"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Rugati-va pentru Barbye! o opereaza acum!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nanami sa te odihnesti bine
si de la mine La multi ani" Mariilor!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie bine,ne rugam!!!
iti tinem pumnii Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

I-am citit si eu povestea . Sa dea DD sa-i reuseasca operatia lui BARBYE si sa poata merge din nou.

Nanami, ce-ai patit draga? Iar ai luat-o peste cocoasha?. ODAIJINI. Ai grija de tine.

Vio, incerc eu sa nu ma gandesc prea mult ,dar nu prea-mi reuseste.

Cici, lasa supararea . Exact in ar trebui sa te doara ca altora le e bine in mizerie. Pacat , dar se pare ca este nevoie de mai mult decat o revolutie si o integrare in NATO pentru a schimba si mentalitatea .

Cine-mi face si mie o cafea? Sper sa n-o si pe asta.

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

La multi ani Mariilor !!!!!!

Dandusch, Cicina, nu mai are rost sa zic si eu cum e cu traiul de la noi...chiar nu vreau sa-mi amintesc acum....tocmai a trebuit sa-i povestesc unei fete ce mi s-a intamplat in iarna cu Protopopeasca( doctorita de la Medsana)....deci mi-e de ajuns.
Dana, pana la urma o sa invatam japoneza cu tine. Azi un cuvant, maine altul.....si uite asa o sa ne certam sotii in japoneza.Ia si te fa bine sa ne mai binedispui si pe noi, ca daca nu iei bataie.

Va pup pe toate si va doresc un weekwnd frumos. Eu incep azi munca..

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

ILIUTA, spor la munca.
Am citit si despre "stimabila " doctorita. Pai nu sa torni benzina pe ea si sa-i dai foc la peruca? . Cata hotie si nesimtire ...

Fetele...pe unde umblati?

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

fetelor weekend placut si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor va pupicesc si eu pe fuga ca sunt ca intrata in priza, de azi dimineata aleg dar fara spor ca tot nu-mi iese nimic prea bine, dupa ce am umbalt ca bezmetica sa gasesc cd-uri pentru o lucrare, cand le-am gasit le-am luat fara sa ma mai uit la ele si constat acum ca nu sunt ce-mi trebuie...offf bine macar ca cei de unde le-am cumparat au fost suficienti de amabili si vin sa mi le schimbe
acum am avut jumatate de ora de odihna si dupa aceea iar intru in priza, ca lucrarea trebuie s-o predau in seara asta...
weekend placut tutoror, da mai intru eu sa trag cu ochiul pe la voi
si Dumnezeu s-o ajute pe barbye

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai fetelor, s-a apropiat sfarsitul de saptamana si sant obosita moarta, abia astept sa-mi pun curul pe moto duminica. Dar alta-i faza ca daca facem autostrada o sa cam strang din buci.

Ca mi-am adus aminte de vorbele mandrului cum zice Puf. Acu cativa ani, ca sa vezi curul unei Doamne trebuia sa-i dai chilotii la o parte, acum, ca sa vezi chilotii trebuie sa dai bucile la o parte.

Vio, pune salariu peste salariu peste salariu... si-om vedea.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Ciao
Iata-ma-s...am revenit ca o fiica ratacitoare!!!!
Mi-a fost tareeeee dor de voi!!!
Recunosc ca nu am citit mult din ce ati scris si in consecinta nu prea sunt la curent, dar va iubi la fel de mult ca inainte daca nu mai mult.
La mine s-au limpezit apele ...E BINE!!!!!
Promit sa citesc si sa vin mai des pe aici , dar Gigi meu DUR ...imi da toate planurile peste cap.Cand vreau sa intru si eu pe net el vrea sa CANCUNEZE...deci ce sa fac???daca omul vrea sa calculeze il pot impiedica???, iar seara sunt franta!!!Va pup de mii de ori!!!
Diego , Cicina , Vio , Aelita , Dandush ,Amura , Ana, puf , Bblusha, Davidutza, Elas , Japsoledad, Madyn ,Nanami, Iliuta, Ixxi..si sper ca nu am omis pe nimeni va pup.
Si ...Dandusha ...sper sa scap de bataie...ca m-am prezentat

Mergi la inceput