Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Nici pe noi nu ne-a intrebat nimeni nimic de nume la aeroport, desi tot amandoi ne-am infiintat la ghiseu. Eu nici nu mi-am preschimbat actele in timpul prevazut de lege si tot nu am fost amendata sau, macar, sa mi se fi atras atentia. Cred ca depinde si de toanele celor de la ghiseu. Orium, nicaieri in pasaport nu scrie starea civila, deci ce patesc cei care sunt casatoriti de ani buni, au actele "in regula" dar nu poarta acelasi nume? Oare si ei primesc amenda?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata!
Hai ca patania Kreliei chiar m-a lasat masca! Frate, dar astia de concubinaj n-au auzit!N-ai voie sa iesi in cuplu din tara decat daca esti casatorit?!?! Suntem impreuna dar nu suntem casatoriti! Evident, NU avem acelasi nume!
S-o fi luat dupa faptul ca v-a vazut cu verighete? Ei bine, suntem amandoi casatoriti dar fiecare cu altcineva! Da, am plecat cu amantul/amanta din tara! E vreo problema?!?!
Zau, ala simtea nevoia sa se bage in seama!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza, gagici frumoase!!

dya, nu cred ca batea ala pana la verighetele noastre...la ce chef avea in el (ca sa nu zic altceva )...oricum...ideea era ca...(cica)..daca nu porti acelasi nume (implicit, casatorit fiind), nu ai voie sa depasesti linia galbena de la ghiseu...
dar...vorba ta, pepenash...aia care nu-si schimba numele, ce fac??...probabil ar trebui sa se duca pe rand, la ghiseu, nu?

nici eu nu mi-am schimbat actele...asa ca...deocamdata sunt o persoana fara identitate ....dar, cu verigheta pe mana ...

asa...si acum, vestea cea mare....mai tineti voi minte, voinicii mei ca anul trecut Je facu tratament cu injectziute, una pe saptamana...frumusel, frumusel, cu retarpen???
eh...si uite asa, se face ca tratamentul trebuie repetat - deoarece, in urma analizelor facute pentru casatorie (care analize fura gata dupa casatorie, evident ), se pare ca, si anume, chiriasul meu din sange, streptococul, inca sta ilegal...si trebuie totusi inlaturat...aslo, fiind in continuare mult peste valaorea normala.
Asa ca....cat de curand voi fi nevasta intepata (la propriu!)

pupicescuri!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, nasol momentul cu intepatul...
Cat despre acte... welcome to the club, eu de doua luni tot schimb la ele si inca mai am... plus tot felul de incurcaturi... de-mi tot zice lumea: na, asa-ti trebuie daca ti-a trebuit sa te mariti...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Bai eu mi-am schimbat rapid buletinul, adica cartea de identitate, si in iunie pasaportul. Carnetul de conducere asa ramane, caci dupa ce intabulam ap. pe numele nostru, ne facem bolentin de Timisoara si iar trebuiesc schimbate.
Asa ca...enjoy cu actele.

va, fug la derbedeul meu, care rastoarna tot ce prinde in cale.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

..oho...referitor la avioane am si eu cateva experiente interesante...am zburat cluj-napoca - frankfurt cu tarom....care a intarziat...si nu a putut transfera bagajele la timp la lufthansa cu care am zburat de la frankfurt la dusseldorf...drept pentru care a trebuit sa astept 24 ore sa reuseasca sa imi trimita bagajele acasa
sau....aceeasi ruta....acelasi companii...taromul intarzie 40 min....pierd conexiunea cu lufthansa si cand am indraznit sa o intreb pe insotitoarea de bord ce trebuie sa fac mi-a zis ca taromul a aterizat "cu bine" (ma intreb oare ce alte variante mai au pentru aterizare) si misiunea lor s-a incheiat adika nu a contat ca eu am pierdut urmatorul avion...si cum am avut bilet la clasa economy implicit am pierdut si biletul...am mers la biroul tarom care era singurul birou inchis din ditamai aeroportul din frankfurt...si am avut doua alternative sa dorm in aeroport pana a doua zi cand venea cineva de la tarom sau sa imi cumpar alt bilet din banii mei...pana la urma un angajat lufthansa mi-a dat alt bilet urmand sa recupereze de la tarom banii...pentru ca ei trebuiau sa imi plateasca noul bilet...si uite asa am plecat din Tg-Mures la 12 la amiaza si am ajuns in Dusseldorf noaptea la ora 1 ...sa tot zbori cu Taromul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Bey frate, o dau dracului de viata!!! De cand am scris ultima oara adica acu' enspe zile (cand am vrut cu adevarat sa pun poze, da' am descoperit ca am uitat parola de la webshots si cand am incercat yahuu, am stat aproximativ o ora sa incarce o (1) poza!!!)m-am intors la servici!!! Bai tata, daca nu m-au luat de buna de doua zile, atunci nu m-au mai luat deloc!! Stau in sedinte si reuniuni de numa numa!! Nici nu am avut timp sa va salut si sa va spun ca imi este tare dor de voi!!!
Da ma revansez eu!!!Va pup dulci pi tati tati!!
Apropos Cri, imi intrase in saptamana aia dinaintea nuntii morcovu rau de tot, in Valcea fiind aproximativ 9 grade!!!Da deh, Doamne-Doamne ne-a iubit si ne-a daruit o zi perfecta, cam la 25 de grade cu mult soare!!! Ca meritam!!!

Pupi din nou si incerc pozele...again ca mi-s capoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Hai ca incerc...sa vedem daca am semnatura si ...poze.

Edit ca cre' ca am reusit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

Buna,

AM si eu o intrebare cu care stiu ca imi voi crea poate multe neplaceri pe aici. Poate ca ma insel, dar nu mi se pare normal sa nu vedem nici macar o poza de la nunta Kreliei iar din luna de miere NUMAI PEISAJE? pai pe noi ne interesau peisajele din turcia sau fetzele lor radioase si fericite?

Oare chiar a avut loc o nunta?

Nu ma omorati...am intrebat si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Salutare miresici. mai krelia mama, dar stii bine ca toate asteptam pozele tale de la nunta si tu nu dai nici un semn? Chiar ma intreb: oare krelia s-a casatorit sau e doar fictiune? serios de nu mi se pare ciudat. de un an de zile urmaresc pregatirile tale, pas cu pas dar finalizarea nu-i,. nici urma de mire, nici urma de mireasa, nici o poza. acum poti sa ne zici daca a fost totul o fictiune caci nu ne suparam.

pupic

Mergi la inceput