"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Alex, ai vazut mama ce inseamna sa ai un pic de rabdare, si ca nu-i atat de negrul dracul asa cum vedeai tu?
Tare ma bucur ca ai reusit sa normalizezi situatia.
Fetele, pana maine va pup ca tare sant obosita, am calarit azi toata ziua motorul pana la Lacul Garda.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Alex...bine-ai revenit. Ma bucur sa aud ca totul e bine
Te asteptam sa mai intri.

Cicina...ti-ai facut damblaua ?? Ce fain tre' sa fi fost

Fetele, va doresc o saptamana minunata si ma ratrag, dar nu inainte de a-i transmite cativa ici si un calduros LA MULTI ANI lui HIRO.

Nanami, sa-ti fie teroristul sanatos si sa te bucuri de pe urma lui mereu.

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!
Dana imi lipseste cucurigitul tau!!!
ca sa nu mai vorbesc de cafea....noroc ca mai fac eu pt. gradinita mea!!!
Nanami "la multi ani" si din parteea mea fiului tau,sa fie santos si cu mult,mult noroc!!!
Alex, bine ai revenit....cu vesti bune!!!ma bucur din suflet pt. tine....pupici multi pt. ingeras ,mi-a fost dor de el.....
cicina spor la treaba....daca ai inceput munca,daca nu ...spor la treaba acasa!!!
Puf ai terminat cu treaba?
va doresc o saptamana frumoasa...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,am fost ocupata,nu am mai avut timp sa intru.dar m-am gandit la voi.

cum mai sunteti??

nanami,daca acu zece zile iti venea sa ii strangi pe toti de gat..ma intreb: o fi mai ramas urma de chinez negatuit ??
cum mai e baiatul ? i-au trecut bubitele?

Iliuta,sa stii ca e chiar misto IARINA . o sa vin cu propunerea in familie sa vedem ceilalti ce zic.

cum a ramas cu Barcelona??

Dandush,la tine s-au mai rezolvat problemele??

puf
,LA MULTI ANI ! intarziat pt 31 august.nu am mai intrat de atunci..

hai ca la cate cafele vad p-aci,citind din urma,ca ma duc sa imi fac una fara cofeina !!

gata cu cafeluta,o sorb aci .am insirat zahar prin bucatarie,imi cad toate din mana.
acu 5 minute,abia intrasem pe forum si citisem cazul Mirelei Barbye si tare m-a impresionat,si am cazut apoi cu scaunul . pe spate m-am dus ca vaca.m-am facut musuroi.daca n-am stare,fetelor,pe scaun!!! l-am dat cu rotile-n sus.

asaaa..sa citim in continuare,din urma..ce ati mai facut..

ia uite la ele,babele,unde erau!! ptiiiiiiu!

cicinaaaa,gata vacanta ??? vad ca te-ai distrat si colindat bine! eu tot la faza cu numele sunt,da.
LA MULTI ANI ! deasemenea intarziat pt mandrul tau italian,pt 1 sept !! Sa fiti fericiti !
tu pe 22?? hehe si io la doua zile dupa tine:)

diego,intre timp ai aparut si tu !!! ai lipsit cam mult!! esti bine??ma bucur ca nu ne-ai uitat!

fleur pe unde este ???

Ana,te-aiintors si tu de la Constanta.bine ca ai gasit totul in regula acasa!

Alex,deci totul s-a rezolvat ???? sa dea dumnezeu sa fie bine de acum incolo !! si sa se fi trezit la realitate,sotul tau! ai fost o luptatoare!

va pup si fug!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

fetele multumesc mult de urari

aelita cu chinezii nu am nimic , ci cu japonezii , bineinteles ca vreau sa-i strang de gat si acum , din ce in ce mai mult
dar azi incerc sa uit de ei , e ziua fiului meu , desi are bunic si matusa si unchi aici aproape de el , absolut nimic , nici macar untel. bine ca pot ai mei din RO, asa ca nu vreau sa-mi mai aduc aminte de ei , ca-mi stau ingat si nu mai merge berea

dandush

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ce naiba avusei cu chinezii??? la japonezi ma refeream,stii tu.
sunt dusa cu pluta.
tot orezari,deh!

LA MULTI ANI PT MICUTUL TAU!!! SA CREASCA MARE SI FRUMOS SI SANATOS SI FERICIT !!! SI SA TE BUCURI DE EL TOATA VIATA! SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

! Greu mai ajung la fantasticele mele! Ma tine bebe in priza toata ziua (si toata noaptea)! ... ufff ... abia astept sa creasca si el mai mare!

Aelita cum te simti? Ai gasit nume pt minunea ta? (scuze daca ai spus dar eu sint in urma rau)

Alex ma bucur ca s-a rezolvat si ca totul e bine! Tine-o tot asa !

Elas si tu la fel !

Vio un bobocel de floricica pt tine !

Nanami sa-ti traiasca pustiul, sa se faca mare-mare si sa va aduca numai bucurii!

Si cite un -ic pt fiecare FANTASTICA!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Pentru juniorul lui Nanami, Hero, ce nume frumos.
Asa dar, a aparut Aelita si Madyn. Cum stati fetele?
M-am gandit la voi si cand eram acasa dar nu am putut intra pe net. Madyn totul bine cu juniorul? Aelita, ai grija mama cu scaunul ala.

Eu inca n-am inceput munca, aia sant inca in amenajari, dar mai bine ca azi m-am odihnit un pic, c-am facut febra musculara intre craci. Da, nu radeti de mine, ca al meu baga tare in motor si eu ma tineam cu ce puteam, adica strangeam din craci, si abia azi ma resimt.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

cucuriguuuuuuuuu

x20 , am facut cafeaua , poftiti

inca o data multumesc din suflet de urarile calduroase , hiro chiar s-a bucurat

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetelor,

Pe mine sa ma scuzati ca tot intr-o fuga intru sa va salut,dar la mine e cu cantec,ca ai mei gorobeti nu sunt cuminti si daca intru cand ei sunt bantuiti prin casa e jale.Acum e 7.30,inca dorm si cum m-am trezit cu noaptea in cap iaca ca am profitat si io de ocaziune sa va salut.
Dragelor,la noi totul e ok.Cum spuneam se pare ca despartirea de 7 zile a dat roadele scontate si probabil ca se impunea o pauzare in relatie.Suntem ok cu toti.Ieri am fost cu copiii pana la gradi,sa ducem analizele mele si ale Luanei si....culmea!...abia am reusit sa plecam de acolo.Luana a facut o dragoste la prima vedere cu educatoarele ei si cu gradinita,i-a placut extraordinar de tare.Asa ca in 15 o sa merg fara grija la prima zi de gradi.
Inca nu ne-am hotarat la masina.Marius e cam plecat cu pluta si vrea ba un model,ba altul....si eu tot catre Zafira trag.Azi mergem sa facem un test drive cu o Toyota Corolla Verso.
Na,cam asta ar fi cu noi.
Bah,cum a trecut vara asta de repede...Mai 4 zile si incepe scoala.
Hai ca va pup cu drag pe toate si sa nu va suparati ca nu va scriu la fiecare in parte.Las' ca incep eu serviciul si ne conversam pe indelete.Pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput