40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Ce fac fetele mele dragi ca mi-afost dor de voi! Unde am fost? s-mi duc cupii la plimbarea : adica pe Marian si pe.....sefu!!! dragul de el ca nu mai are mult si da in mintea lui Marian ! Marian are mintea saracu de un copilmaimic de virsta lui si zzzzzzice numai minuni da nici cu sefu nu -mi e rusine!eh! Asta face parte din serialul:A fost odata.... lele mamaaaa!! Il stiu eu serialul asta .Il dadadeau pt mine pe postul Vaticanului-Telepace-.Nu ,nu-s timpa va spui eu . Ca daca aici pochii nu se insoara, numai acolo poti vedea viata ta "binecuvintata!! Baaa voi stiti ce inseamna sa stai in casa cu unu care a facut filozofie,teologie ,medicina .6 ani specializare chirurgie si are carti de poezii publicate???? NIK va spun eu .!!! Este o persoana pe cit de exceptionala in companie pe atit de taciturna in casa.E singur la parinti ,nu mai are pe nimeni si....nu are un prieten! Eu am devenit un TOT utopic,pai ce sa devin altceva cu 20ani de diferenta??? Trebuia sa ascult cind era vremea da deh, de bun berbec ..... na ! mai bine ma prindea bunica cu matura cind eram mica si-mi dadea vreo doua scatoalce,da eu ma ascundeam sub pat saraca nu ajungea si zicea in moldovinesti:"Georgetai,iesh di sub pat,ci ti spun lu mata"!! Saraca ,ce buna ar fi acu ,sa-mi dea un maturoi pi schinari! .da nu-i. Nu-s in butoi aviz amatorilor.Stind cu filozofii faci filozofii! si eu acu le faceam cu voi.Mda ,ia sa ma duc sa mai caut un banc ,da nu cred ca gasesc unul mai haios decit ceea ce va povestesc eu .!hi hi!ce sa fac i-mi dau suturi singura ,mi bine decit sa le iau de la altii petema asta , ca pe altele am pus deja pielea de porc la fundulet! Ma alint si eu!! hai ca a dat logoreea in mine!!! Aseara eram in trei eu ,laura si ana deci se poate .Cind facem conference??? waw ce misto ar fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Cum va ziceam, n-am somn...
Soni, hai gasisi bancul ala? Toata admiratia pentru sotul tau. Pacat ca n-are vreun frate

Gata, ma dau batuta, ma duc sa parlamentez cu Mos Ene.

Iar va pup de noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Cum va ziceam, n-am somn...
Soni, hai gasisi bancul ala? Toata admiratia pentru sotul tau. Pacat ca n-are vreun frate

Gata, ma dau batuta, ma duc sa parlamentez cu Mos Ene.

Iar va pup de noapte buna

Iulia

Deja Kuki? Se vede ca eu tot ce fac e sa lenevesc..nu serviciu nu nimic...dar vin examenele...nu am nici un chef dupa vara asta...

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

simona sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos. soni f. interesant ce povestetsti tu despre sefu. pacat ca e asa taciturn, dar esti tu mai zglobie si pt. el...kuki felicitari pt. baiat... polux unde e cald la tine mama, ca la mine e frig de mi-am pus sosete si vorba ceea eu sint mai la sud iar tu esti pe snow-belt.eu nu m-am dus la cumparaturi decit alimentare. Miine ca tot e ziua muncii am citiva prieteni invitati la un gratar. Unul vine cu micii, altul cu un tort european, eu am luat bautura si niste peste + aperitive, altcineva vine cu o garnitura de cartofi.... ah, ce-as vrea sa veniti si voi.Lu daca e vreo consolare sa stii ca eu la virsta asta nu am notiunea timpului. daca ma ia cineva pe nepusa masa nu stiu ce data si ce zi a saptaminii sintem. Mie imi trebuie calendar si tel. in care sa-mi pun memo si sa planific activitati, altminteri nu ma descurc. ma intreaba de pilda lunea colega mea din iasi ce am facut in weekend si dau din umeri pt. ca am uitat.

