Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 28
ginutza2002 spune:
seara buna la gagici frumoase!
iaca revin si eu dupa mini hanimunul care l-am avut dupa civila!
multumesc fetelor pentru urari si va pup pe toate!
ce sa va zic?
a fost super emotionant si super rapid!!! pana sa ma dezmeticesc eu eram deja dna!
o sa va pun si eu acu niste poze si sper sa va placa!
in ceea ce priveste pozele de la nunta kreliei io va recomand sa o credeti pe cuvant! ca si-a facut nunta! cine stie cunoaste!
numai un om bolnav ar putea sa stea un an de zile pe DC si sa isi imagineze ca are nunta si ca a luat una alta pentru nunta si sa dea sfaturi!acu pe bune!
sper sa nu supar pe nimeni, dar asta e parerea mea!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ginutza2002 spune:
gata fetelor!
am pus si poze! imi pare rau ca nu sunt cele profesioniste!
dar ma bucur ca macar le am pe astea momentan!
'Ubita si 'Ubitu' & Cununia Civila
Alynutza spune:
Ginutza, ce bine iti merge tie, cu doua luni de miere
Casa de piatra si o nunta de vis sambata!
Giova spune:
Neatza!!!
Bai nu aveti decat sa nu o credeti pe krelia, dar eu va spun cu mana pe inima ca a avut nunta. si inca una frumoasa.
Ginutza ati fost frumosi amandoi si norocosi cu 2 luni de miere.
Oana ce patanie si cu avioanele astea, of-of.
la .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Alynutza spune:
Fetelor, nu uitati ca asta e un forum public, si oricine, indiferent daca este membru sau nu poate accesa link-urile noastre cu poze. Si poate ar trebui sa ne gandim responsabil daca oamenii care apar langa noi in poze ar vrea sa fie "expusi" in modul asta. Oricum, e decizia fiecareia daca isi face sau nu publice pozele. Poate sotzul ei e agent secret si n-are voie sa-si posteze pozele in public, mai stii?
Nici eu n-am vrut sa pun poze cu rochia mea de mireasa inainte de nunta, si ce-i cu asta? Inseamna ca n-am avut rochie? Si daca e sa continuam paranoia, de unde sa stiu eu ca pozele pe care le-a pus una din voi nu-s de fapt pozele cu nunta verisoarei sau vecinei sau mai stiu eu?
Asa ca, haideti sa ne respectam reciproc si sa sustinem miresele care mai au inca emotii si nunti de organizat.
addinel spune:
m-am intors din luna de miere si acomodarea la serviciu e extrem de grea, de luni incoace sunt un car de nervi. dar zau ca am ras cu lacrimi cand am citit ultimile mesaje si mai exact cele care puneau la indoiala faptul ca o membra a acestui forum, krelia, s-a casatorit. asa cum spunea si alynutza, este alegerea fiecaruia daca posteaza sau nu poze (eu de ex, din motive personale, nu am facut-o; am trimis doar cateva poze, la cerere, unor membrii mai apropiati sufletului meu). ca ne pare rau ca nu putem vedea pozele cuiva- e de inteles, dar sa se ajunga la astfel de teorii mi se pare deja o exagerare greu de inteles.
oricum, m-ati amuzat copios.
cu respect,
o presupusa mireasa de 2006 [:P]
p.s. sa stiti ca eu am vazut-o pe kreliutz mireasa, sac-sac!
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daii spune:
Hello, miresici scumpici!!!!
Nu vreau sa para ca am intrat ca sa iau sau nu apararea cuiva de aici. Fiind vorba de un forum public, fiecare are dreptul de a se expune ori ba. Iar daca cineva refuza sa " defileze" cu poze pe aici, asta nu inseamna ca trebuie sa apara fabulatii de genul acesta. Bineinteles ca si voi aveti dreptul de a fi indoielnice in privinta Kreliei. Eu nu pot sa spun decat ca DUAMNA GURU a reusit sa-i faca o surpriza foarte placuta nasei mele Fany_23 atunci cand a aparut cu "hotii" dupa ea in toiul nuntii Stefaniei.
Parerea mea este ca sunt destule miresici care acum sunt pe ultima suta de metri, si au nevoie de incurajarile si sfaturile voastre.9ca eu inca n-am fost miresica)
Pupicei multi
ginutza2002 spune:
Salutare la fete!
am intrat sa va multumesc frumos pentru aprecieri si sa va felicit ca va spuneti parerea in ceea ce priveste nunta kreliei!
bravo!
imi pare rau ca am pus si eu pozele de la civila ca adoptam si eu atitudinea kreliei sa vedem o a doua mireasa inchipuita!!!
hao ca va las ca am o gramada de treaba!
va pup si va doresc o zi buna!
'Ubita si 'Ubitu' & Cununia Civila
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Desi mi-am propus sa nu va mai stresez cu prezenta mea (pana la urma io-s babeta deja)...am facut-o totusi! Si asta pt ca mi se pare halucinant ce am citit.
Nu stiu...uite sa va dau un exemplu: eu am pus poze pe forum, desi nu aveam voie! Am incalcat niste reguli pt care semnasem. Asta e...acum nu o sa mai pun!
V-ati gandit o clipa ca poate si la Krelia e vorba de acelasi lucru? Sau ca poate sotul ei nu este de acord sa-si vada mecla (io-mi permit sa-i zic asa) pe internet? Sau ca, datorita unor jigniri nedrepte si nejustificate, a ales sa nu-si afiseze pozele?
Motive sunt multe...pt fiecare din noi. Insa eu am invatat ceva ...e bine sa ne respectam interlocutorii....sa le respectam deciziile.
Si DA, a fost mireasa. Am vazut-o si la civila si la religioasa si la restaurant. Am fost acolo, am aranjat si sala....am ras de ne-am spart, am fost ACOLO..ma repet!
Acum...voi puteti crede orice vreti, numai ca frumos si corect este sa-i intelegem pe ceilalti si sa nu facem teorii conspirationiste!
Cam atat. In rest...scuze ca am intervenit, dar ma gandeam ca poate din 24 aug pana in 26 spre 27 am trait intr-o halucinatie si n-am stiut pe unde mi-au umblat picioarele si mintile!
Casa de piatra doamnelor! O nunta frumoasa si reala miresicilor ce urmeaza! Si fericire si intelegere tuturor mireselor 2006!
Semnat: O babeta de 2005
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
ucucuca spune:
eu tot ce stiu e ca avand restaurantul si biserica deja aranjate ea nu avea un inel pe deget (din spusele ei aici pe site). deci.....poate ca nici nu l-a primit vreodata