Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 15
J G spune:
Neatza va spun dupa o noapte horror. Tocmai ma bagasem in pat ca se trezeste Carla, eu da-i cu suzi, ceai, nimic, avea niste nervi... FAc 90ml de lapte, o pun la mine in pat, ii mananca, adoarme - super! O mut la ea, in mom in care am lasat-o jos a inceput sa vomite! M-am cam speriat, ca ea nu vomita (e a doua oara cand face asta) - in fine am schimbat asternutul, i-am dat suzy si a adormit. Dar s-a fatzait toata noaptea si s-a trezit ff devreme, asa ca acum sunt zombie.
J si Carla (05.02.2006)
nicoleta raducu spune:
'Neatza secta!
Ce bine ca e un pic de soare in dimineata asta!!!
Noi am afcut ochi de la 7..papa laptic..apoi pe la 9 papat piept de pui cu almette...
Asa a vrut mami sa-i dea..ca io nu maninc fructe la terzire..n-am sa inteleg logica cu prima masa trebuie sa fie masa de fructe..in fine...
Acuma face nani...desi voiam sa o fac o plimbarica,a adormit...
Azi am ars o cratita de a aDariei cu pieptutul de pui..![]()
II dadeam sa pape..si in atita cintat..strimbat..sa pape copilul..am uitat cu desavirsire de cratita...asta e!
Il asteptam pe tati sa teraca sa ne ia..mergem sa facem revizia la masina..ca am facut 1 an...
si apoi ne destrabalam daca nu ploua..mergem in parcul Kiseleff...care e superb...sa facem o plimbarica..mai nou ne dam si in tot ce gasim..si Dari se amuza copios..ii place tare in cumpana si in leagan...

Anuta.....si io mor de somn...am pierdut noaptea trecuta cu supravegheatul Dariei...si nu ma refac deloooooc....

Azi la prinz..ii dau sa pape pastrav fiert cu piureut...a mai papt odata saptamina trecuta si i-a placut maxim!!!
Doar nu degeaba am dat 60.000 pe un pastrav
!
A..sa nu rideti de mine..dar eu pina sa gust de la Dari..inca nu gustasem pastrav..pe asta mi l-a recomandat doctora la peste...sa-i iau peste de apa curgatoare,proaspat..si cind l-am luat din cora era viu...
nicoleta raducu spune:
COSMI..bafta la examen fata!!!!!!!!!
Janina...sorry for horror night..Acuma cum e Carlita????
nicoleta raducu spune:
Fetele..o zi frumoasa tuturor!!!..mi s-a trezit printesa...
Intru pe seara....
toata secta!
toanca spune:
neata fetelor.
Ursoaica, eu nu am inceput inca cu Milumil 3; sambata vreau sa-i cumpar si sunt curioasa daca o sa-i placa.
Giova, lui Marco ii place Milumil 3??
Face figuri la el?
In rest, noi nu avem prea multe noutati.
De papat papam, in weekend vreau sa-i dau peste si sa vad daca o sa-i placa.
I-am dat mazare cu curcan de la Nestle si i-a placut la nebuinie.
Si vreau sa va spun ca e super gustos; am gustat si eu; mi se pare ca sunt mai gustoase borcanele de la nestle decat cele de la Hipp (pe care nu le mananca deloc).
Fetele care le dati la bebei crema de iaurt de la Mili, le dati simplu sau combinat cu biscuiti?
SI ce biscuiti le dati voi?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
toanca spune:
Razvan Nicolae 
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
mirela10 spune:
URSULINA,ti-am trimis e_mail
LA MULTI ANI PT SARBATORITII DIN ULTIMELE DOUA ZILE!!
LA MULTI ANI PT RAZVANEL DE ASTERY!
RALU,ce mai face anastasia,e bine?
NICO,asa se face placintzica mare ,cu cazaturi...pupe mama pe ea
COSMI,bafta la examen si pupicei pe cucui lui stefanel
LINDA,ai fost cam scumpa la vedere ultimamente.pup fratelo
MARAKI,CE MAI FACE SCUMPELUL?
PISOI,si eu te invidiam pt mark cel cuminte,vb JANINEI(PUP CARLITA)CE-i aia sa adoarma printre jucarii?
SZOABOLI,n-a mai aparut nici un pretendent la orizont,mai ce curtata e iarina,se vede ca-i mumoasa foc
DOINA
GIOVA,si marco e intr-o faza rebela vad,dintzosii astia...fain duet
CANDA,MAI stii vre-un film asemanator cu "A WALK TO REMEMBER"?
MRALU,bine ai venit!spune-ne mai multe despre strumfii tai
IRINA,chiar va duceti de tot in romania?????iti pare bine sau rau?
pupici la gogosarel
IRINAT,noi ne ducem acum la dr pt o dermatita cam urata sa vedem ce tratament ne da ca si eu m-am saturat sa-l vad cu uratele alea de bubite pe el
MONICA,spor la contabilitatzuri si i-a o lamaie sa nu ai gretzuri.am vazut ca ai marfa de vanzare la kg![]()
DIANA,ce de timp a trecut,intra mai des...
ANAS,nu mai face baietul mototol ca si al meu e la fel de inapoiat..
BEE,ce mai face anuska miscareata?
pupicei la retsul fetilor,mi-e imposibil sa le nominalizez pe toate oricat as vrea ,ca tare im sunt dragi
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasebe spune:
Mirela Nici Dani nu merge in 4 labe? Dar s-a ridicat in 4 labe? Al meu incearca sa se ridica si cand reuseste ..ute-n gol.
E genial! Dar cred ca mai e cale lunga pana sa se ridica ca lumea si apoi sa o ia la trap.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
Giova spune:
Neatza!!!
Razvan de Astery
!!!
La noi iar e o zi de cacao
.
Janina imi pare rau pt. noapte alba avuta. sper ca e mai bine Carlita acum.
Moni bine ca ai scapat de mosul asta. Deci si voi si Anda aveti probleme cu papucii. Aaa..noi si cu sticlele de 2 litri.
Toanca il bea la fel ca pe Milumil 2, cu toate ca asta are o alta aroma, cred ca de banane, daca nu ma insel. Curcanul cu mazare e si preferatul nostru
.Printre putinele care au mai ramas.
Cosmi bafta mare la examen.
Nico, Ali, Anasebe
.
Azi e musai sa merg in oras. I s-au uscat si hainele mai grosute, asa ca iau un taxi si fug sa rezolv unele probleme.
Ma bucur ca am dus rochita de mireasa la curatat si nu s-a stricat. aveam emotii pt. perlele aplicate pe corset. dar e ok.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra