Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 13
szaboali spune:
irinatunza i-am dat crema da iaurt de la milli ca asa mi-a zis Cosmi , ca eu i-am dat La Dorna si nu i-a placut dar asta de la milli e super bun si iim place si lui Iarina ca a papat aproape toata cutia

pofta mare sa aveti.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
irinatunza spune:
Noapte buna la bebei si la mamici!
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Ali, am luat si eu crema de iaurt de la Milli azi si miine ii dau . sper sa-i placa.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
szaboali spune:
J G ba da i-am dat si papica dar cum mi-a mancat foarte prost in ultima vreme a zis sa o tin vreo 2-3 zile numai cu laptic si apoi sa ii introduc iar papica. Si sincer nu avea nici un program bine stabilit daca papa asa de rau si m-am pus pe treaba si vad ca da rezultate , are deja si un program si papa si mai bine acum. O sa vedem ce o sa iasa maine cand ii mai dau si ceva papica...dar inca ma mai gandesc ce sa ii dau.

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
irinatunza e super buna nu cred ca nu ii v-a placea.
Tinem pumnii sa pape toata cutia , adica continutul din cutie![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Nico dar simpla ,fara verdeturi...nu?

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
Giova spune:
Ali a papat bine Iarina. dar nu ii dai si legume?
Irina am notat datele. Lasa ca nici Marco nu mananca carnita+legume. Azi a papat dovleac+cartof si carne de pui, dar facuta ca pt. noi.
In schimb ii plac la nebunie merele rase cu biscuite. eu ii zic la asta "mancarea saracului" si nici nu i-am dat pana la A;lba. dar cand am vazut cum le mananca, ii fac tot la 2 zile.
Oricum si eu sunt fan, asa ca fac portie mare si papam amandoi.
Anda ai un copil tare precoce, n-are rost sa-l mjai pui in premergator. Cred ca e singurul din gasca care e innebunit dupa jucarii. Al meu e cu prizele, cablurile si papucii
.
Nico nu mai fi necajita, nu cred ca are dariuta nimic.
si
placut.
Va
pe toate, merg la televizor.
pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
doina_laila spune:
J, jocul preferat al lui Theodor este cucu-bau. Cand n-am paturica sa ma ascund folosesc picioarele lui pe post de ascunzatoare. Ii cant cantece pentru copii: cutiuta muzica, bim-bam. Si daca ii mai si dansez pe muzica, distractia e gata. Se uita fascinat. Il mai invit si pe el la dans dar nu-l tin brate ca domnul e cam grelut. Asa ca el sta in fundic pe pat si dansam cu mainile.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
nicoleta raducu spune:
ALI..SIMPLA,DA..
Janina..pusi la amindoua fetele Georgescu...
Gio..si toate fetele..noptik buna..
Acuma chiar fug...