Prima zi de ... cresa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ja, si la noi este deja a7a zi de cresa si nu mai avem nici un fel de probleme. Dimineata Andrei s-a trezit la 6 fara un sfert si a inceput sa traga de mine sa plecam. L-am mai pacalit pana pe la 7:45 si am plecat. Cand am ajuns nu mai avea rabdare sa-l imbrac mai repede si sa intre in sala. Dupa ce a fost gata a zbughit-o in sala de parca nici nu mai eram acolo.
La 12:30 cand l-am luat la fel mi-au spus si mie, sa incep sa-l las toata ziua fiindca este pregatit si mai tarziu ne-ar fi mult mai greu sa ne obisnuim. De maine fac o incercare sa-l las si la somn.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlvlad2 spune:

buna mamici, ce analize au fost necesare pt.inscrierea la cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

pt.mlvlad2. La noi la cresa au trebuit: micro(radiografie plamani) parinti si pt.bb fisa tip de la cresa completata de medicul de fa,ilie cu toate vaccinurile si un aviz ca e apt sa inceapa cresa cu valabilitate 24 ore.
Ref.la prima noastra zi de cresa, la cat de increzatoare eram dimineaza(ca nu mi-a plans),atat de dezumflata am fost cand l-am luat pe bb la 12(l-am gasit plangand ).DAr era curat si schimbat de pampers.Mi-au zis ca a mancat si felul 1 si felul 2, dar acasa a mai mancat un castron de ciorba si am obs.ca i-a fost f.sete.Acolo mi-a spus ca n-au voie cu biberoane ca n-au posib.de sterilizare si ca folosesc numai ceai.sa vedem maine.suntem sapt.asta la acomodare 4 ore,de sapt.viit.trecem la program lung, pt.ca incep serviciul.Sper din tot sufletul sa fie ok,pt.ca n-am alte variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea0919 spune:

fetelor are careva copilul la cresa titan2 sau ma rog cea de la potcoava ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by andreea0919

fetelor are careva copilul la cresa titan2 sau ma rog cea de la potcoava ?

eu am baiatul la grupa 2

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea0919 spune:

paxela si cum se descurca copilul tau la cresa ..am si eu nepotica la grupa 12 mi se pare ca intai a fost la 2 dar de luni tot ii spune lui sora mea educatoarea ca nu vrea sa manance nimik..nici nu stie daca sa o mai duca sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Continuam.....ziua a 7-a
Ajungem la gradi si in timp ce il schimb imi arata iarasi usa spund"pa-pa"..de data asta nici nu apuc sa-l schimb ca incepe usor sa se smiorcaie.Il bag in clasa si il las plangand(mi se rupe sufletu...dar sper sa treaca repede faza asta).
Azi l-am luat la 15 .Cand am ajuns erau in hol..se pregateau sa iasa afara...mai mare dragul..toti prichindeii misunau ,doamnele le mai dadeau apa,cate o bluza la cei mai subtirei imbracati...si al meu pe acolo cuminte,vesel.Pana ne-am schimbat noi ei se instalasera afara cu o patura cu jucarii..tare draguti si cumintei.
A dormit,a mancat..din spusele lor de si acasa a mancat iaurtul cu felia de cozonac de la gradi(de regula nu manca la 15.30)...dar poate e mai epuizant acolo...iar de dormit ..abea l-am adormit la ora 23.

Mie deja mi-e teama de lasatul dimineata ca imi macina sufletul cand il las plangand ....vreo ora nu sunt buna de nimic .
ana

Cum merge acomodarea la restul??
Vad la Amaya e super Ok deja..sper ca si la restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, ce-mi place ca povestiti cum decurge ziua la cresa! Bravo copilasilor care s-au adaptat repede si le place!

73Daria, voi nu ati facut si copro si exudat pt. copil?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

Nu m-i s-a cerut, dar vreau sa le fac separat, am trimitere la medicover pt.asa ceva, dar nu reusesc sa-i iau baietelului mostra de urina, pt.ca nu face la olita ci numai in pampers,am inteles totusi ca exista la farmacii o punguta care se ataseaza pe putzica si poti sa-i pui apoi pampersul, dar deocamdata nu am gasit si din cate stiu trebuie sa iei aceste mostre la orele diminetii.Foarte complicat, chiar nu stiu cum o sa reusim, pt.ca vreau neaparat sa-i fac si analizele astea.Va rog, mamicile care s-au confruntat cu aceasta problema sa-mi de-a si mie un sfat.ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Salut
La noi s-a cerut pt parinti - sifilis
- plamani
copil - exudat
- capobacterian
- coproparazitologic
ambele sunt cu proba de kk , cele cu pipi se numesc uro....(parca) si nu ni s-a cerut .Atunci cand am facut o astfel de analiza l-am lasat fara pampers si l-am pandit ,nu a contat ora si tb putin . In plus cu toate analizele facute dr. de fam ne-a dat o fisa ca fiind apti pt cresa +vaccinurile facute .
Despre ziua de azi va spun dupa ce il iau.Mai povestiti si voi .

Bafta
ana

Mergi la inceput