40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 15
Porumbel30 spune:
Tocmai scrisesem un mesaj si a disparut ! Of !
Deci cum spuneam , Soni , se aterizeaza pe aeroportul de langa Tel Aviv . E adevarat ca acum , cu aglomeratia de sarbatori si preturile exagerate , nu e cel mai bun moment , dar in lunile ianuarie-martie , e mai bine .
Acum , sincer sa-ti spun , eu as veni cu vaporul . O mica plimbare pana in Grecia , apoi alta pana in Israel si...gata !
Mai tii minte cand ai spus ca vrei "marea cu sarea " ? Se rezolva imediat ! Eu locuiesc in est , langa Marea Moarta ! Asa ca nu-i nici o problema in a indeplini dorinta ta !
Asa ca fa bine si fa-ti rezervare (la vapor sau avon - cum vrei ) pt. perioada ian.-febr. !
Sa ma anunti si pe mine , ca sa am timp sa demolez casa si s-o fac din nou , OK ?
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "
soni spune:
hihihih ce dulce esti Porumbel !! Chiar de curiozitate am sa ma interesez si pe nava .Da sa stii ca eu dorm pe....jos ca am schinare dreapta asa ca daca e sa fie lasa casa asa cum e ca altfelmaduc in gradina!1 hi hi! da in ian febr e cald?? habar n-am ! Baaaaaaa! da unde sinteti? Azivorbesc doar cu porumbelul nostru dulce??' ia treceti laapel ca avem treaba
Porumbel30 spune:
Soni , sa stii ca si noi dormim de la un timp pe saltea...
E adevarat ca in ian-febr e rece , dar nu-i bai , ca am aer conditionat si calorifere electrice ! Si izolatie la usi si ferestre ! Asa ca nu e nici o problema dormitul pe jos !
Cand vii ? Intereseaza-te si la avion , si la vapor , si la submarin , daca vrei !
Ca eu incep numaratoarea inversa ! Cu ce luna sa incep ? Cu ianuarie sau februarie ?
Mik spune:
Intru sa va salut, azi n-am nimic de zis.
Ba da, poze noi (ultimul voiaj in Bretagne): http://good-times.webshots.com/album/553497595nBcbOP
Va pup pe toate.
Mik.
Porumbel30 spune:
Ma bucur ca ai intrat sa ne saluti ! Super pozele !
Dar partea cu "nu am nimic de zis " nu o inteleg... Cum ramane cu venitul incoace ? Aud ?
Porumbel30 spune:
Unde sunteti ?????????
Parca vad ca acum , cand pot sa vorbesc si eu mai mult cu voi , vorbesc singura...mai bine intru pe mess.
Azi e luni , a trecut we ! A trecut si timpul somnului de frumusete...cine vrea un ceai verde cu menta ? Sau si pe asta il beau singura ?
adrienne12 spune:
Craciunita eu nu pricep cum vine asta: cum adica v-au furat oglinile? Pai nu erau bine infipte? Si apoi ce sa faca cu ele? Pt mine e de neconceput: e ca si cum ti-ar fura o roata!Pe scurt fac o mica pauxxa de capucino inainte de a ma apuca sa dau cu matura in curte ca acus imi vin musafirii. Mik tu cu calcatul in costum de baie esti mortala. Misto bancurile. Va pup si saptamina usoara.
soni spune:
Porumbelu da ma bronzez la caloriferele electrice?? hihih Mik ai calcat prea mult fata mamei si esti obosita??' Ana scuza-ma da s-a bocat totul si dupa 3 restarturi a luat-o din loc . Are si el hachitele lui!(pc-ul) Craciunitza i -mi pare rau si aici se obisnuieste! Adrienne,se vind!!!mai ales in RO. Mie ani in urma mi-au taiat toate 4 cauciucuri !!!
craciunitza spune:
Se fura foarte usor, la inceput faceam de paza dar am renuntat, le fura in cateva secunde, nu ai timp sa-ti dai seama ce se intampla. Enervant este ca dureaza aproape 1 luna sa mi le aduca la comanda.
Si mai enervant este ca circul folosindu-ma doar de oglinda retrovizoare.
Si cand ne fura oglinzile, stim, toate masinile de marca asta, parcate in zona, sunt fara oglinzi
Un vecin are ultimul model de masina din marca asta si si-a protejat oglinzile cu sarma.
Frustrant, nu?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze