"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dana asa e
da' nu-mi foloseste doar cafeaua clasica.....n-ai cofeina injectabila,ca poate aia-si face efectul!!!!
si am de lucru de nu mai vad bine!!!
stau acasa la calculator pana la ora 10(seara!!!)....noroc ca-mi mai aerisesc mintea aici,dimineata cu voi......

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetele fantastice,

Scuze ca sunt asa telegrafica,atomicii mei sunt la panda si fac numai prostioare,asa ca va salut rapid si fug la treburi.Suntem acasa in Timisoara de marti dimineata,a fost misto acasica la Cta si a trecut asa repede....Am facut analize pentru gradi...si urmeaza cumparaturi de scoala si gradi...Sunt in regula,nica rau...Se pare ca plecatul nostru i-a prins bine la domnul meu....sa il scuip sa nu se deoache.Cat a stat acasa a vopsit tot lemnul de prin casa si ne-a asteptat cu casa luna si bec....
No,fete dragi,va pup si nush cand oi mai intra p-aici,ca greu e sa fac asta de acasa....
Sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ana, bine-ai revenit . Ma bucur ca ai gasit curatel acasa si sper sa nu fii atat de ocupata incat sa nu mai intri pe la noi.

Vad ca toate sunteti plecate cu sorcova . Eu nu ma simt bine deloc ma duc la culcare.

Noapte buna

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Buna fetelor
dandusica imi pare tare rau ca nu ti-e bine, e nasol cu starea asta. Incearca sa asculti ceva muzica mai vesela si poate sa vezi o comedie, citeste ceva bancuri poate te mai bine dispune.

cici e normal sa o ia lumea personal pentru ca se simte cu musca pe caciula, stiu ca ar putea face ceva si nu face nimeni nimic. Asteptam toti sa fie mai bine dar asteptam para malaiata in gura lui Natafleata... E greu sa fii vesel la serviciu (ca vanzatoare, ospatar...) cand stii ca salariul nu-ti ajunge sa iei mare lucru sau cand ceva nu-ti merge bine acasa. La noi inca ne facem ca muncim si ei se fac ca platesc. Patronii sunt multumiti ca au cat de cat vanzare sau ca fura statul neplatind taxe si bagand marfa fara acte, pentru ce sa-si mai bata capul cu amabilitatea vanzatorilor? Bugetarii pentru ce sa se oboseasca? Oricum esti la mana lor, ei taie-ei spanzura. Tu poti sa te dai si peste cap pentru o amarata de hârtie/adeverinta/aprobare, ca nu-ti raspunde pana nu-si bea cuconeta cafeaua sau pana nu termina convorbirea interurbana pe banii statului. Si eu sunt revoltata si ma iau de oricine nu-mi place cum mi se adreseaza in magazin, birou sau la restaurant si chiar daca am fost privita ca drakul am stiut sa explic unor vanzatoate/ospatari/bugetari ca si eu am avut o zi grea si nu am intrat in biroul/magazinul... respectiv uitandu-ma urat sau bodoganind cai verzi pe pereti, ba chiar am zambit, am dat buna ziua si am vorbit frumos si daca mie nu mi-a fost ATAT de greu cred ca nici pentru ei/ele nu e...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Dragele mele, tot ce spune-ti aveti dreptate, dar ce ma oftica, anumite persoane care ma iau la mishto, zicand ca nu stiu ce se petrece prin tara, parca eu sant oarba. Poate optimista, dar oarba nu, crezand ca totul se va schimba, dar asta numai cu ajutorul omenirii.
Pai,cum atragem noi turismul? Daca a-ti citi cumva sau stiti ca micul Paris era Bucurestiul; ca in anii 70 luase o amploare turismul ca nu erau atatea hoteluri unde sa-i cazeze; ca in anii 80, turismul din cercul tarilor comuniste era in floare.
Nu ma iau dupa astia care spun ca a-nceput, in ultimii ani, turismul sexual. Ce facem noi pentru a valoriza frumusetile tarii noastre? Putin. Si apoi serviciile, lasa de dorit.
In loc sa te relaxezi, ca doar vacanta e, te umpli de nervi.
Dandusha, una e dorul de tara sau de ai tai, si alta e cum esti tratata cand vii.
Razboiul asta il duc de ani de zile, toti se resemneaza, dau din umeri cand le pui intrebari, iar cand insisti te ia de nebuna.
Of, of, tare suparata sant.
Vio, cu mare placere te ospitez la mine, sa vezi si tu cum esti tratata aici, cum se circula pe strada si cat de calme sant persoanele. Ia-ti avionarul si vino.
Puf,ceea ce spui tu e corect, dar acele persoane trebuie sa se gandeasca si din punctul de vedere al clientului.Lor le-ar place sa intre intr-un magazin sa fie tratate cu curul? presupun ca nu, tocmai asta e ideea, "ce tie nu-ti place altuia u-i face".
Gata ca ma dor degetele.

cicina

Mergi la inceput

Cicina ...ca mare adevar graiesti . Si pe mine ma cazezi ? Nici macar somn n-am ; e 4 dimineata si numai de somn nu-mi arde.

Puf.., asa-i. le-am incercat pe toate. Si comedii si muzica si plimbari.....offf...nimic nu mai are efect . Sper sa nu ma tina prea mult asa ca inebunesc .
Hai ca va trag si pe voi in starea mea si nu-i bine.
Va pup si va doresc o seara placuta.

noi

Mergi la inceput

Stai, ca acum m-am dat si eu la "citit ziarele pe net" ca altceva mai bun n-am de facut. Cicina, vorbeam odata cu familia mea si ajunsesem la concluzia ca pentru ca Ro. sa progreseze ar trebui ca fiecare roman in parte sa viziteze macar o data la 5 ani o tara vestica sau chiar si alt continent. Doar asa va constientiza mizeria , hotia si banalitatea in care traieste. Mi-a placut mult sondajul de la "generale" cu baia, hartia igienica, ....

Ma duc sa mai citesc . Se pare ca esti "bagata" cu totu' in polemica si nu ai timp sa intri pe aici. Poate intru eu acolo, chit ca ies scarmanata . Numai un permanent imi mai lipseste acum

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete,

Dandushica draga,multam' de urare!Iaca ca e dimineata si cum tu erai pe metereze aseara asa sunt eu acum cu noaptea in cap.Noroc ca gorobetii mei inca dorm si am olecuta de pauzare.
Cicina,nu te mai supara.Lasa grijle lumii pe spatele altora si tu traieste mult,frumos si in fericire....zau asa!Da-i incolo de carcotasi!

Dragutelor,va pup si va doresc weekend minunat!Ne mai auzim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata dragelor!
Ana mi-a fost dor de tine!
sper ca esti mult mai bine acum.....
Cicina vin repejor la tine sa vad si eu cum e in lume.....mama ce mi-ar place sa ma plimb....daca as avea bani,asta as face as calatori!!!
de asta nu pricep eu cum oamenii cu bani(unii dintre ei!!) se sinucid cand ai atatea de vazut si de incercat si de facut in viata asta....
Puf
Dana nu mai fi suparata ca trece el si timpul asta si o sa fie bine....
pupici ingerasilor si

sa aveti un weekend superb!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

acu am venit si eu de la munci , si morrrrrrrrrr....
m-a inchilozat salele si de-abia pot merge

La multi ani ! MARIILOR ( daca sunteti vreuna )

la fantastice

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput