Prima zi de ... cresa
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Ahaa, ma gandeam eu...doar daca cer ei apa poate le da, ca in rest nu cred ca ii streseaza ca noi cu apa din juma in juma de ora(eu cel putin). Vlad insa cere apa cand ii e sete, dar daca se ia cu joaca sigur uita.
Of, Amaya, sper sa nu raceasca iar...dupa o saptamana...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
giliutza spune:
Nu stiam de regula celor 4 zile! Noi am inceput cresa de luni si Adina a a capitulat dupa 3 zile, a facut enteroviroza joi, asa ca acum sta acasa sub tratament si cred ca o mai tin pana pe miercuri!
In legatura cu apa, eu i-am dus bidonelul ei cu apa, din acela cu pai ca numai din el bea. In prima zi, cand m-am dus s-o iau, era gol, asa ca a doua zi i-am dus si o sticla de apa plata
.
Succes celor care incep azi cresa, va tinem pumnii sa fie bine!
Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)
Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...
alipiticot spune:
Buna,eu m-am razgandit nu o mai dau la cresa iarna acesta.
Motivul principal ar fi ca mi s-a explicat ca din cauza venirii bb2 ea s-ar simti inlaturata si astfel nu as proceda corect.
Asa ca astept sa si iubeasca fratele,sa l accepte si apoi,probabil la primavara vom merge la cresa.Eu sunt pt colectivitae si implicit cresa dar nu vreau sa creada ca din cauza bb 2 o indepartez de noi si casa.
Asta e....mult succes micutilor la cresa!
Paula
36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
amironeanu spune:
Multa, multa bafta in continuare tuturor.
Paula, unde in Copou este cresa? Am cautat-o joi si nu am gasit-o. Adaptare usoare si nastere usoara!
Edit: Paula tu stii cum este mai bine pentru tine. Sper ca are cine sa te ajute, macar in primele saptamani.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alipiticot spune:
In copou,pe toma cozma,imediat ce treci de facultatea de sport e o alee,inainte de blocuri.Pe alee chiar la 100 in jos e cresa.Sper ca ai inteles....daca te mai pot ajuta cu ceva,sa mi zici.Nu am pe nimeni sa ma ajute,dar o vom scoate noi la capat.
O zi buna!
Paula
36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Amaya spune:
Buna ziua mamici.
Se pare ca a fost doar un puseu de febra. Nu au aparut muci sau tuse si nici n-a mai recidivat febra. A avut doar sambata dupa-amiaza pana seara insa continui cu antitermicele si astazi (cand apare febra eu ii dau antitermice 72 de ore chiar daca febra nu mai apare efectiv). Astazi am fost la cresa si totul a fost ok. I-au dat educatoarele doza de Ibuprofen de 11 si l-au tinut sub observatie.
Oana
18+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
ja spune:
Salut mamici
Noi am fost si azi la cresa...cu bunica,ca mami a fost plecata.
Se pare a bazait putin la despartire,nu rau,dupa care a fost cuminte si a papat .L-am luat totusi la 12 desi il puteam lasa pana la 3..dar tot am timp de acomodarea puiului cu cresa ...si las pe ceilalti sa se obisnuiasca cu somnul acolo si apoi il las si pe el.
Si stef cred ca a prins ceva la burtica...ii dau smecta de 2 zile +cat de cat regim ,fara lapte,chestii cu orez..si ne mentinem.Doar ca scaunul lui arata ciudat...e ""decolorat " parca..si puuteeee.
Le gat de apa la noi fiecare duce biberoane.sticla de jum de apa,cu eticheta..se pun pe o masuta in hol,iar stiu si vin si ia...sau le dau ingrijitoarele .
ana
73daria spune:
Subscriu si eu la acest subiect.Azi este prima zi de cresa a baietelului meu.Are 1,8ani si pt. prima data n-a plans cand s-a despartit de mine.Sincer nici nu cred ca a apucat sa se dumireasca ce e cu el, ca in momentul cand l-am terminat de schimbat a venit ingrijitoarea si m-i l-a smuls din brate si a fugit cu el pana la sala lui, acolo l-a dat in primire altei doamne.Dar aici n-a mai stat locului o clipa si a inceput sa rada si sa alerge dupa copii.Era tare fericit(ii plac f.mult copii).Sper doar sa se ataseze de cineva de acolo si sa nu se imbolnaveasca, in rest sunt sigura ca o sa fie ingrijit cum trebuie.Am dat telefon si mi-au spus sa stau linistita ca e un copil tare cuminte si n-a plans deloc si ca acum il dadeau in leagan.Probabil ca placa asta o pun la toate mamicile, dar ce stiu sigur e ca nu mi-a plans.Si totusi bblu meu e dependent de mine,l-am crescut singura si nu ne-am despartit niciodata pana acum mai mult de cateva ore si atunci l-am lasat cu bunica.Acum mai am putin si merg sa-l iau,d-abia astept sa vad cum reactioneaza si daca maine o sa fie la fel de linistit.DFe la directoare am inteles ca acomodarea dureaza 1 luna,sper pt.bblu meu sa dureze mai putin.Cu scuzele de rigoare ca nu v-am plictisit, o sa va tin la curent cu acomodarea baietelului la cresa.
mlvlad2 spune:
e f.interesant subiectul..si eu am un bebe de 1.8 ani si ma gandesc sa-l dau la cresa. dar nu am mai gasit locuri la cresa din podu ros...si nu stiu ce sa fac. stiti daca este vreo cresa in copou sau in zona CUG -sau nicolina?
ja spune:
Continui sa va scriu desi am ajuns la ziua 6...nu mai e prima..si astept si alte mamici sa dezvaluie propriile experiente...ne foloseste tuturor.
Am intrat in cladire,ne-am schimbat..timp in care imi dadea de inteles ca vrea sa plece.Inarmati cu o masinuta intram in clasa ,unde un nou venit urla chinuitor...si Stef incepe sa dea inapoi si incepe sa planga .Il las si inchid usa...il aud cum plange "mama-mama"..acum acompaniat de mai multi...doamnle incearca sa-i impace .Realizez ca nu are apa...ii cumpar,ma intor s-o las in hol..nu se mai aude plans.
Il iau la 12..ca asa consider ca e bine si anunt prin tel ..ca am uitat de dimineata.
Cand ajung(12.15 )..copii sunt in paturi ..e liniste..se mai aude cate unul miorlaind din cand in cand...dar cineva il calmeaza repede.Stef e cu una din ingrijitoare si manaca un corn calm si dragastos ii ofera din al lui .Il iau..e vesel si cam pleostit de somn.
Mi s-a recomandat ca de maine sa-l las program intreg ,ca-i mai bine pt toti...si doar daca e ceva deosebit ma suna ele .
Cam atat pt azi...la voi cum a fost ?
ana