40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 16
KUKI spune:
Craciunitza, nu vreau sa pun sare pe rana, dar cand ne-am intalnit noi (iunie, nu-i asa?) n-aveati oglinzi la masina, aveati praf din ala galben pentru amprente. Atunci a rezolvat politia ceva?
Frumoase poze, frumoase locuri, frumosi oameni acolo in poze, dar damigenele alea cu visinata sunt bestiale !!! Si ce ati papat bun cu ceapa?
Soni, am citit dimineata bancul, dar n-am avut timp sa scriu. stai linistita ca nu-mi scapa nici un cuvintel.
Porumbel, mi-ar prinde bine un ceai. Mai ai?
Prima zi de serviciu a fost mai mult decat groaznica si s-a lasat cu 3 ore peste program. Neplatite, bineinteles.
Laura B spune:
Vedeti voi, de-aia imi place mie aici: cafele, berici, bancuri, mancare…
Lu si Adrienne, bafta si in curand astept sa sarbatorim succesele! Se pare ca eu trebuie sa stau cel mai mult cu morcovul, fiindca rezultatele la noi se dau abia dupa 8 saptamani.
Adrienne, daca primiti si musafiri neinvitati, vin si eu si aduc cele 28 de grade de afara de la noi.
Kuki, felicitari pentru diploma si cupa. Ce culoare a iesit parul? Si eu mi-am schimbat vopseaua prima data dupa muuulti ani, de la l’Oreal la Clairol. Tot nu e iesit exact ce am vrut, adica blond cenusiu, dar parca a acoperit mai bine firele albe.
Gabitza, am admirat copilul harnicutz! Obiceiurile bune de mic se invata
Cius, cu intarziere urez si eu “la mult ani fericiti” sotului tau.
Craciunitza, imi pare rau pentru intamplarea cu oglinzile. Acum cativa ani, la blocul meu s-au furat la mai multe masini (printre are era si e mea, evident) stergatoarele. Stergatoare uzate! Pe langa nervii de rigoare, m-a obsedat multa vreme intrebarea: cat de jos se pot cobori unii?
Polux, si noi tot la cumparaturi am fost zilele astea. Ieri am ajuns pana in Seattle si m-am uitat mai ales dupa incaltaminte. Deocamdata nu am gasit ceva care sa-mi placa, dar mai am putinel timp, pentru ca in Romania mergem peste o luna.
Pup cu drag si multumesc la toate fetele pentru raspunsuri.
Laura
cicina spune:
Gata cu vacanta, cu fluturii prin creieri, e cazul sa m-apuc si de treaba serios. Azi am avut un interviu si se pare ca ma vor, apai daca e asa, ce mai, trebuie. Dar in cazul asta voi avea putin timp de taclale cu voi.
cicina
KUKI spune:
Cicina, felicitari ! Esti buna de cinste.
Sunt chiar castanie. Cred ca am lasat vopseaua prea mult, altfel nu-mi explic. Duduia de pe cutie era blond-cenusiu. Nu-mi ramane decat sa sper ca din cateva spalari se mai duce culoarea si am sa fiu din nou blonda.
Si apropo de blonde, special pentru fetele care sunt in cautare de job :
Directorul apeleaza la psihologul firmei ca sa-l ajute la alegerea unei noi secretare. Psihologul profita de ocazie pt. a demonstra eficatitatea metodei sale moderne. Aceasta se rezuma la a pune candidatelor o simpla intrebare:
- Cat fac doi si cu doi ?
Prima fata raspunse promt:
- Patru.
A doua se gandi o clipa inainte de a raspunde:
- Cred ca douazeci si doi.
A treia raspunse imediat:
- Poate sa fie patru sau poate sa fie douazeci si doi.
Dupa ce candidatele iesira, psihologul se intoarse triumfator catre boss.
- Acum puteti vedea si dumneavoastra cate ati putut afla de la fiecare dintre candidate in urma intrebarii mele. Prima fata a dat raspunsul evident fara sa mai stea prea mult pe ganduri. A doua este mai subtila, insa a avut ezitari. A treia a actionat cu hotarare si s-a gandit la ambele posibilitati. Si-acum, pe care o preferati?
Bossul, fara sa se gandeasca:
- O angajez pe blondina inalta cu fusta mini.
cicina spune:
Kuki, vino-ncoa ca am facut provizii serioase, improspatat colectia de vinuri si niscai palinca de Zalau,caisata, tuica de pere, am pus de-o varza acra, asa sa ma simt ca acasa. Nu santem bautori dar ne place sa avem de toate ca nu se stie ce se va intampla si e bine sa fii pregatit.
cicina
lu.more spune:
Mik, eu m-am indragostit de ultima poza, cea cu marghiolitza!!! De ce a iesit orizontul asa de curbat???
Si mie de ce nu-mi ies poze asa frumoase?
Care-i secretul vostru?
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
nematics spune:
Hellaaau, dor mi-a fost de voi!!!
aku m-am intors de prin peregrinari, am fost la botez, va spun in partea a doua cum a fost, acum sa conversez cu voi, ca v-am citit cu creionul in mina
asadar
Mik - pai tu si la schi, in costumul adecvat, tot cu fierul de calcat in mina o sa fii???
Lu - eu n-am uitat de banc numa nu m'am prins ca voiai si raspunsul
Kuki felicitari pentru ficior, si la mai multe!
Gabitzam - scump e ala micu' cu matura in mina da' sa stii ca le trece repede entuziasmul, asta o stiu din proprie experienta!
Noemi - eu am avut un motiv personal sa trebuiasca sa citesc "Orbirea" drept care am avut si vointza sa o fac, da' altfel e o carte psycho rau
Laura - poate gasesti sandalutze doar bretelutza la culoarea posetei, in cel mai rau caz unele albe cu bride in loc de bretelutze will do it.
Liliana - ntz, n-am fost la canioane, dar m-ai ghicit - mi se pune iar de bintuit prin munti si ar fi si pacat sa n-o fac de vreme ce ii am la capatul strazii!
Soni - mey tu nu stii sa apreciezi ce ai - pai sa ai ocazia sa respiri acelasi aer cu un filozof, cu un poet si cu un chirurg - mai rar mey asha ceva - nici nu mai e nevoie sa dea cu matura si zi mersi ca nu te pune sa maninci ca yoghinii si te lasa sa gatesti asa bunatati!
BTW - in cartea ta cea veche de bucate nu scrie cum se face borsul fara sa ai huste? Ca imi trebuie urgent reteta plizz.
Porumbel - mai vrem bancuri! Si merci de ceaiul de menta ca dupa cit am putut baga in mine la botez, aveam mare nevoie!
Craciunitza , mi-e rau, a cita oara ti le fura si tu le pui la loc? Ca si eu ca si Kuki, de-abia ne vazuram si nu le aveai!
Si sa va spun cum am petrecut la botez - fain rau, am mincat sarmalutze, mici, frigarui, aperitive fara numar, cind or pune gazdele pozele pe internet va pun si voua linkul. Iar ala miku e un scump rau.
aia mica, venisera si niste rude din California si prima caseta pe care au pus-o, mindri nevoie mare sa ne arate noutatile, a fost cu Fuego si cu Irina Loghin - cum mie imi place vocea lui, a fost o surpriza placuta.
Va pup si va las ca am treaba, pe aici cine e constiincios munceste, nu sta la barbecue si alte alea ca altii chiar daca e unu mai muncitoresc!
nematics spune:
lipsa la apel, asteptam vesti, speram ca e adevarata vorba - "de unde nu-s vesti totul e bine":
-parpalak - o fi testat visinata oare?
-chatonel - ai gasit casa? are internet in ea?
-Tango - n-am rausit sa ne vedem, poate la iarna punem de-o intilneala cu fetele totusi, la terasa Craciunitzei
-gabibarta
-viorella hopf
-Dana36
si cred ca mai e dar nu-mi mai amintesc acum
azi fac eu cafeaua (a nu se pronunta moldoveneste adica 'fac io', mai ales intr-un loc public si intesat de lume in America)
[emoticon cu cafea la ibric]
btw - am vazut Ice Age II, in avion binenteles, placut mult
nematics spune:
helllaaaauuuuuu??
si ecoul:
hellau... ellau... lau... uuu... uu..
predau legatura la Galatzi ca e cel mai la est - noi nu avem nici o japonica sau australianca intre noi sa inceapa ziua la Soare rasare? Nici pe marginea pilniei, macar?