40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 23
adrienne12 spune:
kim am fost in partea de est, San Juan, Bahamas, St. John, St. Martin, parca mai era una dar am uitat. Superb in orice caz. Daca vrei un sfat cauta sa mergeti cu un vas cit mai nou construit si ia-ti marunt cu tine. va trebui sa dati tips la sfirsit celor ce v-au servit si celor care va fac patul. Cam $3/zi de persoana. Asteptati-va sa gasiti personal roman pe vas.
polux spune:
"virgula",...gata...am dat un semn de viata.
Multam de intrebare, eu sunt inca teafara dupa saptamana asta (si e abia la mijloc), doar ca foarte oupata. Adica aseara am ajuns acasa la 9 jumate si azi la 8 eram iar la scoala.
pana vineri seara nu am timp nici sa respir...dar de citit am citit tot.
Va pup si intru mai pe seara cand termin cu maldarul de lucrari si teme.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Adrienne..te-am gasit la fix! Asta vrem si noi ...southeast..Am si deschis subiect..si evident mi s-a raspuns sa am grija la ..pirati!.Ai idee daca acum este sezonul uraganelor? Am gasit f ieftin si o colega mi-a sugerat asta!
Nema merci pt raspuns!
Liliana spor la treaba!
adrienne12 spune:
Eu cu uraganele sint patita. Sezonul lor este de la inceputul lui iulie pina pe la sf. lui sep-octombrie. desi cum anul asta nu au fost cred ca nov e ok sa va duceti. Decembrie e luna de virf cu preturile cele mai mari culminind fireste cu sarbatorile si revelionul, atunci sint preturi f. mari. AH ST. JOnh e superba... ma apuca oftatul cind ma gindesc. si st. martin jumate frantuzeasca jumate olandeza... hai ca devin nostalgica de-a binelea... si bahamas... pregateste-te sa pui niste kg... ca te indoapa aia ca pe curcan.
adrienne12 spune:
kuki calmeaza-te draga mea. in primul rind s-a comportat necivilizat si probabil ca si eu in locul tau as trimite-o la plimbare si mi-as lua talpasita... scrie undeva in contractul tau ca trebuie sa faci ore suplimentare?
ana_maria222 spune:
uite somnu..nu e somnu...uite somnu..nu e somnu...
unde e somnuuuuuuuuuuuuu????????
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
idem.........idem........
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
craciunitza spune:
Buna dimineata
Asa de bine am dormit, ma simt libera si usoara ca un fulg
nomi, plec din grup nu din firma, plec cu tot cu firma, e firma noastra si nu o poate lua nimeni, da-mi o adresa de e-mail sa-ti trimit pozele cu voi, de la atelier. Injuraturile lor sunt putin prea multe pentru gusturile si nervii mei, la revedere, drum bun!
Aseara eram cu angajatii in Herastrau, sarbatoream demisia si m-am gandit la tine si la fata ta frumoasa
Intreba cineva daca nu au incercat sa ma opreasca cu demisia, este a n-a oara cand vreau sa plec, tura asta nu ma mai intorc, acum la 9 e sedinta mare, eu sunt acasa, fac bagajele pentru mare, nu ma mai intereseaza ce au ei de zis. Mi-au stricat concediul, dupa 1 an de munca, 14 ore/zi
nema, si de tine imi amintesc des, combinatia fanului cosit langa Canetti mi-a lasat un gust pe care nu il voi uita usor, ca un cadru de film bun
KUKI, nu le mai pune la suflet, detaseaza-te, probabil sefa ta e putin isterica daca plange asa des, ignor-o. Si nu mai cauta anunturi, o sa treaca
Ma duc sa fac bagajele, va imbratisez pe toate
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Mik spune:
Buna dimineata, dragelor !
Kuki, eu nu mi-as da demisia, ci (mult mai machiavelic) i-as lua locul. (am zis !).
Craciunitza, vacanta placuta !
Imi place sa citesc ce au scris americancele peste noapte, pup you.
Aia mica, cum stai cu examenele ? Alta chestie : daca vrei sa sii o miresica frumoasa, pune mina si dormi.
Gata, va pup si ma pun pe treaba, ca am un pachet.
Mik.
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by Mik
Craciunitza, vacanta placuta !
Multumesc!
Asta e deja bancul zilei
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze