Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 14
szaboali spune:
Giova in astea 2 zile nu i-am dat , dar de maine ma gandeam sa ii introduc legumele si asa am sa fac.
Fetelor noapte buna sa aveti ,plec si eu la culcarica , ca maine dimineata iar imi da desteptarea Iarina pe la 6-6 jumate.
la toata lumea si somnic usor 

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
J G spune:
Ali acum mi-am amintit ca ai spus asta acum cateva zile, imi cer scuze. Uite eu ii dau de o saptamana pilaf si e disperata dupa el, daca vrei iti spun cum il fac.
Nico te pupam in grup!
Doina, ce chestie asa joc si eu cucu-bau, cu talpile ei! DAr mai mult de 2 minute nu o intereseaza... off.. indiferent ce fac, pe ea o deranjeaza gingiile si gata, e suparata. Asteptam sa treaca, daca am trecut noi de colici trecem si de astea. Multumesc de idei.
Fetelor eu sunt moarta de somn dar astept o prietena in vizita, maine pleaca in Italia si iar n-a mai vad nu stiu cate luni
.
J si Carla (05.02.2006)
szaboali spune:
JG inca mai sunt pe aici ca , caut ceva pe net si am mai bagat un ochi pe aici
.
Chiar te rog sa imi spui cum il faci
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
pisoi3 spune:
JANINA
, pai or supara-o rau de tot gingiile pe Carla
, saracuta, normal ca nu ii mai arde de nimic, lasa ca va faceti voi mari.
GIO
, si al meu e innebunit dupa cabluri, noroc ca nu prea avem prin casa, ca avem paduri de cablu si sunt bine ascunse. Dar cum i-am presarat jucarii prin toata casa il atrag mai mult decat cablurile sau prizele.
O fi Marcolino
pasionat de tehnica, de ii plac asa de mult chestiile astea. A, si cu papucii e si al meu, vrea sa ii bage in gura, mor cand il vad, parca e un caine de ala rozator, am ajuns de ascundem papucii mai rau ca de caini.![]()
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
monica70 spune:
Nu-mi mai amintiti de papuci
Cred ca toti sunt obsedati!
O stat boul ala pana pe la 20 (el pleaca mai devreme de 16 de la birou si zice ca e atunci pe teren,dar vine seara p-aci ca sta in apropiere) Acum a ramas sa fac cerere de amanare a controlului ,ca musiu pleaca in concediu 3 saptamani,intre timp eu sa ii pregatesc niscaiva porcarii de situatii.Evident ca "nu i-a trebuit" bagaju' ,dar pana la urma l-a luat
Si asta nu-i de la garda,e "inspector la persoane fizice" - ca asociatie familiala aveam.Abia astept sa termine si sa arunc toate hartzoagele aferente in pod la socru-meu
- cica in arhiva ![]()
Am fost si pe la mami ,nu se mai dezlipea de Diana ![]()
Am reusit chiar si tzatza sa ii dau printesei,un pic cu fente.Adica intai suzeta,cand e pe juma adormita varat tzatza in loc de suzeta 
Nici acu n-a adormit,ca tot consumand laptic s-a trezit de-a binelea si cand am pus-o in patutz s- ridicat in fund
Asa ca Ghita a trecut la leganat ![]()
Eu mai bantui un pic si trec la nani,sper macar noaptea asta sa dorm mai bine.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
J G spune:
Ali pai fac asa:
fierb carnea (la noi picior de pui ca piept nu-i place) separat
legumele (juma de dovlecel, un ardei intreg, un morcov si juma de ceapa mica pe care la sfarsit o scot) tot separat
si orezul il fierb (ai ghicit, separat) in multa apa, nu stiu sa zic cat ca eu torn la ochi, sa zice juma de cana - dupa ce fierbe bine scurg apa si il spal bine (ca sa nu se constipe Carla)
Bag in blender legumele scurse si jumatate de ciocanel si le blenduiesc bine, apoi pun cateva linguri de orez pe care le mixez putin, sa se mai simta ceva din orez ca sa invete sa mestece. Cantitatea de orez e mai mica decat cea de legume, nu ca la noi.
Carlei ii place foarte mult - sper sa-i placa si Iarinei, bafta!
Moni somn usor - si eu sper sa dorm bine, tocmai mi-au plecat mosafirii.
Fetelor noapte buna!
J si Carla (05.02.2006)
pisoi3 spune:
JANINA, noapte buna si sa dormi bine!
MONI, sper sa ai o noapte linistita si sa te odihnesti.
Mai e cineva pe aici?
Eu spal salteluta de la tarc, aia pe care a facut pipi nepoata-mea si inca nu pot sa ma culc, ca e la limpezit, din pacate nu am cum sa o bag in masina de spalat, ca nu incape.
NICO, imi pare rau ca a cazut Dariuta din carut, bine ca nu s-a lovit, asta e, se mai intampla, si noi avem cateva cazaturi la activ. Noi il legam bine de tot in carut, ca are tendinta sa se arunce, nu are astampar deloc in carut.
RALUCA, bine ai venit printre noi.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
anasebe spune:
LA MULTI ANI RAZVANEL DE ASTERY!!!
Off, desi dorm 8-10 ore pe noapte nu mai pot de somn.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
monica70 spune:
CE SA ZIC EU CARE EVENTUAL IN WE DORM MAI MULT DE 6 ORE PE NOAPTE 

LA MULTI ANI RAZVANEL
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
cosmi1975 spune:

SARBATORITLOR
RALUCA bine ai venit printre noi