tu mai tarziu, dar sunt convinsa ca ti s-au umezit ochisorii
Gata, ma duc sa ma rasfat si eu cu povestea rochitei portocalii.
Mamaaaa, ce rating cred ca are jurnalul lui Lu acum...
Pup, mai vin