Prima zi de ... cresa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamici.

Noi am trecut de ieri, oficial, la program lung. Ieri, de nevoie, a trebuit sa-l las si la nani si totul a fost foarte bine. A dormit putin, o ora si jumatate doar (el, acasa, dupa cresa, imi doarme si aproape 4 ore), insa am inteles de la educatoare ca pe zi ce trece va dormi mai mult, pe masura ce se obisnuieste cu ceilalti copii foindu-se pe langa el. Cand l-am luat ieri dupa-amiaza se dadea in leagan si manca de zor biscuiti.

Adriana, daca te duci la Medicover iti vor da ei punguta respectiva si vor recolta pe loc urina (bine, este posibil sa dureze pana se hotaraste baiatul tau sa faca pisu, la noi a durat cam 30-45 de minute, dar este important sa-i dai multe lichide inainte de recoltare.)

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Am uitat sa adaug ca noua, pentru Andrei, nu ne-au cerut toate analizele de care spuneti voi. Ne-au dat o fisa pe care a completat-o medicul de familie si apoi ne-a dat si un certificat cu sanatos clinic si apt pentru cresa (care are valabilitate 24 ore! Mare atentie!). Pe masura ce mai facem vaccinuri trebuie sa le comunic si asistentei sefe.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Maine mergem si noi cu dosarul si cu lucrurile Stefaniei (nu vreau sa am prea multe de facut luni cand o las prima data). Ea deja in fiecare dimineata ma intreaba daca mergem la doamne si la copii, deja repeta ca o poezie "mami ici, buna ici, Teti jvaca oame, copii", adica "mami merge la servici, buna (ea a sta cu bunica in ultimul an) merge la servici, Stefi merge la joaca la doamne si la copii".

Si noua aceleasi analize ne-au cerut, sifilis si plamani parinti si pentru Stefi exudat si coproparazitolog si coprobacterian.

Va multumesc tare mult ca povestiti in continuare cum decurge adaptarea, incerc sa ma pregatesc si eu sufleteste. De luni incepem si noi sa povestim. Stefi este un pic atinsa de raceala (tuseste un pic si ii curge nasul, dar nu a facut deloc febra), sper ca vom primi OK-ul si incepem de luni. Adaptare usoara la toata lumea.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by andreea0919

paxela si cum se descurca copilul tau la cresa ..am si eu nepotica la grupa 12 mi se pare ca intai a fost la 2 dar de luni tot ii spune lui sora mea educatoarea ca nu vrea sa manance nimik..nici nu stie daca sa o mai duca sau nu...

se descurca bine inainte de vacanta , acum plasnge de afaara , nu ii mai place, speram sa se adapteze repede din nou,
cu mancatul nu stiu ce sa iti zic , al meu acasa e in greva foamei, educatoarele de la grupa 2 imi zic "a mancat bine" ( dar.... intr-o zi am sunat asistenta care se ocupa de grupa( vezi ca ea are si grupa 12 o cheama Geta) si am rugat-o sa imi zica exact cat mananca, si surpriza dupa ce de la tura de dupamasa primisem raspunsul a mancat bine.... ea im zice.. in pilaf sa balacit... si supita a mancat zeama asta insemnand bine?) asa ca daca schimbarea cu mancarea a survenit in urma mutarii din grupa s-ar putea sa fie "diferenta de perceptie" asta asa ca sa nu fiu rea , a educatoarelor

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Am ramas restanta cu povestirea pt ziua de ieri.
Deci inca de cand am inceput sa il imbrac a inceput sa miorlaie.Am plecat plangand pe scari ,pe drum a tacut a reinceput in gradinita..si iar l-am lasat plangand .La 15.30 cand l-am luat i-am gasit in jurul unei mese ,pe scaunele(mai putin al meu )...dar erau atenti la ce se desfasura acolo .Mi-a aratat semnul de "au"..adica a fost ciupit...sau el aciupit .

In schimb azi a fost calm , aspus ca vrea sa se joace cu copii a batut la usa ..a intrat si in sfrsit am plecat si eu linistita .
Dar ma gandesc ca azi e vineri,in week-end cred ca va uita si statul cu noi il va face ca luni iar sa planga...sper sa gresesc.
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

am primit azi un pm de la o mamica amabila,ref.la pungutele pt.analiza uro, vroia sa-mi ofere cateva, vreau sa-i multumesc aici,pt.ca eu am probleme cu composeul mailului si n-am putut sa-i raspund.inca o dat iti multumesc,dar eu stau exact in capatul celelat al orasului si nu cred ca putem sa ne intlnim,dar o sa continui sa mai caut pe la farmacii.ms mult,esti o draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

adrianahttp://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=2161391
uite aici o lista cu farmaciile sensiblu la care poti gasi pungute

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Azi a fost si la noi prima zi de cresa. Eu am o fetita curioasa si sociabila, drept urmare abia am reusit sa o tin sa o schimb pentru ca ea vroia la copii. Deci cu ea nu am avut nici o problema, pe scari iam spus ca eu trebuie sa plec la servici si ea deja ma impingea ca "bine, pa, eu ma duc la copii, tu la servici". In schimb mi-a fost tare mila de educatoare, pentru ca este prima zi de cresa pentru toata cresa, cred ca nici nu s-au dumirit care cum sunt copii, care sum ii cheama pe fiecare, era un pic cam haos. Erau deschise numai 2 grupe din trei si era si destul de aglomerat. Vom vedea mai tarziu cum a fost.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Exista cumva mamici care isi au prichindeii la cresa de la Drumetul, dsin Drumul Taberei? Poate chiar in grupa Parter E? As dori sa mai schimb niste impresii...

O zi buna tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Ma scuzati, am gresit, e parter C...

Mergi la inceput