Mergi la inceput

Kuki gasisi maica da tu ai ce ai cu Mos Ene si o sa-l vezi miine. Ba Adrienne si aici sint roboti dar i-si amintesc zilele! u unde ai aterizat!! Las-o ca e grea problema! Ion siMaria in pat noaptea.Ioaneee!!Lasa-ma fa sa dorm! Ioaneee!!! Lasa-ma ca ...nu stiu ce i-ti fac! Ioaneee avem un paianjen pe perete!!! Da ce vrei un Grigorescu???? Hi hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec si eu la vreme de seara.

Lulu, eu nu stiam bancul. (iar o sa zica Liliana, ca nu tre' sa ma inrosesc).

Adrienne, distreaza-te bine ! (acum cred ca e in toi !)

Aia mica, scoate fluturii din cap, pune mina si invata, te meditez la informatica daca ai nevoie ! Nu vreau sa aud ca repeti anul, ca te iau de urechi ! [emoticon cu mama inscuntata]

Sa va mai spun ca am avut azi o vreme spendida de vara, am calcat pe terasa casei in costum de baie, copilasii s-au jucat in piscina. Si am mincat toata ziua afara.

Ma duc si eu sa vad una-alta cu Mosul Ene.

Pe miine, dragele mele.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

I-am dat un sut butoiului ala de s-a rostogolit...cat colo ! Eu oricum nu-l mai vad si sper sa nici nu ma mai impiedic de el prea curand , ceea ce va doresc si voua !

S-o luam pe rand : intai bancul !

Moshe Cohen din Tel Aviv il suna pe fiul sau Samuel la New York :
- Draga baiete , te-am sunat sa-ti spun ceva important . M-am hotarat sa divortez de mama ta . M-am saturat . Gata !
- Cum , tata ? Ce s-a intamplat atat de grav de ai luat o astfel de hotarare ? Te rog , mai gandeste-te ! Si tocmai acum , in prag de Anul nou , de sarbatorile de toamna ?
- Ce s-a intamplat , ce nu s-a intamplat , m-am hotarat ! Sun-o , te rog , pe sora-ta , Ana , la Chicago si spune-i si ei . Pa !

O suna Samuel pe Ana , ii povesteste , iar ea ii zice :
- Stai putin , o sa-l sun eu .

-Tata , ce s-a intamplat ? Te rog mult , nu face nimic , asteapta pana vin cu fratele meu la voi si discutam . Nu se poate sa iei o astfel de hotarare asa .

Dupa ce inchide telefonul , Moshe se intoarce zambind spre Sara , sotia lui , si-i spune :
- Ii vom avea pe amandoi copiii langa noi pe perioada sarbatorilor , si-si vor plati singuri biletele de avion...

Asta referitor la pretul astronomic al biletelor de avion spre Israel in aceasta perioada...

Revin !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Neata' O cafea ,o si un la toate! Am trimis un La multi ani Mirelei de la generale care a avut un crunt accident ,si m-am grabit sa va fac cafeaua ;e drept cam tirziu dar sper sa fie bine venita. Misto Porubelu (sutul la butoi) ,fain si bancul. Kuki si eu l-am scris dar iar e la sfirsit de pagina (9).ca intotdeauna .L-ai citit? Chiar daca e prima zi de servici - da-ne vesti cum e?? Apropos Porumbel tot nu mi-ai zis unde stai si pe care airpot se aterizeza!(asa de curiozitate)Mai intru sa va spun ce oferta am avut pe Internet.Interesanta.

Mergi la inceput

http://www.eurorest.org/ Asta e propunerea cititi-o sivoi esi in romana.Mi-e invitatia mi-a fost trimisa .Am platit 29.90 € si acu ar trebui sa aleg destinatia. Voi ce a-ti alege?Astept pareri daca nu ,pot sa-l dau cadou. Interesant ,ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by KUKI
Craciunitza o fi plecat in concediu deja, de nu mai apare deloc?

Inca nu, zilnic apare cate ceva si fuga urgent la firma, ii dau foc, parol!
Ne-au furat iar oglinzile de la masina, rad ciumpalacii de mine, la semafor, sa rada sanatosi, asta e tara in care traim
Am fost intr-o scurta excursie incetosata cam asa Pe drum si asa Bilea Lac, in final am ajuns aici Noi doi de unde v-am adus Papa bun si asta Visinata

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput