"FETELE FANTASTICE" (7)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Dandush spune:
ati plecat toate
In cazul asta nu-mi ramane decat sa va urez o seara placuta
*grupul fetelor fantastice *
noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nanami spune:
si ce daca aia nu servesc bere ? le duc eu , sau noi, hai ca eu-s mai dusa ca tine , si stii ce si la mine e ca la balamuc , dar....... trece , ete na ! pt, ce sa ma mai zbat ? ia hai s-o facem noi lata ai vomat? poate esti cu OCHI
G.K.R
poze noi
nanami spune:
aaaaaaaaaaaaaaa........ da, ca azi , eu la 10 , tu la 5 , sorry
e super asa-i ????? (acum )
G.K.R
poze noi
Dandush spune:
cu ochi???? ...nu se poate ca postesc de mai bine de-o
luna .
Tusesc urat de tot si de-acolo mi se trage.
Asa-i, e super. Cica se apropie de "marele final" . Abia astept.
noi
cicina spune:
Mai acestea, despre ce mare final vorbiti?
Dandusha, cam ai dreptate cu postarile de pe aici, ar trebui sa incepem sa dezbatem un subiect, asa cum fac eu la generale cu ceva de genul "intoarcerea in Ro sau pareri despre Ro".
Mai sa fie, ma inversuneaza anumite persoane care , ori se fac ca nu-nteleg, ori tot asa. Ca noi nu stim ce se intampla in tara, ca ceea ce vedem in vacanta nu e real. Tare ma doare sa vad ca lumea o ia la personal, nu vrea sa discute de problemele reale care sant si sa incerce sa schimbe un pic mentalitatea, au luat-o ca o ofensa.
Ce-ar fi sa vorbim noi intre noi, sa ne spunem parerea?
Pana atunci, pupici.
cicina
Dandush spune:
Cici...atata timp cat nu ne luam la bataie sunt de acord sa vb. despre orice . Chiar mi se pare o idee excelenta .
Cu Nanami vorbeam despre finalul unei tele-novele romanesti pe care o urmarim pe Pro TV.("Numai iubirea"). . Eh! si noi ca babele , n-avem ce face .
Printre "fantastice", plecate din Romania suntem cateva, dar multe "disparute" din pacate, deci nu cred ca am prea avea ce dezbate in legatura cu asta, dar hai sa incercam, ce zici?
Inainte , ma apuca dorul de Romania si abia asteptam sa ajung acolo, dar de fiecare data ma intorceam cu un gust amar si dupa 2-3 sapt. de stat deja o luam razna. Bine, cam de fiecare data mergeam sa-mi rezolv si unele problemute (schimbarea pasaportului, permis, ....) si birocratia de acolo ma dadea gata . Nu exista ghiseu unde sa nu se trezeasca o cucoana mai suparata ca a fost deranjata de la cafea...etc. Felul in care vorbesc vanzatorii si cum stau dupa fundul tau si nu te lasa sa respiri ....ar fi multe de spus, dar mai astept completari. Nu stiu cum o fi in alte parti , dar in Suceava mi-au iesit cativa peri albi cu ocazia fiecarei "vacante" . Cred ca Iliuta (tot suceveanca) ar putea sa ma "ajute".
Ma duc sa-mi fac cafeaua . .
noi
nanami spune:
buna dimineata
ma doare capullllll.....cred ca am baut prea mult aseara ,
mie mi-e dor rau de casa , daca as putea si acum as zbura , calare pe matura
G.K.R
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
buna dimineata!
ce faceti fetelor?
cum stati cu sanatatea? ca in ultima vreme prin partea aceea de lume au ajuns niste virusi....
Danaam retinut pupicii pt fiul meu....o sa-i spun cand vine la gradinita,acum se relaxeza la bunici,la tara,la aer curat.....
Cicina ai dreptate aici e tare groaznica birocratia si vanzatoarele.....unele s-au mai dat pe brazda,dar parca tot au ceva infipt in the.........nu spun ca ma pedepseste!!!
si e normal(oare?!) sa fie asa ca dupa anii de totalitarism oamenii isi schimba greu mentalitatea.....
eu nu stiu cum e "dincolo" stiu cum e aici si uneori asa am obosit....parca mi-as dori ceva mai putin stres,dar din pacate nu le poti avea pe toate.....
voi aveti acolo alt stres,ca si dezradacinarea asta e un motiv de stres,insa aveti barbatii pe care-i iubiti,copii,prieteni.....o familie, o casa.....si noroc ca s-a inventat internetul....acum uite ce usor vorbiti cu prietenii din tara!!!
va pup pe toate si va doresc o zi perfecta,
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Dandush spune:
Buna dimineata , Vio .
Vezi ca eu m-am luat de birocratie si de vanzatori...Se vede ca inca nu ti-ai baut cafeaua . Ia una de la mine
..
Si una (cu sare) pentru Nanami, care se pare ca-i mahmura
Si eu va doresc o zi frumoasa.
noi