"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

nu stiu , niste besici albe , mai are si acum dar fata de ieri au disparut multe , sa-u spart in majoritate si depinde de mancare , se pare ca, cam ustura
in rest e foarte activ si vioi , chiar ca GENKI , iubi zice ca sa nu aiba ceva la stomac , sa-i fi bulit stomacelul cu ceva ? dar tu stii cel mai bine ca nu pot sa merg la spital acum

ce faci? tot rau te simti? vii sa-ti dau niste pastile , ca ma gasit ceva , daca maine nu sunt si crezi ca treci pe aici ti le las in posta sau de fapt ai cheie ,
ai grija de tine , si incerca o baie fierbinte cu sare si direct in pat la transpirat

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

dandush iar ai luat-o razna ?
termin eu si incepi tu?

las ca o sa fie bine , stie ca eu zic asta de mult

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Mda..se pare ca iar am luat-o razna , dar de data asta e rau de tot. Se prea poate sa fie si de la raceala si de la vreme.

Ma bucur ca macar e "genki". . La mine azi picii amandoi sunt acasa . La Ery la scoala toti piticii de clasele I, II, III sunt liberi ca cei mari cica fac experimente cu inima de sarpe si astia mici sa nu-i incurce . Brrrr....

Vio, tie ce-ti face Mihnea? Cand incepe scoala? Un pupic de la Ery ..(copilului, nu tie)

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna.Nanami, ma bucur ca baietelul tau e mai bine.

Cicina.......ai renuntat...de ce? Pentru ca ai varsta mai inaintata? Nu mai ai forta sa lupti???Am auzit de multe ori ca dupa ce treci de 30 si ceva de ani nu mai ai aceeasi forta sa lupti...Ce pot sa zic? A fost decizia ta. Nu pot de cat sa mare , mare de tot.

Dana, sa te insanatosesti si tu ca ce ne-am face noi fara tine?????Si.......psihic e chiar mai nasol decat fizic ca se trateaza mult mai greu....Fa-te bine !!!!!!!

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Iliuta, acum eram mai convinsa ca intotdeauna, dar cand sa incep investigatiile, n-au mai venit rushii, si trebuie sa fac analize de alt gen. Se pare ca e menopauza, si de asta am renuntat.
Vio, ce sa-ti spun ca imi vine sa plang totusi ca nu ma mai scol cand vreau, n-o sa mai am timp de mine, dar pe de-o parte e mai bine asa ca-mi mai trebuie niste ani ca sa iau pensie bunuta.
Am inceput sa intru in panica, si fac drumuri peste tot sa pun totul im ordine.
N-o fi dracul asa de negru, dar pana sa-mi intru in ritm e asa.
Nanami, ce face Hiro?
Dana, ai mai vorbit cu soledad?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Cicina....dar se poate face Fiv-ul si cu ovule donate, chiar daca ai intrat la menopauza....eu sunt la menopauza de la 21 de ani..

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Da, dar nu am banii necesari.

cicina

Mergi la inceput

da, hiro e mai bine , dar nu prea vrea sa manance
acu m-au sunat de la munca si cica sa stau si maine acasa , bucuria mea , eh ! nu prea este de lucru pe ziua de maine

dandush ia un pup de la mine sa te inveselesti putin , si cand ai de gand sa mergi la aia veseli sa ma iei si pe mine , da ?

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Nanami, la "zambareti" ajung cat de curand . Tu ce sa cauti acolo? Bere nu cred ca servesc . Stai acasa ca stai bine.
Si maine esti libera? Inseamna ca facem ca azi. Tu la 10 jum. si eu la 5 jum.

Cici, cu Stefy am mai vorbit si de curand. Se pare ca e si ocupata, o dureau si ochii si sta cat mai departe de calculator , in plus...(si o inteleg) , de multe ori nici nu ai ce sa scrii . Asa mi se intampla si mie f. des. Va citesc dar efectiv nu imi vine sa scriu doar de dragul de a scrie ceva.
O sa-mi fie dor de tine dupa ce incepi munca . Sper sa nu ne uiti ..

Ma simt atat de rau...am tras o portie de de -am speriat copiii. ... Brrr.....urat de tot.

De Alex nu mai stie nimeni nimic? Dar de Fleur?

noi

Mergi la inceput

Iliuta...mi-ai scapat, scuza-ma

Ai dreptate...sunt cu moralul la pamant zilele astea si nu cred ca m-ar putea ajuta nici un doctor. ....poate doar timpul. Stii cum se spune: " timpul le rezolva pe toate". Astept sa vad ce mare kk va rezolva de data asta.

Hai c-o iau pe ulei .

noi

Mergi la inceput