Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iti dau fetitza, cu tot dragul!!!

ia d'aci (copi paste, copi paste )
marfa bancu'...saracu papa ....

quote:
Originally posted by elara

(Krelia, dai ceva emotionuri de tavalit pe jos de ras???? Te pup, Gurule. , ca pupici am! )

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

Haidi ca te ilumeaza fata

inchipuie-ti o forma (patrat, dreptunghi, de obicei) in interiorul careia exista o imagine. Acea imagine este practic o poza in 3D, facuta cu ajutorul unui laser. E ca la bolentin. Tu stai cuminte si nenea iti face poza, cu o lumina foarte puternica, si apoi, apari cu fatzuca in forma aceea de cristal. O chestie misto este ca in lateral, iti iese si profilul
E foarte misto. Merita!
Küschen!

quote:
Originally posted by ooana

...ma explicati si la fata cum vine aia poza in cristal ca deh sunt mai tare de cap azi si nu pot sa imi imaginez!

MIMOZA PUDICA...

...merci de explicatii ...am intrebat ca io nu o vazui anu' trecut cand am fost la turci...poate o fi o inventie noua...sau Antalya e de vina ...ca eu am fost in Kusadasi si acolo nu era asa ceva! dar faza cu profil-ul e chiar mortala! Pupici!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ce liniste e pe-aici...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Oana ma bucur ca ti-a explicat Krelia.
Am vazut si la unguri doar numai in 2 D.

ancuta5, anduril, dyanna_s,laura.carolina Casa de Piatra si multa fericire!!!

Ne-am intors aseara din Budapesta, a fost misto, oras mare si frumos.
Pot spune ca iesirea a fost in exclusivitate pt. marco. I-am luat haine pt. toamna-iarna, borcanase cu papica, ca e mult mai ieftina ca la noi si jucarii.
Clau si-a gasit plasma cu 30 mil. mai ieftina, dar s-a dezumflat cand i-a zis vamesul ca trebuie sa plateasca 42% din valoarea lui + TVA. Asa ca tot de la noi va trebui sa o cumparam.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

neatza fetele!

oficial, am intrat in paine de azi!!..fir-ar sa fie ea de paine..

oana...am inteles de la nashu' ca ar fi si pe la noi prin capitala (pe unde, nu mai tziu minte...) un nene care ar face..sau care ar vrea sa aduca asa ceva...o sa ma mai interesez...evident, la preturi "atractive"

Gio...apropos de vamesi..si restul fetelor...sa va povestesc patanie cu noi la pass control, la romani...la intoarcere...ne ducem noi amandoi la ghiseu...zambitori nevoie mare, fericiti ca am ajuns acasa...la care vameshu' "stiti ca, daca nu purtati acelasi nume va dam amenda de 30 de milioane"....noi: pai ne-am casatorit acu' 2 saptamani si am plecat imediat"..el - dovada....si tot el, dupa - "aveti noroc ca am gresit eu (nb. nush ce gresise) ca altfel, va luati amenda...(de parca nu eram in stare sa ma cert cu tot aeroportu' pt amenda lor!!! - pe bune? scrie undeva, iti face cineva "instructajul" cand pleci?

so..aveti grija cati "intrati" la ghisee la pasapoarte ca..doamne fereste!!

pupi!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Scrie la lege, kreliutz, una cu evidenta populatiei. Trebuie sa aduci la cunostinta "organelor" orice modificare de adresa, stare civila etc. in 15 zile de la producerea modificarii. Asha que...

In alta ordine de idei, multumesc tutror fetelor pentru urari si incurajari. Sa stiti ca am avut o nunta minunata, asa cum mi-am dorit, am avut vreme frumoasa si oameni incredibili alaturi de noi. Sa stiti ca nici eu nu o sa pun poze, nu ca as fi secretoasa, dar fotograful meu a plecat din tara pentru o perioada, stiam asa inainte si o sa-mi rumeg incet nerabdarea...

Tipsy, multumesc din suflet, pentru ca mi-ai fost alaturi si pentru mai stii tu ce...

quote:
Originally posted by krelia

neatza fetele!

oficial, am intrat in paine de azi!!..fir-ar sa fie ea de paine..

oana...am inteles de la nashu' ca ar fi si pe la noi prin capitala (pe unde, nu mai tziu minte...) un nene care ar face..sau care ar vrea sa aduca asa ceva...o sa ma mai interesez...evident, la preturi "atractive"

Gio...apropos de vamesi..si restul fetelor...sa va povestesc patanie cu noi la pass control, la romani...la intoarcere...ne ducem noi amandoi la ghiseu...zambitori nevoie mare, fericiti ca am ajuns acasa...la care vameshu' "stiti ca, daca nu purtati acelasi nume va dam amenda de 30 de milioane"....noi: pai ne-am casatorit acu' 2 saptamani si am plecat imediat"..el - dovada....si tot el, dupa - "aveti noroc ca am gresit eu (nb. nush ce gresise) ca altfel, va luati amenda...(de parca nu eram in stare sa ma cert cu tot aeroportu' pt amenda lor!!! - pe bune? scrie undeva, iti face cineva "instructajul" cand pleci?

so..aveti grija cati "intrati" la ghisee la pasapoarte ca..doamne fereste!!

pupi!

MIMOZA PUDICA...

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelio bine ca ati scapat mama, asta va mai lipsea.Intorsi din hani mun, romanii va intampina cu amenda.

Si noi am intrebat pretul masinariilor pt. a face poza in 3D. si ne-am crucit cand am auzit.Era misto sa facem si noi aici in Tm, dar costa prea mult.

Anduril ma bucur ca ati avut nunta visata. felicitari proaspata DUAMNA.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

da fetitza, stiu asta...io ziceam de kestia cu amenda...oare scrie si de asta undeva in lege...ca..daca depasesti linia galbena de la ghiseu si vin 2 persoane ce nu poarta acelasi nume - primesc amenda 30 de mil??

felicitari pt nunta , e mare lucru cand vezi ca ai alaturi oameni incredibili...cand primesti surprize placute de la oameni din partea carora nu te astepti ...e minunat cand vezi ca ti s e"intampla" asa ceva la nunta proprie...
doamne fereste de lucruri rele...eu nu m-am stresat cu nimic in timpul nuntii..am fost toata numai un zambet..nimeni nu m-a suparat....au mers toate conform planului

quote:
Originally posted by anduril

Scrie la lege, kreliutz, una cu evidenta populatiei. Trebuie sa aduci la cunostinta "organelor" orice modificare de adresa, stare civila etc. in 15 zile de la producerea modificarii. Asha que...

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

iti dai seama ca nu plateam nimic..doar nu eram cazuta-n cap!!!
muream de gat cu ei..de la henri coanda incoace!!

quote:
Originally posted by Giova

Krelio bine ca ati scapat mama, asta va mai lipsea.Intorsi din hani mun, romanii va intampina cu amenda.

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kreliutz, si noi ne-am prezentat la ghiseu cu gura pana la urechi si de manutza, dar nu ne-a intrebat nimeni ce si cum... S-au gasit si-astia sa faca figuri...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput